- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.700
- 548
- 42
- Konu Sahibi Bluewomanand
Siz çok patavatsızsiniz anladığım kadarıyla. Damarına damarına basıyorsunuz adamın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bilmiom öyle miyim acaba.Siz çok patavatsızsiniz anladığım kadarıyla. Damarına damarına basıyorsunuz adamın.
Kusura bakmayın hem klavyeden hemde herşeyi kısa analtyim.insankar bunalmasin dedim ama baya yordumOkurken kir oldimmmm.![]()
Ya açıkcası böyle kavgalar yaşamadım.Siz olsanız surat mi asarsiniz yani jkavgalarrda me yaparsınız nasıl davranırsnz sizce ben ne yapayım
Bende cok dırdır yapiyodum şimdi ipleri aldim elime dedim ki istediğin gibi oyna zıplaNasıl düzeldi iz inanın Elimde degil
Sürekli herşeyi "annen mi dedi..onlar mı istedi" ye getirdiğinizin farkında mısınız? Madem eşinizin ailesi ile görüşmüyorsunuz gece gündüz lafı onlara getirmeyi de bırakın.Sürekli iğnelene iğnelene eşiniz kayışı koparmış .Aslında amacım o değildi maksat TLF da konsuakim evde yumusasin aramız diye bks bulunup çiçek dedi.m oda kazak aldı amacım hediye değildi sonra AA evdekiler mi dedi burda iyi urunelr var dedim başladı kızdı işte senin psikolojin bozuk kafanda geo onlar var dedj (ve inanın nefes alsa dahi ailesinin isteğine göre .
Ben şu kazağı giy sana yakışmadı bu desen diemez ama ablas dese hemen yapar . )
Sizin de biraz kendinizi törpüleme niz gerek bence öyle herşeye cevap vermeyin yani size kazak almis siz indiirmden mi aldın diyorsunuz. Koacam bana iş yerinin bahçesinden gül koparıp getiriyor arada ya dünyalar benim oluyorArkadaşlar selam hepinize. Umarım her ne sorununuz varsa şu an su dakika çözülür.
Kocam pazar sabah bebeğim var kazağını versene ıslak diğerleri dedim oda uzattı aa bunun kolu islakti dedm .bana e madem öyle dünden neden srrmedin diye söylendi bende kaynana gibi davranma dedim . Neyse koridora çıktı bana senden nefret ediyorum senden iğreniyorum seni sevmiyorum dedi.
Hemen patladı.
Bana lafların zoruma gidiyor dedi
Ama inanın herşeye karşıyo.
Evi gevindirrn o olduğu için herşey onun emriyle alınıyor. Ya da alınmıyor neyi uygun görürse .
Kendisini evde biniş yapsa kendi isteği ile söyleniyor.
Hatta dün bana kızdığında ise gidicem ama karı gibi iş yapıyorum dedi . Mutfjata halı örtüsü seriyordu. Kendimi öldürücem bıçakla delik deşik edicem kafama bile batrcam bıçağı psikolojimi bizudun dedi kafamda da sen varsın dedi.agirdi sözleri. Akşam geldi bende o daha dışarda iken kendini nasıl affetrcen çiçek alsana dedim .oda kazak almosti bana gosterdi ama normal hediye gibi özüede dilemedi. Bugün eve gitmiştin onalr mi dedi indirim var da o yüzden mi aldın bunu dedm bana senin psikolojin bozuk işte sürekli ne yapsam onalr mi dedi diyorsun falan( ailesiyke konusmuyorum arkadaşlar sadece bebeği yolluyorum) yani zoruna gidiyor ailesini iyi ya da kötü cümleye katsam...işte neyse
Bugünde sabah çıkmadan mobilyanın sert kisimlarni kamufle ediyordu bebek düşerse çarpar diye.bende daha önemlisi bar dedim yatağın kenarları aç ben ceviremedim tornavidayi dedim. Oda TM dedi ama ne zman xikarcan bebek kafasını kiricna mi dedim
Hemen bağırdı çağırdı sen beni s.... N dedi kendine çeki düzen ver Allah belanı versin inşallah bebegnmkyiosan kapı orda zorla tutamam . Böyle evlilik mi olur çocuğuna kocana sahip çık .sahip çıkmakk yemek yapmak değil. İnanın ha birde bana cinnet geçirteceksij seni öldürücem dedi biraz daha konuşsan.
