kocam dedigim adam aklimla oynuyor :-(

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.498
798
Merhaba sevgili kk nun guzel hanimlari..Bilenler bilir daha once de kocamin yaptiklariyla ilgili akilalmaz olaylari aktarmistim bunlara yenisi ekledi ve sizinle paylasip rahatlamak istiyorum.Simdi dun gece oturuyoruz saat 23.00gibi esimin teli caldi aloo hee kazami yaptiniz hemen geliyorum dedi.Kapatinca da ark.kaza yapmis oraya gitcem dedi bende yemedim tabii dur bende geleyim yazik falan dedim bi sey diyemedi ciktik yola hastaneye varmadan aradi dediki biz hanimla geliyoruz...Sonra teli kapayip ohooo onlari antalyaya kaldirmislar dedi tabiiki inanmadim hastaneye gittik danisma oyle bi kaza yok falan dedi kisacasi olayi ceviremedi.
Hastaneden ciktik aradi gene arkadasini heee onemli bi sey.yok dimi tmm o zmn dedi bende teli kapatinca dedim ki kaza falan yoktu dimi yemedim bunu haberin olsun dedim.Yok kaza var iste yada baska bi seyler var ama soyleyemiyolar dedi bende sanirim hovardalik yapcaktiniz ama o kadar salaksiniz ki benim bu film firildaga inanacagimi dusunuyosunuz kucucuk beyninizle dedim
Neyse eve geldik benim esinden ayrilmis bir arkadasim var her zmn elimden geldigimce maddi manevi yaninda olmusumdur.Simdi bu hanimin bizim de tanidigimiz bir konfeksiyoncuya borcu vardi adam bana da soyledi kocama da soylemis benim ki de bu borcu odemis benim icime dogdu aksam sordum senin X in borcunu odedin mi diye agzindan patttt evet odedim diye laf cikti bana niye spylemiyorsunuz o zmn dedim iste sen kiskanclik yaparsin diye bwn odedim ona da tel actim borcunu bana odersin gokceye soyleme diye.BEynimden sicak sular dokuldu dedim sen nasil benim arkamdan is cevirirsin sen nasil boyle bisi yaparsin cekt ciktim evden saat gece iki pesimden geldi tmm babana goturcem iste gidersen bi daha sitti sene yuzumu goremezsin falan arkadasimi aradim dedim senin borcunu odemis sende benden sakladin oylemi gokce yok oyle bi sey sacmalama haberim yok benim odediginden falan dedi simdi hanimlar bu katakulliler bu film firildaklar ne oluyo kim dogruyu soyluyor kim gercek kim yalan cok uzuluyorum kimseye zararim yok ben niye bunlarla mucadele ediyor ne olursunuz akil verin...:2:

Lutfen kimse yorumlarini esirgemesin gercekten ne yapacagimi ve nasil hareket edecegimi bilemiyorum cok arkadasim yok akil alabilecegim herkes fikrini soylesin kirilmam alinmam simdiden tesekkurler:44:

cidden zor durum..
hiçbir kelimesine güvenilmezki bu adamın...
sürekli takipte edilmez tabi...
çalışma ihtimalin hiç yokmu..

güvenebileceğin bir arkadaşın akraban yokmu hiç???gitsen yanlarına biraz kafanı toplasan
yada ailene yaklaşmaya çalış ne bileyim iş bul bir an önce,kafayı yemeden sıyrıl bu içinde yaşadığın durumdan..
biraz para biiriktirir,sonra ayrılırsın bu şahsiyetten,zor bir süreç ama...

bir fırıldaklar dönmüş belli ama
valla ben pek anlamadım
eşine ne kadar güveniyorsun bilmiyorum ama
arkadaşına pek güvenme bence
ben yakın arkadaşımdan gizli eşiyle böyle para alışverişi yapamam ne olursa olsun açıkçası

cidden zor durum..
hiçbir kelimesine güvenilmezki bu adamın...
sürekli takipte edilmez tabi...
çalışma ihtimalin hiç yokmu..

Uluslararasi iliskiler okuyorum aciktan ingilizce ve cince ozel ders aliyorum mermer eksperligi yapabilmek icin maksimum 7 -8 ay sonra kendimi cevirebilecegim isim olacak ama aklimi veremiyorum ki cikmaz gubi labirent gibi...

Daha önceki konularını okumadım bilmiyorum ama bu konuya nasıl yorum yapılır bilemiyorum..Eşin maaşalah iyi oyuncuymuş canım kaza mı oldu tamam geliyorum filan..Peki eşinin yalan söylediğini bile bile gittin ve gerçekten de öyle oldu..Yakaladın..Tamam..Haklısın..Arkadaşından da şüpheleniyorsun evden çıkıp gittin peki ne yapmak istiyorsun?Cezalandıracak mısın eşini yoksa 2 gün kaybolup kendince ceza verip dönecek misin?

