kocam dedigim adam aklimla oynuyor :-(

Ben de eşimin bir sürü yalanını yakaladim aldatma anlamında değil sevmediğim adamlarla takılıyor hep beni hep ihmal eder ben çay yaparim başkasının evinde icer onların hayatları ona ilginç gelir tabi bende oynaklık yok napim beni yalancı düzenbaz değilim heyecan yok en sonunda ilaclik oldum sayesinde ayrılmaya gücüm de yok şunu öğrendim kendime bir alan yaratıp keyfime bakıyormuş gibi yaptım başta çok zor oldu ben her şeyi onla yapmak isterken ama alıştım bu durum onu da meraklanfirdi ne yapıyorsun aa bensiz çay mi içtin resim mi yapıyorsun derken dikkati üzerime çektim beni merak eder oldu tavsiyem sizde kendinize bir alan yaratın sakin ama sakın telefonuna falan bakmayın kendinizi üzmeyin

üzmeyin

Taaa 11 yıl önceki konuyu neden hortlattınız?

Çok ilginç bi konu .
Yani eşinizin kimyası bu ve sizde kimyasından haberdarsınız ama ısrarla kontrol sağlayarak kimyası aktif olmasın istiyorsunuz da adamın içinde barındırdıkları belli iken jagsgsgsgskshahavshwgwjdkej.?.!.!:?:!
Sağlıklı düşünme yetisini kaybedebiliyor insan zamanla böyle ilişkilerde ki siz de kaybetmek üzersiniz ki kimseye zararım yok ben niye bunlarla mücadele ediyorum diyorsunuz ...Odak noktanızdan çok uzaktasınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…