Kocam çok kilo aldı

Konu sahibesi hhayalperestt'tir, onun yazdıklarına yorum yaparsanız daha iyi olur.
Eşinden, eşinin ailesinden yana dertli olan diğer kardeşlerimiz kendilerine ayrı konu açsınlar, hem konular birbirine karıştı, hemde konu sahibesine ayıp oluyor.

Aynı durumdaymışsın sende eşimin ailesinde şeker var kalp var ne ararsan var korkuyorum bu yaşta daha hasta olcak diye damarlari tikanir bigün bi bakmışsin gitmiş Allah korusun düşünmek bile istemiyorum rabbim onlari başımızdan eksik etmesin
Aynen yaa bende cok korkuyorum
Su an genc olduklarindan sikinti yok gibi duruyo ama ilerde bilmiyorm ne olur Allah korusun

Aynen yaa bende cok korkuyorum
Su an genc olduklarindan sikinti yok gibi duruyo ama ilerde bilmiyorm ne olur Allah korusun
Bugün kahvaltıda az ekmek verdim diye kızdı konuşmadı benimle ona kalsa bir bütün ekmeğin hepsini yiyecek onun iyiliğini düşüyorum aslında ben ama anlamıyo işte üzülüyorum :KK61:

Bugün kahvaltıda az ekmek verdim diye kızdı konuşmadı benimle ona kalsa bir bütün ekmeğin hepsini yiyecek onun iyiliğini düşüyorum aslında ben ama anlamıyo işte üzülüyorum :KK61:
Ay ayni benim esimde ole yaa gece 1 de hamburger istiyo bu saate mi deyince aliniyo yeme de diyemiyorum biseyi sanki daha cok yiyesi geliyo

Back
X