Dud ne
Onun istemediği şeyler kıyafetimin uygınsız olması sözünün kesilmemesi ayrıca kıskanç erkekler ile çok muhabbet kurmam el ele tokalaşmam birinin dediğini yapmak mesela ailem ile bir plan kurarız ben onlara göre mi hareket edeceğim der yani çok dahaNeylere sinirleniyor mesela? Sinirlendirmemeye calis. Bazen olur ben de cenemi tutamiyorum bazen ama bu sfer de karsi taraf alttan almali. Her insanin sinir ani olur. Ama kocanin zaaflari da vardir. Cilveyle milveyle belki yola gelir.
Deneyeceğim canım sağolYa vedud esmasi :
Bu esma günde 400 defa zikredilirse herkes tarafından sevilir sayılır. Okumayı alışkanlık edip sürekli okuyan kişi başkalarını tesiri altına alır ve etki etmeye başlar
Her gün 270 defa okuyan kişi borçluysa borcundan fakirse fakirlikten kurtulur.
Bir yemeğin üzerine 1000 defa okuyup yenilirse eşiyle birlikte arasındaki muhabbet artar.
Ben esime okur okur yuzune uflerim. Yemeklerine uflerim . Rabbim vermis imkani neden kullanmayalim dimi ama.
Onun istemediği şeyler kıyafetimin uygınsız olması sözünün kesilmemesi ayrıca kıskanç erkekler ile çok muhabbet kurmam el ele tokalaşmam birinin dediğini yapmak mesela ailem ile bir plan kurarız ben onlara göre mi hareket edeceğim der yani çok daha
Haklısın galiba benim de sinirli bir yapım bar tahammül edemiyorum İnan ki canım bazen seviyorum hatta bakmaya kıyamıyorum çok kıskanıyorum da mesela yanından beri geçsin veya o gözü birine takılsın yapmadığım kalmıyor ama benim tokalaşmışım insanlar ailemden tabi bu durum dinimizdede böyle olmalı ama biraz esneğiz sanırım o benim dediklerim olsun istiyor bende öyle biriydim onunla tanıştığımda ama kendimi törpülemeye çalışıyorum ama değişiyorum bir yandan bana öyle geliyor Rabbim sizin sonunuzu da hayırlı etsin ama iş gösterişli veya yakışıklı olmak la kalmıyor valla canım çevremde be insanlar karılarını aldatıyor birde adama baksan kilolu yüzü gözü şiş ama işte yapan yapıyor rabbim şeytana uydurmasın eşlerimizi :)ama bunlar bir erkek için normal istekler canım ya :) sonuçta biz kadınlar güzel gözükmek için güzel hissetmek için öyle istediğimiz için giyiniyoruz. bu hissini evde eşine süslenerek giderebilirsin. kıskançsa haliyle başka erkeklerin seni beğenmesini istemez. aynı şekilde ben bayan olarak eşimi başkalarının beğenmesini istemem :) sırf bu yüzden yakışıklı erkek fobim var biliyor musun? görüştüklerim hep başkalarının beğenmediği tipler olurdu, şu anda nişanlımı da pek beğenmiyor çevrem ama ben ısındığım için bana yakışıklı geliyor. kimse de bakmaz diye içim çok rahat :)) kıskancım kaldıramam çünkü.
bu yaşına kadar da bir sürü erkek kankası arkadaşı olan bir kızdım. nişanlandım daha o istemeden bütün erkeklerle iletişimimi kestim. çünkü bu bana göre saygıdır. hatta sana kalmadan karşı tarafın seninle iletişimi kesmesi gerekir bence. ben evlenen erkek arkadaşlarımın hiçbirine daha yazmadım, tebrik ettim daha iletişime geçmedim. çünkü eşlerine saygım var tanımasam bile. olur da kıskançtır, niye benden dolayı huzursuz olsunlar ki? bu da bence çok sorun değil. erkek olsam ben de karım başkalarıyla muhabbet etsin tokalaşsın istemem. benim karım yani ben değerim :)))
ben bayanım nişanlım biriyle tokalaştığında, eline değiyorlar diye üzülüyorum ama çaktırmıyorum tabi :))
söz kesme olayına gelince, var öyle arkadaşım, lafı ağzıma tıkıyor :)) bir cümleyi bazen 5 seferde tamamlamak zorunda kalıyorum haliyle sinir bozucu bir durum. bunu da azaltabilirsiniz bence.
aileniz ile plan kurarken de, öncelikle siz eşinizle bir ailesiniz. daha bir orta yolu bularak hareket edebilirsiniz. aynı sorunu ben de yaşadım çözümü buldum bi şekilde.
