Kocam çok pasaklı gerçekten sinir oluyorum

merwisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
264
4
46
İstanbul
kızlar belki komik gelicek bu söylediklerim ama kocam pis olmasından bıktım...ya adam hiçmi temiz olmaz ya tırnaklarını kesmiyo koltukaltını traş etmiyo banyo yapmıyo ağzı kokuyo ya diyorum ki banyo yap öyle deyince ben kötü oluyorum bende aksine çok titizim geçen hafta tertemiz bembeyaz yatak çarşafı yastıkları serdim bugün bi baktım onun yattığı yastığın rengi dönmüş eşim bankacı sürekli çok yorgunum beynim yorgun falan diyo ama arkadaşlar bende çalıştım ama hiçbirzaman böyle olmadım hele bir keresinde şehir dışına gittim döndüğümde evimin manzarası korkunçtu çöpler atılmamış evi sinekler basmış banyo tuvalet kokmuş bulaşıklar desen yağlı yağlı evde adım atmaya yer yok 3 günde zor bitirdim koca evi tek başıma ....şu anda hamileyim diyorum ki belki artık düzenli olur yok nerdee ya adam çekmeceden kazak almaya üşendiğinden banyoda kirli sepetinden alıp giyiyo düzenli ol yeni temizlik yaptım diyorum yapma boşver diyo artık onunla öpüşmüyorum sarılmıyorum yanaktan bile öpmesine tahammül edemiyorum kendine çeki düzen vermiyo çok pasaklı aynı yatakta bile yatmak istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum bu şekilde nasıl devam eder bi evlilik yüzyüze yatamıyorum gece uykumdan uyanıyorum ağzının kokusuna çok tiksiniyorum bana akıl verin ne yapayım....

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar belki komik gelicek bu söylediklerim ama kocam pis olmasından bıktım...ya adam hiçmi temiz olmaz ya tırnaklarını kesmiyo koltukaltını traş etmiyo banyo yapmıyo ağzı kokuyo ya diyorum ki banyo yap öyle deyince ben kötü oluyorum bende aksine çok titizim geçen hafta tertemiz bembeyaz yatak çarşafı yastıkları serdim bugün bi baktım onun yattığı yastığın rengi dönmüş eşim bankacı sürekli çok yorgunum beynim yorgun falan diyo ama arkadaşlar bende çalıştım ama hiçbirzaman böyle olmadım hele bir keresinde şehir dışına gittim döndüğümde evimin manzarası korkunçtu çöpler atılmamış evi sinekler basmış banyo tuvalet kokmuş bulaşıklar desen yağlı yağlı evde adım atmaya yer yok 3 günde zor bitirdim koca evi tek başıma ....şu anda hamileyim diyorum ki belki artık düzenli olur yok nerdee ya adam çekmeceden kazak almaya üşendiğinden banyoda kirli sepetinden alıp giyiyo düzenli ol yeni temizlik yaptım diyorum yapma boşver diyo artık onunla öpüşmüyorum sarılmıyorum yanaktan bile öpmesine tahammül edemiyorum kendine çeki düzen vermiyo çok pasaklı aynı yatakta bile yatmak istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum bu şekilde nasıl devam eder bi evlilik yüzyüze yatamıyorum gece uykumdan uyanıyorum ağzının kokusuna çok tiksiniyorum bana akıl verin ne yapayım....

sevgili arkadaşım
ilk önce hayırlısıyla bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim..
eşinizin yorgunluğunu bahane etmesi asla bir gerekçe olamaz benim eşim haftanın 7 günü günde 13 saat çalışıyor
pazar yarım gün tatil
ve kendisi bir bayandan bile kat kat titiz biridir
bende titizimdir ama o beni geçer bu içten gelen bir his kirlilerini sepete atar
sabah kalkınca pijamalarını katlar dolaba koyar
her akşam dişini fırçalar duş alırsabah çöpüde atar çöp evde dursun yada biriksin istemez

ayy okurken ben bile huylandım.. allah yardımcın olsun. ağız ,ayak kokusu, ter, kirli sepetinden giyinme, traş olmaması... gerçekten ciddi bir sorun. tiksindiğini farkedince nasıl tepki gösteriyor? işyerinde nasıl sadece evde mi böyle. mesela işte de ağzı kokmuyor mu? nasıl tepki veriyor eleştirilerine?

sizin işiniz çok zor pasaklı biri ile yaşayamam allah korusun
vallahi karşınıza alın konuşun kesin ve net tavrınızı koyun yumuşak ve affedici olmayın affedici olmayın bazı kadınlar eşlerini bu şekilde yola getiriyor cidden
örn eltim çok sert eli maşalı bir tip eşide pasif değil ama ona rağmen sözünü geçiriyor
ama eltim çok sert dediğim dedik biridir öyle birini tanımamışsınızdır..

allah yuvanıza sağlık versin bir kitapta aşırı pasaklıların yıkanma ve kıyafet değiştirmek istemeyen kişilerde şizofren başlangıcı belirtisi olabilir yazıyordu dikkat edin isterseniz

hasta olursunuz mazallah...
ılerde cocugunuzu nasıl yetıstırceksınız kı oyle bı ortamda..
şart koşun temızlenmeden bebegı vermeyın ama bunada cozum bulun..herdakka sız etrafında donemezsınızde sızede yazık ..

