kocam dedigim adam aklimla oynuyor :-(

madem ayrılamıycaksın ailen arkanda değil işin mesleğin yoksa araştırma sorgulama öğrenipte kendini üzme tek tavsiyem bu

Bu o kadar zor ki aklin basinda cin gibisin milyon kez onu mat etmissin ama hala mercimek kadar beyniyle seni aldatmaya calisiyo gel de sus gelde hazmet

Evet cok dogru soylemissiniz evlenmek is degil zor hic degil onemli olan dag gibi ozu sozu bir guvenebileceginiz birisiyle evlilik yapabilmek.yoksa boyle her gun kaninizi emen sizi hayattan sogutan en yakin arkadasiniza goz koyan birini bulmak hic zor degil.Annem cok dominant bi kadindi sagolsun yine de ama biraz nefes alabilirim dusuncesiyle 20 yasinda evlendim

Surekli takip, suphe mahvolursun...
Ben olsam herseyi aklimdan kovalar, kariyerime, isime odaklanirdim, firsatinda varmis, kullan bunu.
Ona akil yorucagina, kendini garantiye al.
Yazik degil mi sana, insan suphe suphe kafayi yer.
Cok uzgunum, bu evlilikte ne sevgi ne saygi esamesi okunmuyor.
Kendi yolunu ciz, kadinlar her zaman gucludur.
O da derdine yansin...

canım bu fırıldağın biri bendede var
ne uydurmasyonlar
oku yazımı

önceden tlf la kadının biriyle konuşuyordu yakaladım 3 ay önce neyse konusmayı kesti ama tlf şifre koydu
bana vermedi aylar geçti
geçen hafta kayın peder geldi
hemen tehditle aldım şifreyi kaçarmı
neyse bu kadını hiç aramadm kim oldugunuda ögrenemedm
gelip geçici bişey di sanırım
sonra aramız cok düzeldi bu aralar gene bozmaya basladı
dün markete gitti aldı tuttu tlfla konuştk tabi e cıkması lazım 2 dk yol 30 dk oldu yok
tlf arıom meşgul o gün tlf bozuktu dükkan hattı yanındaydı
onu arıyordm baya aradm meşgul delirdm kimle konusuon gene
karıyı aradım oda meşgulmü araba kapı önüne geldi
5 dk durdu oturdu bakıom tlf elde
kadını arıom gene 2si aynı anda kapattı ne tesadüf
hemen daldım buna sen kimle konusuon bilmem
ne surat bozuldu sacmalama kafandan uydurma ne
o günde pazara gittm ve cok para harcadım aslıında bana kızması gerekirdi ama
böyle dalınca bişey diyemedi dükkn cebi arabadaydı o banyoya girince arabann anahtarı aradım bulamadım
bulsam gitcem benden şüphelendi banyon kapısını actı bakamadm cebine
5 dk banyo 2 dk demedi
beni yalnız bırakmıo tedirginlik
off nolcak bu durumlar hislerim hiç beni yanıltmadı

yazdıklarından gerçekçi bir bayan olduğun anlaşılıyor
mücadeleci bir insana da benziyorsun
bu adamdan iyisine layıksın
yaşın da genç daha
karamsarlığa kapılma sakın
inşallah bu adamdan çocuğun olmaz
yatak odasını parçalayan adamdan ne baba olur ama
ya da trafik kazası var gidiyorum diye senaryo yazan adamdan

Dogruyu soyluyorsunuz ozguvenim su an da kotu durumda sanirim yureklendirilmeye yapabilirsin gokce denmeye ihtiyacim var o kadar istiyorum ki azicikvasim kaygisiz basim demeyi sahtekar bir insanla yasamak o denli zor ki

Yatak odami parcaladi bildigi ne kadar kufur varsa etti sonra da parasini ben verdim kirarim yenisini de alirim dedi daha oncede yeni yaptirdigimiz mutfak tezgahini kirmisti baltayla...o kadar canim yaniyo ki her gun kendime kiziyorum gokce ne hale dustum diye lutfen genc kizlar ornek alsin bazi seylerin donusu maalesef olmuyor

Bir gun bir arkadasima ziyarete gittik hanim bize servis yapiyo bu asagilik kadinin goguslerine bakiyo bu iki gozumle gordum sonra yuzune vurunce senin gozunu ......... Yalan soyluyosun bakmadim diyo dusunebiliyo musun goz gore gore yapan dolan ihanet..Sİz ne yapmayi dusunuyorsumuz

Dogruyu soyluyorsunuz ozguvenim su an da kotu durumda sanirim yureklendirilmeye yapabilirsin gokce denmeye ihtiyacim var o kadar istiyorum ki azicikvasim kaygisiz basim demeyi sahtekar bir insanla yasamak o denli zor ki

