- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
madem ayrılamıycaksın ailen arkanda değil işin mesleğin yoksa araştırma sorgulama öğrenipte kendini üzme tek tavsiyem bu
Allah kolaylık versin canım ama siz bu adama güvenip nasıl eşim diyor ve aynı yastığa baş koyuyorsunuz...
Hadi onu geçtim doğru da söylese bu yaptıklarından insanın inanası gelmez..
Evlenemedim diye konu açan bayanlar bunu okusunlar evlenmek mühim değil önemli olan adam gibi bir adamla hayatını birleştirmek..
Surekli takip, suphe mahvolursun...
Ben olsam herseyi aklimdan kovalar, kariyerime, isime odaklanirdim, firsatinda varmis, kullan bunu.
Ona akil yorucagina, kendini garantiye al.
Yazik degil mi sana, insan suphe suphe kafayi yer.
Cok uzgunum, bu evlilikte ne sevgi ne saygi esamesi okunmuyor.
Kendi yolunu ciz, kadinlar her zaman gucludur.
O da derdine yansin...
Yatak odami parcaladi bildigi ne kadar kufur varsa etti sonra da parasini ben verdim kirarim yenisini de alirim dedi daha oncede yeni yaptirdigimiz mutfak tezgahini kirmisti baltayla...o kadar canim yaniyo ki her gun kendime kiziyorum gokce ne hale dustum diye lutfen genc kizlar ornek alsin bazi seylerin donusu maalesef olmuyoryazdıklarından gerçekçi bir bayan olduğun anlaşılıyor
mücadeleci bir insana da benziyorsun
bu adamdan iyisine layıksın
yaşın da genç daha
karamsarlığa kapılma sakın
inşallah bu adamdan çocuğun olmaz
yatak odasını parçalayan adamdan ne baba olur ama
ya da trafik kazası
var gidiyorum diye seryo yazan adamdan
Bir gun bir arkadasima ziyarete gittik hanim bize servis yapiyo bu asagilik kadinin goguslerine bakiyo bu iki gozumle gordum sonra yuzune vurunce senin gozunu ......... Yalan soyluyosun bakmadim diyo dusunebiliyo musun goz gore gore yapan dolan ihanet..Sİz ne yapmayi dusunuyorsumuzcanım bu fırıldağın biri bendede var
ne uydurmasyonlar
oku yazımı
önceden tlf la kadının biriyle konuşuyordu yakaladım 3 ay önce neyse konusmayı kesti ama tlf şifre koydu
bana vermedi aylar geçti
geçen hafta kayın peder geldi
hemen tehditle aldım şifreyi kaçarmı
neyse bu kadını hiç aramadm kim oldugunuda ögrenemedm
gelip geçici bişey di sanırım
sonra aramız cok düzeldi bu aralar gene bozmaya basladı
dün markete gitti aldı tuttu tlfla konuştk tabi e cıkması lazım 2 dk yol 30 dk oldu yok
tlf arıom meşgul o gün tlf bozuktu dükkan hattı yanındaydı
onu arıyordm baya aradm meşgul delirdm kimle konusuon gene
karıyı aradım oda meşgulmü araba kapı önüne geldi
5 dk durdu oturdu bakıom tlf elde
kadını arıom gene 2si aynı anda kapattı ne tesadüf
hemen daldım buna sen kimle konusuon bilmem
ne surat bozuldu sacmalama kafandan uydurma ne
o günde pazara gittm ve cok para harcadım aslıında bana kızması gerekirdi ama
böyle dalınca bişey diyemedi dükkn cebi arabadaydı o banyoya girince arabann anahtarı aradım bulamadım
bulsam gitcem benden şüphelendi banyon kapısını actı bakamadm cebine
5 dk banyo 2 dk demedi
beni yalnız bırakmıo tedirginlik
off nolcak bu durumlar hislerim hiç beni yanıltmadı
Dogruyu soyluyorsunuz ozguvenim su an da kotu durumda sanirim yureklendirilmeye yapabilirsin gokce denmeye ihtiyacim var o kadar istiyorum ki azicikvasim kaygisiz basim demeyi sahtekar bir insanla yasamak o denli zor ki
bence senin esin ve arkadasin arasinda biseyler var caktirmadan takibe al.
Nasıl yazarım diye düşünüyordum da sen yazmışsın içimden geçeni....
Ben çok anlamadım olayı da bu hastane-kaza olayını nasıl sindirdiniz?
Ben mi çok cazgırım yoksa kadınların evlenince normalde daha mı sakin olması gerekiyor? Ben olsam kafasını cama vura vura söyletirim ne demek ya yanında karısı olcak bir de hastane kaza dicek aşna fişne işlere gircek.
Sindirmek mi asla ...Ama ben asabilesince evde ne var ne yok kiriyo dokuyo butun mahalle duycak rezil olucam..OKuduysan daha once yatak odami kirdi bayaa kirdi yani gardrobu falan bi oncekinde mutfak tezgahimi ve benim agzimi burnumu kirmicak anlamina gelmiyor vu...Acikcasi canima susamadim mecburen cok kiskirtmiyorum heee sessi mi kaliyorum hayir agzima geleni sayiyorum ama soylemiyo iste neden yalan soyledigini yani sindirmek degilde taktik baska ...
Canım sen nasıl yaşıyorsun böyle bir adamla aynı evde? Valla hiç göz yummıcaksın hep göz korkutmak için bunlar. Sıkıyosa kırsın artık yasalar çok sert.
Nasil yasiyorum biliyor musun reflu sahibi oldum mide ilaclariyla yasiyorum.Aİlemde irsi degil ama saclarim beyazladi ve gecen gun mutfakta farkettim ki ben dislerimi sikiyorum ve cenem aciyor ve bunu farketmeden yapiyorum.Obsesif kompulsif miyim yoksa panik atak mi bunu ayrimini yapmak icin doktora dahi gitmek istemiyorum neler katmis bana goruyor musun ..ne mi eksiltti hayat sevinci,enerjisi ozguven..iste boyle yasiyorum zor degil mi ...
Yatak odami parcaladi bildigi ne kadar kufur varsa etti sonra da parasini ben verdim kirarim yenisini de alirim dedi daha oncede yeni yaptirdigimiz mutfak tezgahini kirmisti baltayla...o kadar canim yaniyo ki her gun kendime kiziyorum gokce ne hale dustum diye lutfen genc kizlar ornek alsin bazi seylerin donusu maalesef olmuyor
Kendine teşhis koyma hemen ve bir adım at. Kocanla önce bir oturup konuş değişecekse bir terapiste de gidecekse amenne yok gitmeyecekse ben giderim de bilmiyorum boşanmak ister misin ama bu kadar zararı varsa neyi bekliyorsun diyorum haddim olmayarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?