ayy okurken ben bile huylandım.. allah yardımcın olsun. ağız ,ayak kokusu, ter, kirli sepetinden giyinme, traş olmaması... gerçekten ciddi bir sorun. tiksindiğini farkedince nasıl tepki gösteriyor? işyerinde nasıl sadece evde mi böyle. mesela işte de ağzı kokmuyor mu? nasıl tepki veriyor eleştirilerine?

canım işyerinde diş fırçası macununu götürür naneli şeker alır...söylüyorum ama yok yapmıyor dün akşam zorla kestirdim tırnaklarını ya ben öyle titizimki anlatamam ama bu adam nasıl böyle olabiliyor şaşırıyorum...geçen gün banyo yapmış bu çıktıktan sonra bende hemen banyoyu temizleyim diye girdim bi baktım sabun ve lif kuru sen liflenmedinmi dedim hayır dedi tip tip baktım nasıl sinir oldum anlatamam...

bunun pasaklılıkla alakası yok eşinde gizli depresyon belirtileri var

allah yuvanıza sağlık versin bir kitapta aşırı pasaklıların yıkanma ve kıyafet değiştirmek istemeyen kişilerde şizofren başlangıcı belirtisi olabilir yazıyordu dikkat edin isterseniz

kesinlikle doğrudur...eşim 4 yıllık üniversite mezunu şuan bankacı yani işi güzel ama aslında yok gibi görünüyor ama bu bence büyük bi sorun...cüzdanından para çıkarıyor elli defa yere bakıyor acaba bişey düştümü diye markete gidiyoruz herşeyin fişini alıyor ve işin kötüsü onları atmıyor hepsini biriktiriyor tabi ben gizlice atıyorum evden dışarı çıkarken 5 kere kontrol ediyor kapıyı bütün elektronik eşyaların fişlerini çekiyor çamaşır makinası dahil

canım işyerinde diş fırçası macununu götürür naneli şeker alır...söylüyorum ama yok yapmıyor dün akşam zorla kestirdim tırnaklarını ya ben öyle titizimki anlatamam ama bu adam nasıl böyle olabiliyor şaşırıyorum...geçen gün banyo yapmış bu çıktıktan sonra bende hemen banyoyu temizleyim diye girdim bi baktım sabun ve lif kuru sen liflenmedinmi dedim hayır dedi tip tip baktım nasıl sinir oldum anlatamam...
evlenmeden oncede bu sekıldemıydı pekı?..

kesinlikle doğrudur...eşim 4 yıllık üniversite mezunu şuan bankacı yani işi güzel ama aslında yok gibi görünüyor ama bu bence büyük bi sorun...cüzdanından para çıkarıyor elli defa yere bakıyor acaba bişey düştümü diye markete gidiyoruz herşeyin fişini alıyor ve işin kötüsü onları atmıyor hepsini biriktiriyor tabi ben gizlice atıyorum evden dışarı çıkarken 5 kere kontrol ediyor kapıyı bütün elektronik eşyaların fişlerini çekiyor çamaşır makinası dahil

aman diyim arkadaşım güzel güzel konuş ikna et
dr götürmeye bak erken teşhis çok önemli
bebeğinlemi uğraşıcaksın
yoksa rahatsızlığı ilerlerse kocanlamı anlattıkların bir anormallik olduğunu gösteriyor..

eşinin psikolojik sorunları var bence.en kısa zamanda çözüm bulmaya çalış.bebeğinde olacakmış.senin dediklerini aklı başında kimse yapmaz.pis olması,defalarca kontrol etmesi,herşeyin fişini çekmesi, para düştü mü diye bakması pek normal gelmedi.interneten bir araştırma yap.arkadşlardan biri şizofren belirtisi demişti.dikkate almanda fayda var.ben bebeğimi böyle bir adama güveneme.sana allah sabır versin.işin zor.eşinin artık pasaklığı hastalığa dönmüş.

kontrolcülüyün
pasaklılığın
takıntınında bir sınırı var arkadaşım
bir iki çok pasaklı tanıdığım bile kirli sepetinden alıp tekrar giymez

teyzemin kocasında öyle başlamıştı
hep aynı şeyle yatıp kalkıyormuş kadın özenmiş bir eşofman takımı almış giymiycem diye tartışmış didişirken kadının bacağı kırılmıştı
bu hastalık ilerlediğinde çok kötü hasta zaten iyileşmek için çok çaba göstermiyor beynındeki hormonlar normal salgılanmadığında..

ya kızlar çok utanıyorum bunları anlatmaktan ama ne yapayım böyle bişey kime anlatılır ki bilmiyorum ama hergün ev işi yapıyorum sabah kalkıyorum kahvaltımı yapıyorum bütün evi havalandırıyorum temizliğe başlıyorum bulaşık makinamda yayıntı olmasın diye temiz bulaşık bile bırakmıyorum adam benim tam tersim ya

Back
X