- 4 Ağustos 2016
- 63
- 64
- 3
- 35
- Konu Sahibi Milatolsun
-
Tabi sorumlulugu daha da artti bir de sevmedigi bi sehirde . Suan uzunca bi yil burada yasayacazİş yükü ağırlaşmıştır ondan olabilir mi?
Baska bi kadin yok olsa anlardim ama kavgalarimiz yuzunden benden sogudu heralde annesi hep doldurdu bana karsiHayattan zevk almamak psikoloji de depresyondur. Yani başka bir ihtimal yoksa ikinci bir kadın gibi, hemen ayrılmaktansa konuşup psikologa gidebilirsinizz.
Soyledim senin huzurun onemli dedim eger isinde memnun deilsen severek yaptigin bi isin olsun dedim. Gidelim dedim ama kariyerinde yukseldigi ve hayalindeki meslege ulastigi icin bu isi birakmayi düsüs olarak dusunuyor ve vazgecmek istemiyor.adama nolmuş ya
işinde mutlu değilse değiştirebileceğini söylediniz mi? ben olsam bunu teklif ederdim
bu şehirden gidebiliriz derdim
derdi ne o zamanSoyledim senin huzurun onemli dedim eger isinde memnun deilsen severek yaptigin bi isin olsun dedim. Gidelim dedim ama kariyerinde yukseldigi ve hayalindeki meslege ulastigi icin bu isi birakmayi düsüs olarak dusunuyor ve vazgecmek istemiyor.
Kucucuk olaylari abarttik buyuttuk tartistik kavgalar ettik sanirim oyuzden boyle olduk. Ama her ailede tartisma oluyor herkesin esi boyle icine mi kapaniyor. Hayati gercekten cok guzel isi evi meslegi bebegi herseyi istedigi herseyi yanindayken yuzu gulmuyor. Birinde sussam digerinde susamiyorumderdi ne o zaman
o kadar iyi giden bir evlilik neden böyle tepetaklak oldu
Konusuyorum canim once sakince karsima alip konusuyorum kesinlikle cvp vermiyo budefa biraz daha sert bi uslup takiniyorum. Yine duvar oruyo . Ya biseyleri vurup kiriyorum ya orayi terk ediyorum. Dayanamiyorum cunku akrsimda sebepsiz yere surat asan susan adam gormeyeSanki çok hızlı tüketmiş gibisiniz her şeyi. Saygısız evlilikten hayır gelmez. Eğer bir sorununuz varsa kavga etmek, hemen boşanmayı düşünmek yerine sakince oturup sorunlarınızı konuşmayı deneyebilirsiniz ki bence dönem dönem olan psikolojik bunalimlardir bunlar diye düşünüyorum. Yap kendine eşine bir kahve konuş sakince.
Canım belli ki eşin bir bunalımda...Olabilir insanın hayatında inişleri ve çıkışları..Bi sabah bi kalkiyorsun anam çok enerjik,bi sabah bi kalkiyon hiç keyfin yok sanki.Konusuyorum canim once sakince karsima alip konusuyorum kesinlikle cvp vermiyo budefa biraz daha sert bi uslup takiniyorum. Yine duvar oruyo . Ya biseyleri vurup kiriyorum ya orayi terk ediyorum. Dayanamiyorum cunku akrsimda sebepsiz yere surat asan susan adam gormeye
Aminnn cokk tesekkur ederim canim benim guzel dileklerin icin.Canım belli ki eşin bir bunalımda...Olabilir insanın hayatında inişleri ve çıkışları..Bi sabah bi kalkiyorsun anam çok enerjik,bi sabah bi kalkiyon hiç keyfin yok sanki.
Başka bir kadın olmadığına emin olduğuna göre,eşine biraz sabir göster bakalım..Baktın konuşmak istemiyor tamam suan ne yapmak istiyorsun onu yapalım de.
Senin mutlu olduğunu görmek istiyorum de..Ne biliyim güzel bir masa hazırla akşam mesela..Hiç açma bu huzursuz konuları..
Sakin olmaya çalış ki olaylar büyümesin..Ve eşinin annesine anlatacağı bir malzeme çıkmasın..
İnşiallah herşey gönlünce olsun canım.Bebeğini sağlıklısıhhatli kucağına almayi nasip etsin Rabbim..Ve mutlu bir yuvada büyütmeyi...
Olur mu kuzum inşiallah mutlu olursunuz ya..Aminnn cokk tesekkur ederim canim benim guzel dileklerin icin.
Bu sabah ondan once uyandim ve bu konuyu acarken kalkip yatak odamizin aynasina ona moral verecek sozler yazdim sonra firina gidip simit borek aldim ve balkona guzel bi kahvalti hazirladim geldi gorunce mutlu oldu optu sonra tesekkur edip isine gitti. Biraz mucadele etmem gerekiyo sanirim. Bende hamile olunca surekli boyle ilgilenemiyorum bulantilarim oluyo bnmde pskolojim iyi olmuyo ama biraz sabirli olmayi deneyim insallah eskisi gibi olur . Tesekkurler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?