- Konu Sahibi gullerinprensesi
-
valal evlılıge karısmak dinen günah ama bu evlılık degıl ,boşanın demıyorum ama kendinizi değiştirin !!! kardesım bırkktırdıgın paran altının yok mu gızlı gızlı bırıktır bosanmak ıstedıgnı soyle korkut ses cıkarmadıgın ıcın böle olabılır sahıpsız sanmıstır kendını ezdırme davranıslarınıda degıstır tavırlarını,ezik bişeyim sesiz mal gibi bişeyim gelen ezer giden ezer yazmışsınız. kendinizi niye böyle görüyorsunuz ??? siz annesiniz.. ben 21 yasındayımama anne olsam adamı pesınde kostururum ! kendinize güvenin aynaya bakın kendını sevın ! değişin,dik oturun,özgüvenli davranın ,eşinizin yüzüne bakmayın,kendini biir şey sanmış ,cocugunuzla mutlu bır sekılde ılgılenın vs vs .... ezıdrmeyın kendinizi.siz annesiniz,siz onu baba yapmıssınız adamın yaptıgına bak ! evli değilim 21 yasındayım bence böyle .. kendinizee de ezik bişiym demeniz bile çok korkunç. ANNE EZİK OLABİLİR Mİİİ ? sizin tavrınızdan yüz buluyor sizce de öyle değil mi?? işiniz varmış sımdı okudum kı olmasa da temızlık yapar bı care bulursunuz eger bosanmak aklınızda varsa eğer yoksa da adamı uyandırın kendıne gelsın adam olsunnerden başlasam bilmiyorum ben 5 yıllık evliyim allahımın emaneti birde 2 yasında oglum var ben severek evlendim evlenmeden once esim hayalimdeki erkekdi eşim hep aynıydı aslında ben goremedim saırım anlatma ya başlıyayım benim 6 gorumcem ve kayınvalidem var hepsi herşeyime karısır sonra karısmıyruz der ilk zaman onlar için cok kavga edipp kocamdan cok dayak yedim o yetmiyor gibi hamiş hamiş askere giden kocamı onun ailesinin yanında bekledim benim annem öldü babam evli onların yanından başka biryere gidemezdim her neyse cok sesiz mal gibi bişeyim gelen ezer giden zer olan bana olur son zamanlar aile meselesine alıstım artık onları takmıyorum hatta sesiz olan bei bile lafvermeye başlattılar bu seferde esim bi garip oldu herşeye karısıyor beni surekli assalıyor agza alınmadık kufurlerrr ediyor midem bulanıyor gecen benim ablamlar geldi babamlara gittik ablamllarlagezdik fala diye namusuma kadar agır laflar soyluyor bundan sonra eniştem kocalık yapsınmıs babam bana karısınmıs falan filan sacmaladıkca saçmalıyor bu gune kadar yemedigim dayak kalmadı susudum ya sabır cektim ama namusuma kadar uzanan dili keseim geliyor bosayacakmıs beni cocogumu vermeyecekmııs bana valla cocuk ıcın katlanıyorum şimdi hergun kafayı yicem bosanmak ıstıyorum ama cocuk var ya gostermesse alırsa benden napıcam yardım edin lutfen bosansammmı cocgum bi tarafdan napıcam bennn
cocuk olsa davalal evlılıge karısmak dinen günah ama bu evlılık degıl ,boşanınu demıyorum ama kendinizi değiştirin !!! kardesım bırkktırdıgın paran altının yok mu gızlı gızlı bırıktır bosanmak ıstedıgnı soyle korkut ses cıkarmadıgın ıcın böle olabılır sahıpsız sanmıstır kendını ezdırme davranıslarınıda degıstır tavırlarını,ezik bişeyim sesiz mal gibi bişeyim gelen ezer giden ezer yazmışsınız. kendinizi niye böyle görüyorsunuz ??? siz annesiniz.. ben 21 yasındayımama anne olsam adamı pesınde kostururum ! kendinize güvenin aynaya bakın kendını sevın ! değişin,dik oturun,özgüvenli davranın ,eşinizin yüzüne bakmayın,kendini biir şey sanmış ,cocugunuzla mutlu bır sekılde ılgılenın vs vs .... ezıdrmeyın kendinizi.siz annesiniz,siz onu baba yapmıssınız adamın yaptıgına bak ! evli değilim 21 yasındayım bence böyle .. kendinizee de ezik bişiym demeniz bile çok korkunç. ANNE EZİK OLABİLİR Mİİİ ? sizin tavrınızdan yüz buluyor sizce de öyle değil mi??
cocuk olsada namusunuza laf ettıgı dak suratıına tukurmek lazım erkekler varya hepsı aynı halt hepsı namus bekcısı benım 6 yıllık sevgılımde yaptı karaktersızler .. o kadar kolay ama acısı cıkar ..inanın dayak yemesi namusun yanında seker geliyor annem yasasaydı birkere daha olurdu biz namusumuza laf gelecek diye nasıl yetisdik kaldıkı kocam benle evlenirken namusuma hayran kaldıgı ıcın evlendi simdi şaşıyorum hayırda ben birde cocuk yaptım ozaman bosansaydım suclu benim hep taviz verdim hamile kalmadan bosarım diye askere gitmedi hamıle kalınca gitti askere oylede enteresan sorsan tum bunları beni sevdigi icin yapıyormus nasıl sevgiyseee anlamadım keske sevmeseydi beni :) sagolun iyiki varsınız sanırım degerli oldugumu hissettirdiniz.
Yazık gunah değil mi sana? Dunyaya dayak yemeye, aşağılanmaya, ezilmeye mi geldin? Millet doya doya hayatını yaşarken, sen eşinin kokuşmuş ailesiyle, acizlikten attıgı dayakla ne diye gencliğini çürütüyorsun? Senin de hakkın değil mi mutluluk? Kendine böyle bir eşi, böyle bir aileyi mi yakıstırıyorsun? Oğluna böyle pısırık, ezilen, dayak yiyen bir anneyi mi layık görüyorsun?
Dayak için darp raporu al ve acil boşan. Çocuğunu alamaz senden sen onun annesisin. Hukuk var kanun var ne demek göstermemek? Hele ki dayağı kanıtlarsan bırak o düşünsün çocuğu nasıl göreceğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?