Kocam çok tuhaflasti ne yapacağım bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bluewomanand

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2022
41
-8
1
29
Arkadaşlar selam hepinize. Umarım her ne sorununuz varsa şu an su dakika çözülür.
Kocam pazar sabah bebeğim var kazağını versene ıslak diğerleri dedim oda uzattı aa bunun kolu islakti dedm .bana e madem öyle dünden neden srrmedin diye söylendi bende kaynana gibi davranma dedim . Neyse koridora çıktı bana senden nefret ediyorum senden iğreniyorum seni sevmiyorum dedi.
Hemen patladı.
Bana lafların zoruma gidiyor dedi
Ama inanın herşeye karşıyo.
Evi gevindirrn o olduğu için herşey onun emriyle alınıyor. Ya da alınmıyor neyi uygun görürse .
Kendisini evde biniş yapsa kendi isteği ile söyleniyor.
Hatta dün bana kızdığında ise gidicem ama karı gibi iş yapıyorum dedi . Mutfjata halı örtüsü seriyordu. Kendimi öldürücem bıçakla delik deşik edicem kafama bile batrcam bıçağı psikolojimi bizudun dedi kafamda da sen varsın dedi.agirdi sözleri. Akşam geldi bende o daha dışarda iken kendini nasıl affetrcen çiçek alsana dedim .oda kazak almosti bana gosterdi ama normal hediye gibi özüede dilemedi. Bugün eve gitmiştin onalr mi dedi indirim var da o yüzden mi aldın bunu dedm bana senin psikolojin bozuk işte sürekli ne yapsam onalr mi dedi diyorsun falan( ailesiyke konusmuyorum arkadaşlar sadece bebeği yolluyorum) yani zoruna gidiyor ailesini iyi ya da kötü cümleye katsam...işte neyse
Bugünde sabah çıkmadan mobilyanın sert kisimlarni kamufle ediyordu bebek düşerse çarpar diye.bende daha önemlisi bar dedim yatağın kenarları aç ben ceviremedim tornavidayi dedim. Oda TM dedi ama ne zman xikarcan bebek kafasını kiricna mi dedim
Hemen bağırdı çağırdı sen beni s.... N dedi kendine çeki düzen ver Allah belanı versin inşallah bebegnmkyiosan kapı orda zorla tutamam . Böyle evlilik mi olur çocuğuna kocana sahip çık .sahip çıkmakk yemek yapmak değil. İnanın ha birde bana cinnet geçirteceksij seni öldürücem dedi biraz daha konuşsan.

Arkadaşlar selam hepinize. Umarım her ne sorununuz varsa şu an su dakika çözülür.
Amin diyelim,cumlemizinki insallah..
Simdi beni yanlis anlama ama biraz karisik yazmissin,muhtemelen sinir ve uzuntunun de tesiri var..
Anladigim olduce yazayim.
Yani bu saglikli bir baban yapacagi turden hareketler degil.
Cok fazla duygu degisimi var gibi ikinizde de.
Bence durumunuz varsa esinile bir terapiste gorunmenizi onerebilirim..Geciktirmeyin diyerek de eklerim.

Amin diyelim,cumlemizinki insallah..
Simdi beni yanlis anlama ama biraz karisik yazmissin,muhtemelen sinir ve uzuntunun de tesiri var..
Anladigim olduce yazayim.
Yani bu saglikli bir baban yapacagi tuden hareketler degil.
Cok fazla duygu degisimi var gibi ikinizde deç.
Bence durumunuz varsa esinile bir terapiste gorunmenizi onerebilirim..Geciktirmeyin diyerek de eklerim.
Ya bazen kavga etsek gelip sarılıyor hatasını anlıyor bazen de böyle delryo cidden çok üzülüyorum.

Bu nebiçim ilişki
Piskopat mıdır nedir
Kendimi bıçaklıcam dedi sizde ondan çiçek istediniz o da kazak aldı
Sizde ucuzdan mı aldın deyince allah belanı versin dedi
Bu ortamda çocuk mu var
Bu çocuğun o evden çıkması lazım

Bu nebiçim ilişki
Piskopat mıdır nedir
Kendimi bıçaklıcam dedi sizde ondan çiçek istrdiniz oda kazak aldı
Sizde ucuzdan mı aldın deyinde allah belanı versin dedi
Bu ortamda çocuk mu var
Tek dert çiçek.
Çiçek önemli.

