kocam dedigim adam aklimla oynuyor :-(

balta mı ??? allah aşkına çık o evden. fırıldağını falan bilemem ama ruh hastası olduğunu anlayabiliyorum. can güvenliğin olmadığını düşünüyorum

Bende seninle ayni seyleri dusunuyorum ama gidebilecek yerim yok...en azindan bir sure..

Sen annene anlattinmi senin yatagin,mutfagin nasil kirildi diye? Günün birinde evinden cenaze ciktiginda (ki insallah boyle bisey olmaz tabi) annenler ne yapar?

Sen annene anlattinmi senin yatagin,mutfagin nasil kirildi diye? Günün birinde evinden cenaze ciktiginda (ki insallah boyle bisey olmaz tabi) annenler ne yapar?

Anlattim..En son yatak odasini kirdiginda aglaya aglaya anlattim.Ben sana demedim mi bir anne cocugunun kotu olmadini istemez dedi okulu bitirmedin evlendin gittin okuzun birine dedi simdi cek bakalim ettigini dedi.ertesi gunu anneannem gelcekmis ben anlatirken o evi temizlemekle ugrasiyodu .

o bayandan hiç şüphelendiğiniz oldumu ? merak ettim
eşiniz hovarda artık bunu sizde biliyorsunuz

o bayandan hiç şüphelendiğiniz oldumu ? merak ettim
eşiniz hovarda artık bunu sizde biliyorsunuz

Simdi bu arkadasimla 5 yildir arkadasim ilk uc sene hic akla gelmedi ama son bir yildir hissediyieum esimin ona karsi bi dusincesi var..heee kizcagiz sul diye belki faydalanirim diye ucuz asagilik bir dusunceye mi sahip yoksa kalple alakali bir seymi adini koyamayacagim..Ama hani adini koyamadiginiz seyler vardir ya bir de kadinlar hisseder biliyorsunuz.Ama nu arkadasimin agzini aradim eseledim destim yok arkadasim hep benim yanimda ve zaten uc yilsir biriyle beraber ve gercekten asik...Kiz bugun borcunu getirdi ve gokce Allah sahidim ki bi gun bile o gozle bakmadim sen borcunu odemis deyince sok oldum o kim benim borcumu oduyor ne haddine dedi ve inaniyorum ki yalan soylemiyor

Anladım tabi herkesin kendine göre haklı bir hikayesi var elbette...

gökce tek ayak üstünde 40 yalan atıor kocan ,sürekli böyle bir yasam gercekten cok zor .sen bir an önce okulunu bitirmeye bak

Güven vermeyen bir adamla ve hep aynı şüphe ile yaşamak çok zor.. Ailene gidip"kendim ettim kendim buldum büyüğümsünüz beni affedin çok mutsuzum" diyecek cesareti kendinde bulabilirsen muhakkak sana sırt çevirmeyeceklerdir. Kocanın oyunları çok çirkin ve çocukça. Umarım kocan yola gelir yada ailen senin elinden tutar..

gökce tek ayak üstünde 40 yalan atıor kocan ,sürekli böyle bir yasam gercekten cok zor .sen bir an önce okulunu bitirmeye bak

Yaptiklari cok igrenc mide bulandirici tahammulum yok denececek kadar az bu sabah ise giderken utanmadan opmeye calisiyo yorgani cektim yuzume bam gum cikti evden ...

birşeyleri gizlemek için kaza senaryosunu bile kafasında planlayıp size yalan söyleyen adama ömür boyu güvenmeniz çok zor ALLAH yardım etsin..kim bilir neler gizliyor :44:

birşeyleri gizlemek için kaza senaryosunu bile kafasında planlayıp size yalan söyleyen adama ömür boyu güvenmeniz çok zor ALLAH yardım etsin..kim bilir neler gizliyor :44:

O kredisini bende tuketti sabah hicbir sey olmamis gini opmeye kalkiyo bi de utanmadan yuzsuz yuzsuz ayiptir yaaaa ....kendimle ilgilenicem bundan sonra istedigi yalani sallayabilir ...

gokce ben annene çok kızdım bır pıskopatın elınde bırakmıslar seni ınsallah vakıt cok gec olmadan cekıp alırlar senı

Son düzenleme:
herşey neysede
ben şuraya takıldım
senin arkadaşının telefon numarası kocanda ne geziyor

Allah yardımcınız olsun, kendi ayaklarınızın üzerinde durana kadar, bırakın ne yaparsa yapsın, cehenneme kadar yolu var, sağlığından önemli mi.
Bence arkadaşınızın da suçu yok, adam aklınca temel atmaya çalışmış, becerememiş de.
Biran önce geleceğini kurmaya bak, bununla ömür geçmez, yaşın henüz genç, taşı sıksan suyunu çıkarırsın, sadece cesaret. Hayatını kurana kadar umurunda olmasın. Sabret. Böyle cibiliyetsizler yüzünden sinir hastası olmaya değer mi.
Yaşayacak başka gençliğin var mı.

Son düzenleme:
gokce ben annene çok kızdım bır pıskopatın elınde bırakmıslar seni ınsallah vakıt cok gec olmadan cekıp alırlar senı

Yas belli yere gelince ben artik kimseye kizamiyorum herkesin kendine gore sorunlari var bi kardesim var ozel okuyor onunla ugrasiyolar annem yanlis bi ameliyat sonucu neredeyse felc oluyordu su an his kaybi yasiyo bizper gibi yuruyemiyor.o yuzden insann kendine ettigi kotulugu kimse edemez arkadaslar Allah yardim ederse kendim kurtulucam kimseden hicbir sey beklemiyorum manevi destekten baska bu zamana kadar kendim cektim bu saatten sonrada kendim kurtulucam insallah..

herşey neysede
ben şuraya takıldım
senin arkadaşının telefon numarası kocanda ne geziyor

Ben bir sure telefon kullanmadim o surede arkadasim kocamin telinden ulasiyordu bu sebeple onda teli var.Ama onemli olan bu degilki hwpimizin telinde bi suru insanin tel numarasi var hangimiz bunu farkli amqclar icin kullaniyoruz ..

Ben bir sure telefon kullanmadim o surede arkadasim kocamin telinden ulasiyordu bu sebeple onda teli var.Ama onemli olan bu degilki hwpimizin telinde bi suru insanin tel numarasi var hangimiz bunu farkli amqclar icin kullaniyoruz ..

bununla ilgili yorum yapacaktım ben de şimdi ...benim de biçok arkadaşımın teli vardır kocamda ...

ayrıca kendinize bir hayat kurana kadar bırakın ne hali varsa görsün..7-8 ay yalnızca kendinizle ilgilenerek geçirin..kendinizi mutlu edin sevdiğiniz şeyleri yapın ....sonra tamamen bırakın ne hali varsa görsün...

Yalanci bir insanla yasamak dünyanin en büyük isi olsa gerek. Bence hemen is bulmaya calisin. Ekonomik olarak kendinizi garanti altina alin ve bu adamin kahrini cekmek zorunda kalmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…