- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Bu kadar güvensizlik ve şüpheyle nasıl yaşayabiliyorsun yazık sana....
cidden zor durum..
hiçbir kelimesine güvenilmezki bu adamın...
sürekli takipte edilmez tabi...
çalışma ihtimalin hiç yokmu..
Merhaba sevgili kk nun guzel hanimlari..Bilenler bilir daha once de kocamin yaptiklariyla ilgili akilalmaz olaylari aktarmistim bunlara yenisi ekledi ve sizinle paylasip rahatlamak istiyorum.Simdi dun gece oturuyoruz saat 23.00gibi esimin teli caldi aloo hee kazami yaptiniz hemen geliyorum dedi.Kapatinca da ark.kaza yapmis oraya gitcem dedi bende yemedim tabii dur bende geleyim yazik falan dedim bi sey diyemedi ciktik yola hastaneye varmadan aradi dediki biz hanimla geliyoruz...Sonra teli kapayip ohooo onlari antalyaya kaldirmislar dedi tabiiki inanmadim hastaneye gittik danisma oyle bi kaza yok falan dedi kisacasi olayi ceviremedi.
Hastaneden ciktik aradi gene arkadasini heee onemli bi sey.yok dimi tmm o zmn dedi bende teli kapatinca dedim ki kaza falan yoktu dimi yemedim bunu haberin olsun dedim.Yok kaza var iste yada baska bi seyler var ama soyleyemiyolar dedi bende sanirim hovardalik yapcaktiniz ama o kadar salaksiniz ki benim bu film firildaga inanacagimi dusunuyosunuz kucucuk beyninizle dedim
Neyse eve geldik benim esinden ayrilmis bir arkadasim var her zmn elimden geldigimce maddi manevi yaninda olmusumdur.Simdi bu hanimin bizim de tanidigimiz bir konfeksiyoncuya borcu vardi adam bana da soyledi kocama da soylemis benim ki de bu borcu odemis benim icime dogdu aksam sordum senin X in borcunu odedin mi diye agzindan patttt evet odedim diye laf cikti bana niye spylemiyorsunuz o zmn dedim iste sen kiskanclik yaparsin diye bwn odedim ona da tel actim borcunu bana odersin gokceye soyleme diye.BEynimden sicak sular dokuldu dedim sen nasil benim arkamdan is cevirirsin sen nasil boyle bisi yaparsin cekt ciktim evden saat gece iki pesimden geldi tmm babana goturcem iste gidersen bi daha sitti sene yuzumu goremezsin falan arkadasimi aradim dedim senin borcunu odemis sende benden sakladin oylemi gokce yok oyle bi sey sacmalama haberim yok benim odediginden falan dedi simdi hanimlar bu katakulliler bu film firildaklar ne oluyo kim dogruyu soyluyor kim gercek kim yalan cok uzuluyorum kimseye zararim yok ben niye bunlarla mucadele ediyor ne olursunuz akil verin...:2:
bence senin esin ve arkadasin arasinda biseyler var caktirmadan takibe al.
Lutfen kimse yorumlarini esirgemesin gercekten ne yapacagimi ve nasil hareket edecegimi bilemiyorum cok arkadasim yok akil alabilecegim herkes fikrini soylesin kirilmam alinmam simdiden tesekkurler:44:
Madem şu anda evden ayrılacak durumunuz yok ne demeye bu hale getirdiniz.
Şartlarınız oluşana kadar sussaydınız ya.
Şimdi eve tekrar döndüğünüzde daha rahat olacak.
Ve her kavgadan sonra biraz daha umursamayacak sizi.
Yüzsüzleşecek..
Uluslararasi iliskiler okuyorum aciktan ingilizce ve cince ozel ders aliyorum mermer eksperligi yapabilmek icin maksimum 7 -8 ay sonra kendimi cevirebilecegim isim olacak ama aklimi veremiyorum ki cikmaz gubi labirent gibi...
MERHABA öncelikle kaç yaşındasın eğitim durumu vs.. nedir bunları sormamı yanlış anlama.. Bir iş bulabilir misin? Kendine bakabilir misin? Ve çocuğunuz var mı?
üzülerek söylüyorumki eşinin sana olan sevgisi bitmiş, adam aslında gitmeni istiyor bir daha yüzümü göremezsin diyerek.
sorun sen eşini seviyormusun onu düşün...
eşinin sana olan sevgisinin neden bittiğini bul ve konuş, sadece bu olaya takılma yoksa daha çok buna benzer olaylar yaşarsın..
çocuğun varmı bu arada kaç yıllık evlisin
27 yasindayim calisiyordum ama maasimi alamadim ayrildim aofden uluslararasi iliskiler okuyorum ayrica pratik ing ve cince kursu aliyorum mermerceksperligi icin cocugum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?