Siz şakamısınız,elinden gelen işi yapmaya çalışıyor eleştiriyorsunuz,beğenmiyorsunuz üzerine yetmiyor hediye alıyor indirimden aldı diye eleştiriyorsunuz.
Beni çıldırttınız
Hayır hayır merakımdan sorudm hani ailesinin sözü geçince kızdı.
Ama beni tehdit ediyor burası normal mi

Bu nebiçim ilişki
Piskopat mıdır nedir
Kendimi bıçaklıcam dedi sizde ondan çiçek istrdiniz oda kazak aldı
Sizde ucuzdan mı aldın deyinde allah belanı versin dedi
Bu ortamda çocuk mu var
Hayır kavga kavağı açtı öyle dedi beddua etti . Akşam kazak aldı ama nedne ailesinin adını gecrdim diye kzidi

Kocam pazar sabah bebeğim var kazağını versene ıslak diğerleri dedim oda uzattı aa bunun kolu islakti dedm .bana e madem öyle dünden neden srrmedin diye söylendi bende kaynana gibi davranma dedim . Neyse koridora çıktı bana senden nefret ediyorum senden iğreniyorum seni sevmiyorum dedi.
Hemen patladı.
Bana lafların zoruma gidiyor dedi
Ama inanın herşeye karşıyo.
Evi gevindirrn o olduğu için herşey onun emriyle alınıyor. Ya da alınmıyor neyi uygun görürse .
Kendisini evde biniş yapsa kendi isteği ile söyleniyor.
Hatta dün bana kızdığında ise gidicem ama karı gibi iş yapıyorum dedi . Mutfjata halı örtüsü seriyordu. Kendimi öldürücem bıçakla delik deşik edicem kafama bile batrcam bıçağı psikolojimi bizudun dedi kafamda da sen varsın dedi.agirdi sözleri. Akşam geldi bende o daha dışarda iken kendini nasıl affetrcen çiçek alsana dedim .oda kazak almosti bana gosterdi ama normal hediye gibi özüede dilemedi. Bugün eve gitmiştin onalr mi dedi indirim var da o yüzden mi aldın bunu dedm bana senin psikolojin bozuk işte sürekli ne yapsam onalr mi dedi diyorsun falan( ailesiyke konusmuyorum arkadaşlar sadece bebeği yolluyorum) yani zoruna gidiyor ailesini iyi ya da kötü cümleye katsam...işte neyse
Bugünde sabah çıkmadan mobilyanın sert kisimlarni kamufle ediyordu bebek düşerse çarpar diye.bende daha önemlisi bar dedim yatağın kenarları aç ben ceviremedim tornavidayi dedim. Oda TM dedi ama ne zman xikarcan bebek kafasını kiricna mi dedim
Hemen bağırdı çağırdı sen beni s.... N dedi kendine çeki düzen ver Allah belanı versin inşallah bebegnmkyiosan kapı orda zorla tutamam . Böyle evlilik mi olur çocuğuna kocana sahip çık .sahip çıkmakk yemek yapmak değil. İnanın ha birde bana cinnet geçirteceksij seni öldürücem dedi biraz daha konuşsan.

Lütfen konunuzu yeniden okuyup hatalı kelimeleri düzeltin.

Ev hanımı olmak ve bebeğinizle ilgilenmenin stresiyle ; nazınızı nasılsa çekecek diye düşünerek eşinize çıkışmışsınız.

Her ikinizde , stresinizi : sözlerinizle birbirinizden çıkarmaya çalışmışsınız. İkiniz de hatalısınız.

O 34 ben 25 yaşındayım

Hadi senin yaşın küçük de kendisi koca adam. Yok bıçak alıp delik deşik edecem kafama batıracam falan nedir? Ben olsam korkardım bunla yaşamaktan. Sürekli psikolojim bozuk diyip duruyor, gitsin bir psikoloğa falan. Sende de hata var, adama sürekli alttan alttan laf sokuyorsun aynı benim gibi =)) Bir süre dilini tut, biraz az muhatap olun, ayrı odalarda takılın, sinirleriniz yatışsın biraz.

Hayır kavga kavağı açtı öyle dedi beddua etti . Akşam kazak aldı ama nedne ailesinin adını gecrdim diye kzidi
Yaw arkadaşım kavga sizin rutininiz olmuş
Ne kadar sağlıksız bir ortam farkındamısın
Hadi siz hak ettiğinizi yaşıyorsunuzda ya bebek
Yapmayın bunu ona ne olur ya
İş bu ne zaman olsada yapılır ama çocuğa verdiğin hasarın geri dönüşü yoktur
Yazık günah

Hayır çiçek değil inanın ortam belki yumusar diye idi ...

Ortamı bir tek eşiniz mi gerdi ? Siz ne aldınız eşinize ?

Hayat pahalılığı , küçük bir bebek , evi geçindirmesi gereken bir eş ; evde yaptığı da bir tebessüm dahi hak etmiyor , üstüne adam çiçekten daha mantıklı bir şey , bir kazak alıyor yaranamıyor.Ve üstüne ortami da adamın yumuşatması gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X