yani şöyle söyleyeyim, dışardaki erkekler aile vs, evliliğiniz bozulduktan sonra hiçbiri mutlu bir evliliğin özlemini karşılayamıyor. boşandıktan sonra erkek arkadaşlarımla yine görüşmüştüm. yine yıllarca arkadaşlık ettim. ama cık.. sadece bir eşin olsun mutlu bir yuvan olsun da başka hiçbir erkek arkadaşın olmasn emin ol daha iyi. insanın en iyi arkadaşı kocası olmalı. ömür boyu yanında o var sonuçta :)
haliyle bence bunları düzeltip bir de deneyin. belki de eşiniz o kadar sinirli davranmayacak belki daha mutlu bir evliliğiniz olacak
Haklısın galiba benim de sinirli bir yapım bar tahammül edemiyorum İnan ki canım bazen seviyorum hatta bakmaya kıyamıyorum çok kıskanıyorum da mesela yanından beri geçsin veya o gözü birine takılsın yapmadığım kalmıyor ama benim tokalaşmışım insanlar ailemden tabi bu durum dinimizdede böyle olmalı ama biraz esneğiz sanırım o benim dediklerim olsun istiyor bende öyle biriydim onunla tanıştığımda ama kendimi törpülemeye çalışıyorum ama değişiyorum bir yandan bana öyle geliyor Rabbim sizin sonunuzu da hayırlı etsin ama iş gösterişli veya yakışıklı olmak la kalmıyor valla canım çevremde be insanlar karılarını aldatıyor birde adama baksan kilolu yüzü gözü şiş ama işte yapan yapıyor rabbim şeytana uydurmasın eşlerimizi :)
Zaten herkes çocuk olunca erkekler salıyor diyor doğru tokalaşmak iyi birşey değil aslıfna namahrem ama kendi de tokalaşıyor bende bunu hazmedemiyorum yanlış anlayacak birşey tok söyleyebilirsin İnan bazen öyle yapıyorum cilve oda eriyor :)) ama bende sinirliyim pek gelemiyorumAy Allah korusun :)) ama iste cevre yakisikli bulsa daha huzursuz olurum :)
Akrabalarin da olsa esin istemiyosa tokalasma konusunda daha hassas davranmaya calisirsin olur biter. Bazen gayri ihtiyari oluyor ama bu hassasiyetinde haklisin saygi gosteriyorum yeterki uzulme (cilve cilve cilve) :)) belki bu tarz konusursan kiyamaz ama en iyi sen taniyosun :)
Bnm mesela sulalemde kiz erkek kuzen temas bile etmeyiz. Ama nisanlm kiz kuzenlerini oper bile. Aklna yanls bise gelmesin diye kizdigimi soylemiyorum ama kiskanclktan kuduruyorum icten ice :) paylasamamak bu iste. Kocan da seni seviyor ki paylasamiyor :) sevin birbirinizi ya valla degisir emin ol. Zaten zamanla kiskancligi da azalir. Insanlar ayni kalmiyor
Zaten herkes çocuk olunca erkekler salıyor diyor doğru tokalaşmak iyi birşey değil aslıfna namahrem ama kendi de tokalaşıyor bende bunu hazmedemiyorum yanlış anlayacak birşey tok söyleyebilirsin İnan bazen öyle yapıyorum cilve oda eriyor :)) ama bende sinirliyim pek gelemiyorum
Söylemiyorum ki zaten :) bana diyorsun kendin yapıyorsun diyorum bazen bakıyorum tokatlanmıyor bazen tokalaşıyor işte öyle birşey yani anlayacağın sinirliyken kaç yanından sonra cilve yap benim ki tribi flan hiç sevmez o yüzden mecbur huyun gidiyoruz karşı cevap vermemeye çalışıyoruz ama bu çeneler de durmuyorcilveyle eriyorsa bence tamamdır :) bizimki da barut fıçısı, bana fazla bağıramıyor cilveye çarpıyor :))) bak kendin de kıskanıyormuşsun. ben olsam söylerim ben de senin dokunmandan rahatsız oluyorum başkalarına, birlikte azaltmaya çalışalım derim. o da anlar böylelikle zorlanıldığını, belki baskıyı azaltır :))
Nisanlinin kuzenlerini öpmesi ni Kıskanmak sizce normal mi? Kuzenlerim izle kardes gibi büyüyoruz. Bir de Nisanlini z bayanlarla tokalasinca kiskaniyor musunuz ya pes yani! Konu Sahibi bayanın eşinin erkek versiyonusunuz. Bir kadının bu zihniyette olmasi üzücüAy Allah korusun :)) ama iste cevre yakisikli bulsa daha huzursuz olurum :)