Cocuklu ev insani mahvediyor seni anlıyorum inan .biraz sakin olun ikinizde sonu iyi olmaz yoksa.suan erkklere biseyler olmis cocuktan sonra cok degisiyorlar bosanan da cok cocuktan sonra = its me. baski hissiyatı cok günümüz şartlarında adamida anlamak lazim biraz birbirinizi anlayin bebeginle ilgilen onunla değil .kafasini oda toplasin sendeKusura bakmayın hem klavyeden hemde herşeyi kısa analtyim.insankar bunalmasin dedim ama baya yordum
Ya açıkcası böyle kavgalar yaşamadım.
Ama birşeylere bozulduğumda surat asarım.
Bağırıp çağırmam.
Çiçek al demem.
Gönlümü almasını beklerim, haklıysam.
Haklı değilsem de surat asarım
Karşımda kendini öldürmekle tehdit eden, tuhaf şeyler söyleyen biri olsa korkardım açıkcası. Üstüne gitmezdim..
İyi bir anımızda konuşmak isterdim. Birbirimizden ne bekliyoruz, ne istemiyoruz, sevgi saygı ne durumda falan...
Gerek görürseniz psikolojik destek alırsınız.
Sizinkide büyükmüş ya valla bilmiyorum niyetim laf sokmak değil ama bı bakıyorum öyle olmuşBende cok dırdır yapiyodum şimdi ipleri aldim elime dedim ki istediğin gibi oyna zıpla
Benimkide laf sokunca delirir kıyamet kopartırım evde ama büyük bi tartışma yaşadık bi kac ay önce evleri ayırdık sonr baristik ikimizde hatamizi anladık ben artık sakince laf sokmadan ılımlı konusuyorum oda dinler yardım eder destek olur artık sakince konuşun laf sokmayın hiç bir erkek sevmez
Umursamayin kimin fikri ,siz böyle herşeye kulp bulunca içinden ailem haklı cidden böyle biri diye düşünüyor . Siz ailesiyle ilgili yorum yapmayı bırakınca zamanla düzelir.Ya çok sağolun
Öyle yapayım .
Ama ailesinin etkisi hep sürer mi
Yani bu durumda gerçekten bazen onun mu yoksa ailesinin mi fikirleri bilemiyorum gercektentana
OfffCocuklu ev insani mahvediyor seni anlıyorum inan .biraz sakin olun ikinizde sonu iyi olmaz yoksa.suan erkklere biseyler olmis cocuktan sonra cok degisiyorlar bosanan da cok cocuktan sonra = its me. baski hissiyatı cok günümüz şartlarında adamida anlamak lazim biraz birbirinizi anlayin bebeginle ilgilen onunla değil .kafasini oda toplasin sende
Bunu da denerim ama onlar sanırım hep hakkımda eşimi dolduruyorlar çünkü eşim bı iyi bı kötü oluyorUmursamayin kimin fikri ,siz böyle herşeye kulp bulunca içinden ailem haklı cidden böyle biri diye düşünüyor . Siz ailesiyle ilgili yorum yapmayı bırakınca zamanla düzelir.
Eşimin ailesiyle aram çok iyidir. Kendi arkalarindan söylenir çoğu zaman ya öyle değildir diye ben onlari korurum . Ama ne zaman ki ben kötü yorum yapayım üst üste onları haklı görür .ne olursa olsun onun ailesi ,siz yorum yaptıkça onlar haksız da olsa koruma iç gudusune giriyor. Bir süre onlar hakkında da yorum yapmayın.
Haklısınız ama onlarda hep beni eşime kötülüo hiç beni savunmuyor da neden onalri hep bana savunuyorSürekli herşeyi "annen mi dedi..onlar mı istedi" ye getirdiğinizin farkında mısınız? Madem eşinizin ailesi ile görüşmüyorsunuz gece gündüz lafı onlara getirmeyi de bırakın.Sürekli iğnelene iğnelene eşiniz kayışı koparmış .
