Kocam çok sinirli yardım edin

Çok saçma sinirlenmek için sebep aramış ne diyecektin kuzenine "ben bakamam eşim kızar" o zaman daha iyimi hissedecekmiş

Benim kocamda da ayni sorun var , hep ben onun sozünü kesiyorum çünkü o hep kendi konuşsun istiyor ben ne zaman konuşacağım Araya girmeye kalkınca da laf sokuyor oluyormuşum bunu yapınca canavara dönüşmeyi kendine hak görüyor!! Yani biz eski kadınlar gibi onun keyfine göre tartışacaz ya da susup onun keyifli zamanında konuşacakmışız bi de beni bu konunda yönetecek. Oldu canım başka arzunuz var mı. Ben de deliye dönüyorum ki ben yıllardır düzelir diye bekledim evet biraz düzeldi ama sadece o da giderim korkusundan geçici dönem kedi gibi davranıyor sonra yine salıyor ve ben yine ona bişeyler anlatmaya çalışırken buluyorum kendimi. Beni bilen bilir çenem durmaz illa hakkımı savurum daha küçükken bile öyleymişim. Bir gün ananem kadın kısmı biraz susar demişti o da bunu duydu sen de öyle ol biraz diyor bana biz erkeğiz çok zorlamayın bizi diyor adam ya. Bu kadar nasıl geri kafalı düşünebilir aklım almıyor ananemin kafasında bir asır geride yani. Hiç öyle görünmüyordu başlarda ama zihniyetleri böyle yani. Ona bunları anlatmaya çalışmaktan yoruluyorum artık. Yaptığı hatayı kabul etmiyor sadece öyleymiş gibi görünüyor işte insan severek evlenip güzel hayaller kuruyor ve alıp başını gidemiyor ama gidebilmeli 9 ay çok kısa bu kadar kısa zamanda kendini belli etmiş yani sana yapılanı es geçme kendi değerini bil. Benim gibi yıllarca çekme. Yani kendi karakterimizi özgürce koymayalım sadece onların hizmetinde istedikleri gibi yaşayalım bak o zaman kavga ediyor musunuz.içinden gelmeden onun yanında konu manken gibi kalırsın en sonunda

sana konuşma fırsatı vermiyorsa karşı taraf sözü kesilir yani . Kız kendini ifade edebiliyor mu fırsat veriliyor mu ona bakmak lazım

Allah kolaylık versin ama bana mantıklı gelmedi davranışları.
Evlilikte bu kadar bir birine sinir olmak için 9 ay çok az bir süre.
Bence konuşun eşinizle, işe yarar mı bilmem, bana sinir hastası gibi geldi kendisi ama.
Hep mi her konuda mı böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…