Akrabalarin da olsa esin istemiyosa tokalasma konusunda daha hassas davranmaya calisirsin olur biter. Bazen gayri ihtiyari oluyor ama bu hassasiyetinde haklisin saygi gosteriyorum yeterki uzulme (cilve cilve cilve) :)) belki bu tarz konusursan kiyamaz ama en iyi sen taniyosun :)
Bnm mesela sulalemde kiz erkek kuzen temas bile etmeyiz. Ama nisanlm kiz kuzenlerini oper bile. Aklna yanls bise gelmesin diye kizdigimi soylemiyorum ama kiskanclktan kuduruyorum icten ice :) paylasamamak bu iste. Kocan da seni seviyor ki paylasamiyor :) sevin birbirinizi ya valla degisir emin ol. Zaten zamanla kiskancligi da azalir. Insanlar ayni kalmiyor
Nisanlinin kuzenlerini öpmesi ni Kıskanmak sizce normal mi? Kuzenlerim izle kardes gibi büyüyoruz. Bir de Nisanlini z bayanlarla tokalasinca kiskaniyor musunuz ya pes yani! Konu Sahibi bayanın eşinin erkek versiyonusunuz. Bir kadının bu zihniyette olmasi üzücü
Canim daha cok kucuksuk esin kac yasinda? Ama ne olursa olsun lutfen kendini ezdirme ve ailenle kardeslerinle bu durumu mutlaka paylas icine atma sonra daha kotu sonuclar dogabiliyor..Arsız insanla ugrasmak cok cok yorar haklisinİnanın çok denedim ama huzurumuz kalmıyor evde küsüyor eğer çok izler gittiyse kavgamız yatak bile ayırıyor ben tabi aileme anlatmıyorum düşün annemde kalmak istedim tatilde ablamlarda vardı beni bırakmadı dolayısıyla bende tavır yaptım bunda bile kendini haklı çıkardı neymiş ben evimin huzurunu bozuyormuşum o beni deniyormuş eşer sıkıntı çıkarmasaymışım beni gönderecekmiş diğer gün çok inat çok dik kafalı ama en baştan böyleydi zaten valla dua edin daha küçüğüm 22yaşındayım ama evlilik yordu
Çok zor benim de eşim aynı 3 yıl bitti 4. Yıla girdik ama illaki o sınırı oluyor ve bağırıyor çok sinirli ben cevap verince sesini iyice yükseltiyor bu sefer komşular duyuyor diye düşünüyorum cok uzuluyorumAynen arkadaşım çok doğru dedin şiddet kesinlikle YoK bazen bakıyorsun çok iyi ama anında değişebiliyor yani çocuk da istiyoruz ama düşünüyorum daha mı kötü olur yoksa iyi mi olur çocuk çok işitiyor kendisi ama acaba daha da sinirli olur mu diye düşünmeden geçemiyorum onun istediği ben onu her istediğine evet diyeceğim sıkıntı çıkarmayacağım o zaman mutlu oluruz ben artık kendimi kaybettim çok büyük konuştum Rabbim hepimize yardım etsin kız evladı olmak kadın olmak çok zor
Sanki kendi evliliğimi okudum..Esinizle ciddi bir sekilde konusmaniz lazim. Bizdede ayni problemler vardi. Sinir krizi gecirdim. Cok kötü oldum ama onuda mahvettim o esnada. Bagirdim cagirdim kukredim. Sonra uzaklasmaya basladim esimden. Gerekmedikce konusmadim. Tensel temasta bulunmadim. Normalde pesinde kopek olan ben ilgi gostermedim. Sevgim azalmisti gercekten. Cunku dil yarasi ve saygisizlik agir hasar bırakıyor. Esimi cok seviyorum . Evlenmwk icin ne badireler atlattik ama işte biz birbirimize fazla benziyoruz. Ikimizde otoriteriz oda beni kendince dizginlemek istiyor. Su an iyiyiz elhamdulillah. Kendini sevdirdi kerata ben psikolojik destek alacagim ama. Bence gerekli. Cunku esim degismeyecek biliyorum ve benim bununla basa cikmam lazim. Iyi oldugumuz zamanlar ornek ciftiz. Ama kavga ettigimizde resmen nefret ediyoruz. Sizde boyle oluyormusunuz. Bütün duygulari en uclarda yasuyoruz.
2018 konusuBen de sinirliyim ama sözü kesildi diye sinirlenmek başka bir seviye. Söyleyin doktora gitsin.
Hadi ya. N'olmus peki düzelmiş mi?2018 konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?