Iki hafta annemde kaldım o zaman geldi ozur diledi baristik falan çok şükür sonra böyle bi sıkıntı olmadı sukur sizde bi deneyin biraz susun tartışmayın güzellikle konuşun adam da size yardım ediyorum surekli zaten siz ne istiyorsunuzSizinkide büyükmüş ya valla bilmiyorum niyetim laf sokmak değil ama bı bakıyorum öyle olmuş
Ama basima kaakiyo arkadaşlarım.yatyo yiyip içio ben hamalim hizmetçiyim kariyim ddyio duruyor.Iki hafta annemde kaldım o zaman geldi ozur diledi baristik falan çok şükür sonra böyle bi sıkıntı olmadı sukur sizde bi deneyin biraz susun tartışmayın güzellikle konuşun adam da size yardım ediyorum surekli zaten siz ne istiyorsunuz
Ayy adamın gerçekten psikolojisi bozulmuş? Sebebi siz misiniz bilemem ama eşinize çözüm odaklı yaklaşın.Arkadaşlar selam hepinize. Umarım her ne sorununuz varsa şu an su dakika çözülür.
Kocam pazar sabah bebeğim var kazağını versene ıslak diğerleri dedim oda uzattı aa bunun kolu islakti dedm .bana e madem öyle dünden neden srrmedin diye söylendi bende kaynana gibi davranma dedim . Neyse koridora çıktı bana senden nefret ediyorum senden iğreniyorum seni sevmiyorum dedi.
Hemen patladı.
Bana lafların zoruma gidiyor dedi
Ama inanın herşeye karşıyo.
Evi gevindirrn o olduğu için herşey onun emriyle alınıyor. Ya da alınmıyor neyi uygun görürse .
Kendisini evde biniş yapsa kendi isteği ile söyleniyor.
Hatta dün bana kızdığında ise gidicem ama karı gibi iş yapıyorum dedi . Mutfjata halı örtüsü seriyordu. Kendimi öldürücem bıçakla delik deşik edicem kafama bile batrcam bıçağı psikolojimi bizudun dedi kafamda da sen varsın dedi.agirdi sözleri. Akşam geldi bende o daha dışarda iken kendini nasıl affetrcen çiçek alsana dedim .oda kazak almosti bana gosterdi ama normal hediye gibi özüede dilemedi. Bugün eve gitmiştin onalr mi dedi indirim var da o yüzden mi aldın bunu dedm bana senin psikolojin bozuk işte sürekli ne yapsam onalr mi dedi diyorsun falan( ailesiyke konusmuyorum arkadaşlar sadece bebeği yolluyorum) yani zoruna gidiyor ailesini iyi ya da kötü cümleye katsam...işte neyse
Bugünde sabah çıkmadan mobilyanın sert kisimlarni kamufle ediyordu bebek düşerse çarpar diye.bende daha önemlisi bar dedim yatağın kenarları aç ben ceviremedim tornavidayi dedim. Oda TM dedi ama ne zman xikarcan bebek kafasını kiricna mi dedim
Hemen bağırdı çağırdı sen beni s.... N dedi kendine çeki düzen ver Allah belanı versin inşallah bebegnmkyiosan kapı orda zorla tutamam . Böyle evlilik mi olur çocuğuna kocana sahip çık .sahip çıkmakk yemek yapmak değil. İnanın ha birde bana cinnet geçirteceksij seni öldürücem dedi biraz daha konuşsan.
Siz bi sakince konuşun sizde ona hediye alın mesela çok konuşmayın laf sokmayın bi süre yolunda gidin 1 hafta deneyin en azındanAma basima kaakiyo arkadaşlarım.yatyo yiyip içio ben hamalim hizmetçiyim kariyim ddyio duruyor.
Sizi seviyormuş gelmiş eminim evi tertetsem asla gelmez ha niyeti olsa bile ailesi izin vermez