- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
- Konu Sahibi Milatolsun
Heh bak tamam işte olmuş..Demekki neymiş adamın problemi senle değil..Öyle olsa bu yaptıklarının hiç birinden memnun olmaz..Canim yemek makyaj guzel masa. Hazirladim geldi sarildi neguzel hazirlanmissin dedi yedik birlikte sonra bana yardim etti kaldirirken .
Ben,istemedim kendiliginden yardim etti sen yorulma dedi. Eskisi gibi.
Sonra hadi uzerine uygun biseyler giy de seni az dolastiriyim yuruyelim dedi olur dedim elbise giymistim cunku :)
Sonra hazirlandim ciktik dolastik dondurma icecek falan takildik neseliydi iyiydi sonra geldk eve guzeldi hala biraz suskun ama bu bile bi mucize inan ksc gunlerdir agzini bcak acmiyordu.
Bu sabahda yine kahvalti hazirladim gulerek muhabbet ederek ise gitti suanlik hersey yoluna giriyor,gibi. Insallah bozulmaz.
Aksam yine bikac kez icine kapandi durgunlasti birinde ailesiyle telefonda konustuktan sonra. (Onlarin biraz problemi var)
Bir de calistigi yerden mailler geldi yarin toplanti var vs,die o ara durgunlasti ve bi 15 20 dk hic konusmadi surati asildi.
Uzerine gitmedim sormadim .
Kaldı ki dışarı çıkartayım bile demiş ne güzel..
Belli ki is yoğunluğuna falan takılıyor kafası..Yeni bir iş yeni bir şehir..Bak ailesinin sorunları var suratı bi düştü diyorsun. Onu düşünüyordur ister istemez..Sen o esnada dedim ya annesinin onu dolduracak hareketler yapmamaya gayret et..Şikayet eder gibi değil..Üzüldüğünü belli eder şekilde yaklaş..Ailesi için yapma çok yorum zaten..Hani ne olursa olsun onlar onun ailesi..
Bu olanlar güzel şeyler üstüne gitme canim..Ne koşulda olursa olsun yanında olduğunu bilsin..
Evlilik bu inişli çıkışlı hayat..Bir bakmışsın hersey çok güzel..Bir bakmışsın arada bozuk.. Önemli olan herzaman birbirine destek olabilmek..
Takma artık kafana ki sende ona yansıtma..Rabbim çaresiz dert vermesin..
Bide allahın izniyle minnak doğunca zamanla değişecek herşey..
Anne karnına düşünce baba yüzünü görünce anlarmış baba olduğunu...Anlattıklarına göre bu onu anlıyabilecek bi adam..
Çok sevindim canm tekrardan..Herşey gönlünce olur umarım..Rabbim evladını sağlıklı sıhhatli kucağına almayi ve anneli babalı mutlu bir yuvada büyütmeyi nasip etsin inşiallah..