Kocam çok kilo aldı

hhayalperestt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2016
4
1
1
Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum ben 3 yıllık evliyim eşimi de çok seviyorum gerçekten ama eşim Son zamanlarda çok fazla kilo aldı ben 60 kiloyum eşim 130 kilo haliyle aramızda baya bi fark oluyor bazen kötü hislere kapılıyorum onu çok seviyorum böyle şeyler de düşünmek istemiyorum napmalıyım sizce ?

Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum ben 3 yıllık evliyim eşimi de çok seviyorum gerçekten ama eşim Son zamanlarda çok fazla kilo aldı ben 60 kiloyum eşim 130 kilo haliyle aramızda baya bi fark oluyor bazen kötü hislere kapılıyorum onu çok seviyorum böyle şeyler de düşünmek istemiyorum napmalıyım sizce ?
insilun direncine baktirin acilen.
bazi bunyelerde bu direnc olmuyor ve kilo kontrolunun disina cikiliyor, ilac takviyesi veriyor doktorlar ve hayat kalitesi artarken, kilo kaybi gozlemleniyor.

Ben de 60 kiloyum. Esim 118 di en son. Simdi daha fazladir belki. Netten 3 xl gomlek siparis verdim dar oldu. 40 beden pantolon aldim o da dar oldu. Iade edicem. Zaten baska baska problemlerimiz de var. Bu kilo problemi de cok igrenc bir problem. Anliyorum seni.

Hemen spora diyete başlasın yazık vücut nasıl dayanır 130 kiloya.

Bir arkadaşım 120 kiloydu thy ise almadı diye hırs yaptı bir yılda 75 kiloya indi spor ve diyetle. Eşinizi yüreklendirecek bir şey bulun hiç olmadı sağlığı için gerekli olduğunu anlatın sorun sizin yanınızda iri durmasından çok daha büyük.

Farkli seyler elbet dusunmezsiniz insan sevdigini her haliyle sever tabii ..ama niye daha dikkatli ozenli olmasin gozune cekici gelmesin ki.. ama kilosu gercekten cokmus, kendi sagligi icin bir an once harekere gecse iyi olur. Esinize sagligin adina dikkat etmelisin dersen kirilmaz zannimca.

Yaşı 28 canım
Biran önce bu kiloyu vermeye calışsın yaş gectikte zaten veremiyo insan bu konuyu kınuştun mu eşinle dr gitsin ekmeği cok azaltsın bence sebze tüketin kilo yapan yiyecek içecekleri ay bir alın yani günde iki ekmek yiyiyosanız bir ekmek alın zamanla midesi küçülür spora filan gitsin kendisi ne düşünüyo bu konuda hiç hoş değil başta sağlık tabi ama sizinde hoşunuza gitmiyo belli acil olarak eşiniz bu kilo konusunda düzene girmeli

Diyetisyene gittik bir buçuk ay yaptı diyet sonra bıraktı ben de okuyorum haliyle yeme düzenimiz de çok bozuk eşim çok yoğun çalışıyor fakat özel sektörde masa başı bir işi var yani vücut değil kafa çalışıyor spora gitmeyi istemiyor hem vakti çok dar hem de kilosufazla olduğu için çok yoruluyor

Benim zayıflamasını ne kadar istediğimi biliyor ama kendisi tam bir azimle başlamıyor diyete o yüzden de hep yarım kalıyor

Diyetisyene gittik bir buçuk ay yaptı diyet sonra bıraktı ben de okuyorum haliyle yeme düzenimiz de çok bozuk eşim çok yoğun çalışıyor fakat özel sektörde masa başı bir işi var yani vücut değil kafa çalışıyor spora gitmeyi istemiyor hem vakti çok dar hem de kilosufazla olduğu için çok yoruluyor

insulin direncine bakildi mi?
hormon tahlilleri ne cikti?
masa basi calismakla 130 kg olunmaz.
butun tahlilleri yapildi mi?

Bu yaşta bu kiloyla yoruluyo peki böyle devam ederse eşiniz yaşı ilerledikçe kiloda alır dikkat etmezse eee o zaman hiç bişe yapamaz üç tabak yemek yapacagınıza iki tabak yapın ve sebze ot filan daha cok tüketin ekmek cok cok az yesin yağlı tatlı tuzlu bunlardan uzak tutun ha birde maydonozu üç beş dk kaynatıp sabahları ac karnına içsin feci kilo verdiriyo ama 15 gün boyunca bi cay bardağı yeterli olur eşinizin durumu bence cok ciddi şimdiden yoruluyo üstelik yaşı genc olmasına ragmen peki yıllar gectikce nolcak üzgünüm ama yediklerine cok dikkat edip yorulsada her gün yarım saat spor bile cok faydalı olur ciddi bir durum üç beş ay sonra böyle giderse yerinden kalkamaz boyu kaç

Kilosu cok fazla.sagliklida degil ayrica.acilen biseyler yapin.bunun sevgiyle ilgisi var evet onu dusunuyorsunuz sonucta.

Benim esimde isinden dolayi 7 kilo verdi.70 kilo:( ben 60 kiloyum.boy 1.80.cok zayif gorunuyor.cevremde esine bakmiyorsun soylemlerinden cok sikildim

Kilosu cok fazla.sagliklida degil ayrica.acilen biseyler yapin.bunun sevgiyle ilgisi var evet onu dusunuyorsunuz sonucta.

Benim esimde isinden dolayi 7 kilo verdi.70 kilo:KK43: ben 60 kiloyum.boy 1.80.cok zayif gorunuyor.cevremde esine bakmiyorsun soylemlerinden cok sikildim

bakmiyorsun tabii silent :D

ne oldu sizin almanya yolculari?

Benimkini biraksam o da 150 falan olur herhalde. Sinirsiz bir istahi var. Baktim boyle olmayacak kilosu fazla birikmeden dikkat etmesini soyledim. Aksamlari yemek yerine salata tarzi hafif seyler yapiyoruz. Zaten belli bir saatten sonra yemek yemeyince vucut kilo almayi durduruyor. Isin kotusu ben de kilo almaya calisan biriyim. Bazen o salata, ben manti olmuyor ayri ayri yiyoruz. Buna bozulsa da kendi iyiligi icin. Hem goruntu olarakta kabul edelim ki pek hos degil.

e yedirme adama
spor salonuna yazdır

Bence acilen diyet yapmaya başlasın. Masabaşı işlerle kilo alınacağı doğru, ancak 130 kilo çok fazla değil mi? Ya bir sağlık problemi var, ya da çok yiyor. Benim için çok önemli bir sorun olurdu. Eşim 130 kilo olsaydı onu cinsel açıdan çekici bulmazdım. Bu da evliliğimizi çok büyük oranda etkilerdi. Dikkat etmekte fayda var.

Eşinizi ikna edin endokrine gidin hormon testleri yapılsın.
Sonrasında o zaten diyetisyene de yönlendirir.
Evde yemekleri de siz yapıyorsunuzdur diyet listesine harfiyen uyarsınız ve verir inşallah.

Back
X