Kadinlar cok nazli, citkirildim durur ama is basa dustu mu, benim diyenden daha guclu, yurekli, kararli, istikrarli,azimli ve basarili oluruz.
Sen hic merak etme.
Tabi ki buradan akil vermesi kolay, bunlari sen yapicaksin, sen ustesinden geleceksin ama isin gucun elinde olursa, hic merak etme kolay kolay sirtin yere gelmez.
Ailenle bagini guclendirmeye calis, sonra kariyerine, olma ihtimali olan isine odaklan.
Bu arada da esinle cok inatlasip, basina bela alma.
O ozguven kisa surede azaldigi gibi o kadar kisa surede de artar, korkma.
Sana layik olan gunleri yasadiginla ilgili haberleri umarim duyariz

Nasıl yazarım diye düşünüyordum da sen yazmışsın içimden geçeni....

Bugun arkadasim 200 lira parayi getirdi verdi kocam odemis ya borcunu gokce Allah yukarda bir kez bile aklimdan gecmedi oyle bir sey dedi ki dogru soyluyo butun suc ben olmaz olasici da...

Arkadaslar bu saat oldu aramadi sizlere bi sey sorucam simdi bu gelse bile bundan sonra gunluk konusma disinda konusmasam o geldiginde ev isleri yapsam olmadi oturup kulakligi takip ders calissam cayini kahvesini versem isime bksam olur mu?bugun bi eksperle konustum gokce hanim ben elimden geldigince yardimci olurum bizim iste para kazanirsiniz dedi numarami falan aldi ben gelismeleri sizlerle paylasiyim sizlerde benim yanimda olun ne olur sizi seviyorum

Ben çok anlamadım olayı da bu hastane-kaza olayını nasıl sindirdiniz?

Ben mi çok cazgırım yoksa kadınların evlenince normalde daha mı sakin olması gerekiyor? Ben olsam kafasını cama vura vura söyletirim ne demek ya yanında karısı olcak bir de hastane kaza dicek aşna fişne işlere gircek.

Sindirmek mi asla ...Ama ben asabilesince evde ne var ne yok kiriyo dokuyo butun mahalle duycak rezil olucam..OKuduysan daha once yatak odami kirdi bayaa kirdi yani gardrobu falan bi oncekinde mutfak tezgahimi ve benim agzimi burnumu kirmicak anlamina gelmiyor vu...Acikcasi canima susamadim mecburen cok kiskirtmiyorum heee sessi mi kaliyorum hayir agzima geleni sayiyorum ama soylemiyo iste neden yalan soyledigini yani sindirmek degilde taktik baska ...

Canım sen nasıl yaşıyorsun böyle bir adamla aynı evde? Valla hiç göz yummıcaksın hep göz korkutmak için bunlar. Sıkıyosa kırsın artık yasalar çok sert.

Canım sen nasıl yaşıyorsun böyle bir adamla aynı evde? Valla hiç göz yummıcaksın hep göz korkutmak için bunlar. Sıkıyosa kırsın artık yasalar çok sert.

Nasil yasiyorum biliyor musun reflu sahibi oldum mide ilaclariyla yasiyorum.Aİlemde irsi degil ama saclarim beyazladi ve gecen gun mutfakta farkettim ki ben dislerimi sikiyorum ve cenem aciyor ve bunu farketmeden yapiyorum.Obsesif kompulsif miyim yoksa panik atak mi bunu ayrimini yapmak icin doktora dahi gitmek istemiyorum neler katmis bana goruyor musun ..ne mi eksiltti hayat sevinci,enerjisi ozguven..iste boyle yasiyorum zor degil mi ...

Kendine teşhis koyma hemen ve bir adım at. Kocanla önce bir oturup konuş değişecekse bir terapiste de gidecekse amenne yok gitmeyecekse ben giderim de bilmiyorum boşanmak ister misin ama bu kadar zararı varsa neyi bekliyorsun diyorum haddim olmayarak...

balta mı ??? allah aşkına çık o evden. fırıldağını falan bilemem ama ruh hastası olduğunu anlayabiliyorum. can güvenliğin olmadığını düşünüyorum

İsim yok ...ayaklarimin ustunde duramayacagim o yuzden ..git bi is bul diyeceksin 70 bin nufuslu bi yerde yasiyorum universite son siniftayim is yok e son bir yerde 3 yil calistim hala 2800 lira alacagim var..Ailemde annem etkin rol oynuyo babam pasif ve anneme ne zmn soyle soyle deme itesem kendin ettin kusura bakma ama bosanmazsin diyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…