Madem şu anda evden ayrılacak durumunuz yok ne demeye bu hale getirdiniz.
Şartlarınız oluşana kadar sussaydınız ya.
Şimdi eve tekrar döndüğünüzde daha rahat olacak.
Ve her kavgadan sonra biraz daha umursamayacak sizi.
Yüzsüzleşecek..

bence senin esin ve arkadasin arasinda biseyler var caktirmadan takibe al.

Arkadadim deli divane asik bir adama 3 yildir dun aglayarak aradim gokce iki dunya bir araya gelse ben boyle bir sey yapmam her seyini verdin bans o kadar yardim ettin boyle bir seyi Allah gostermesin dedi ams evde ayni yastiga bas koydugum mahluk icin bu kadar net konusamiyorum bi seyler oldugunu sezinliyorum belki icten ice bi seyler hissediyordur bilemiyorum

Lutfen kimse yorumlarini esirgemesin gercekten ne yapacagimi ve nasil hareket edecegimi bilemiyorum cok arkadasim yok akil alabilecegim herkes fikrini soylesin kirilmam alinmam simdiden tesekkurler:44:

MERHABA öncelikle kaç yaşındasın eğitim durumu vs.. nedir bunları sormamı yanlış anlama.. Bir iş bulabilir misin? Kendine bakabilir misin? Ve çocuğunuz var mı?

Dıger konularınıda okudum yanlış anlama ama esının akli dengesinde bir bozukluk oldugunu dusunuyorum hiçbirkonun normal degıl farkındamısın? Ustelık yalan fetısısızm aldatma guvensızlık hersey var..evli bir insan olmana ragmen gonul rahatlıgıyla tavsıyem hemen tekmeyı bas kurtul bu adamdan...

Gidemedim ki bile...yari yoldan aglaya aglaya eve geri dondum o defoldu gitti sabaha karsi gelmis nasil susayim soylersinmisiniz reflu oldum caresizligimden sinirlerim lacka oldu durup dururken agliyorum cozum yok gibi geliyo

Uluslararasi iliskiler okuyorum aciktan ingilizce ve cince ozel ders aliyorum mermer eksperligi yapabilmek icin maksimum 7 -8 ay sonra kendimi cevirebilecegim isim olacak ama aklimi veremiyorum ki cikmaz gubi labirent gibi...

oooooooo tatlım sen ne kafanı yoruyorsun? Bir kere zaten arkadaşınla arasında bişey olmasa da bu adam sana sürekli yalan söylüyor.. Sen bu kadar meziyete sahipken ne kafanı kurcalıyorsun. Kendine yeni bir hayat kurmak için hazırlıklarını yap bu süreç içinde de kocan ne yaparsa yapsın bırak nereye istiyorsa gitsin. ama beyninde bitti mi bu önemli??? gerekli ortamı sağlayınca da (iş, ev vs..) bırak gitsin. ne çekmeye değer ne kahrolmaya erkek kıtlığına kıran mı girdi

MERHABA öncelikle kaç yaşındasın eğitim durumu vs.. nedir bunları sormamı yanlış anlama.. Bir iş bulabilir misin? Kendine bakabilir misin? Ve çocuğunuz var mı?

27 yasindayim calisiyordum ama maasimi alamadim ayrildim aofden uluslararasi iliskiler okuyorum ayrica pratik ing ve cince kursu aliyorum mermerceksperligi icin cocugum yok

üzülerek söylüyorumki eşinin sana olan sevgisi bitmiş, adam aslında gitmeni istiyor bir daha yüzümü göremezsin diyerek.
sorun sen eşini seviyormusun onu düşün...
eşinin sana olan sevgisinin neden bittiğini bul ve konuş, sadece bu olaya takılma yoksa daha çok buna benzer olaylar yaşarsın..
çocuğun varmı bu arada kaç yıllık evlisin

7yillik evliyim bir kez bile arkasindan is cevirmedim.haaa asik misin diyorsan hayir cunku yalanla dolanla ask olmaz.Bir kez bile karismadim onu yapamazsin disari cikamazsin demedim benden haberiz abisine 50 bin lira vermis gik demedim kendisi hata yaptigini cok sonra anladi.dun diyo ki evliligimde kari kizla hic isim olmadi sen benden suphe duyuyorsun ama bu adamin bir dedigine inanilir mi biliyorum ki bir dedigi aslinda iki

27 yasindayim calisiyordum ama maasimi alamadim ayrildim aofden uluslararasi iliskiler okuyorum ayrica pratik ing ve cince kursu aliyorum mermerceksperligi icin cocugum yok

Ailen kendin istedin çek modunda ise kimseden bir şey bekleme tek başına çıkabilirsin bu durumun içinden daha çok gençsin ve en büyük avantajın çocuğun da yok. Niye çekiyorsun sen bu adama haklı olduğunu ispatlasan ne olacak???ne kazanacaksın? ağız dalaşına bile girme. ne istiyorsa yapsın sende yolunu çiz, kalsın ondan sonra tek başına nasıl isterse yaşasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…