- 4 Ağustos 2016
- 63
- 64
- 3
- 35
- Konu Sahibi Milatolsun
-
Moral verdin bana cok sagol canimmm :) :) aksama hazirlik yapayim ozaman. Aksam sonucu yazarm :))Olur mu kuzum inşiallah mutlu olursunuz ya..
Bazen insan bunalıyor tabi e bide hamilelik stresi bulantısı girince sabır azcık fazla tükeniveriyor bazen..
Olsun hiç önemli değil..Hiç bir şeye geç kalınmış değil..
Biraz sabır biraz sevgi biraz saygı yemek tarifi gibi oldu
Daha ne zorluklar çıkcak evliliğiniz yeni oturuyor bak işte..Adam şehir değiştirmiş konumu yükselmiş e bide kaynana faktörü var tabi
Sakin ol kuzum bak ne güzel işte çok sevindim senin adına..Bu sabahi devam ettir bugün güzel bir yemek güzel akşama..Baktın en yumşak olduğu anda canım ben mutlu olmani istiyorum..Her koşulda senin yanındayım de..
Olcak olcak bak adam sevinmiş işte ne güzel..
Canm benim hersey gönlünce olsun
Hic cevremde oyle guvenilir birileri yok bu anlamda. Hem hocalik ne olabilir ki neyden suphelendinizBence bir hocayla görüşün.Ama samimi birini arayip bulun.
Ani bi değişim varsa içe kapanma yada dışarıya açılma size kendini kapatmissa benim dediğimde de fayda var.Hic cevremde oyle guvenilir birileri yok bu anlamda. Hem hocalik ne olabilir ki neyden suphelendiniz
Anladim canim buda aklima geliyor aslina bakarsaniz. Ama ben hep cok kavga ettik oyuzden boyle oldu diye,dusundum. Keske oyle sorup ogrenebilecegim gercek bi hoca olsa,etrafimda. Tesekkur ederimAni bi değişim varsa içe kapanma yada dışarıya açılma size kendini kapatmissa benim dediğimde de fayda var.
Ama siz hangi boyuttasinz tabi siz daha iyi bilirsinz. Herşey olabilir nazar vs de aklınıza kötü gelmesin hemen.
bomyayı konu sahibinin kucağına koydun sonra kötü birşey gelmesin diyorsunuz..Ani bi değişim varsa içe kapanma yada dışarıya açılma size kendini kapatmissa benim dediğimde de fayda var.
Ama siz hangi boyuttasinz tabi siz daha iyi bilirsinz. Herşey olabilir nazar vs de aklınıza kötü gelmesin hemen.
Cok tartistigimiz icin boyle oldu diye dusunmustum,ben. Bebek acele oldu bende pismanim.Bebek icin acele etmissiniz cok erken olmus.
Bir insanin huyu bu kadar cabuk degismez. Psikolojik problemleri var gibi.
Tamam artik daha dikkatli davranicam ve fazla uzerine gitmeyecem. Bosanmak mi istiyorsun diye sordum hayir dedi baskasi mi var dedim hayir dedi. Sadece yasamaktan zevk almiyorum hicbi hevesim yok konusmak istemiyorum dedi. Ben yaklasinca beni kirmak istemiyor ve gulumsuyor ama ben adim atmasam hayatta adim atmiyo konusmasam konusmuyo iyice icine kapandi gitti .konu sahibi bende iş ve şehir değiştirdim. bende kendime küstüm resmenyanında olmaya çalışın.
saygınızı yitirmeyin asla...
bomyayı konu sahibinin kucağına koydun sonra kötü birşey gelmesin diyorsunuz..
şehir iş değişikli çok normal böyle şeyler..
Cok tartistigimiz icin boyle oldu diye dusunmustum,ben. Bebek acele oldu bende pismanim.
Ne yapmam gerekiyor fikriniz,var mi
Bana yardimci olmayacaksaniz lutfen yorum da yapmayin. Bende hamile oldugum icin zor gunler atlatiyorum. Ve evlilik iyice sarpa sardi. Ne yapacagimi sasirmis haldeyim. Gulup kinadiginiz sey basiniza gelmedikce olmezsinizhemen ayrılın olur mu? biyeriniz sıkışınca hemen ayrılcam!
nerde kaldı evlılık ıcın fedakarlık, alttan alma, hani iyi günde kötü gündeydi?
adam depresyona girmiş elinden tutacağına ayrılcam diyo hanimefendi.
Ayrıl kız, bu haliyle bile çok o adam sana
Canim kesinlikle vazgecmek istemiyor. Alismaya calisiyor . Hayalindeki meslekti ulasinca oda degersizlesti gozunde. Bu bunalimi insallah atlatiriz yoksa daha siddetli kavgalar bizi bekliyorbu kadar değişim çok garip gerçekten... keşke olduğunuz yerde o şartlarda yaşamaya devam etseymişsiniz.. eşinize bunu teklif etseniz? ben de hiç karakterime uygun olmayan bir bölümde 5 ay kadar çalıştım, gerçekten sevmeden çalışmak çok zor.. sonra aralacele 30 km uzaktaki köy olan bir yere geçtim, beğenmediğim iş dediğin gibi evime 5 dk uzaklıkta ve müdür idim.. ama idari işler hiç mi hiç benlik değil..
eşinizle sakince konuşup iş konusunda alternatifler üretebilirsiniz..
Haklisin canimErkeğin kaşığı artınca böyle olurmuş derler büyükler. Bir bildikleri var .
Bugün sabah yaptığınız gibi devam edin ilgiye . Bu depresif halden yalnızca siz çıkarabilirsiniz . Hayat arkadaşları bu günler için. En önemlisi de kavgadan hep kaçının. Ne sevgi kalıyor ne saygı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?