- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Dıger konularınıda okudum yanlış anlama ama esının akli dengesinde bir bozukluk oldugunu dusunuyorum hiçbirkonun normal degıl farkındamısın? Ustelık yalan fetısısızm aldatma guvensızlık hersey var..evli bir insan olmana ragmen gonul rahatlıgıyla tavsıyem hemen tekmeyı bas kurtul bu adamdan...
Gidemedim ki bile...yari yoldan aglaya aglaya eve geri dondum o defoldu gitti sabaha karsi gelmis nasil susayim soylersinmisiniz reflu oldum caresizligimden sinirlerim lacka oldu durup dururken agliyorum cozum yok gibi geliyo
Ailen kendin istedin çek modunda ise kimseden bir şey bekleme tek başına çıkabilirsin bu durumun içinden daha çok gençsin ve en büyük avantajın çocuğun da yok. Niye çekiyorsun sen bu adama haklı olduğunu ispatlasan ne olacak???ne kazanacaksın? ağız dalaşına bile girme. ne istiyorsa yapsın sende yolunu çiz, kalsın ondan sonra tek başına nasıl isterse yaşasın.
7yillik evliyim bir kez bile arkasindan is cevirmedim.haaa asik misin diyorsan hayir cunku yalanla dolanla ask olmaz.Bir kez bile karismadim onu yapamazsin disari cikamazsin demedim benden haberiz abisine 50 bin lira vermis gik demedim kendisi hata yaptigini cok sonra anladi.dun diyo ki evliligimde kari kizla hic isim olmadi sen benden suphe duyuyorsun ama bu adamin bir dedigine inanilir mi biliyorum ki bir dedigi aslinda iki
Çözümü var.
Azıcık sabır.
Önce bi maddi özgürlüğünüzü alın hele elinize.
Böyle bir adamla ömür geçmez. Mümkün değil.
Boşuna tüketirsiniz kendinizi.
Sonra ispatlarsınız herşeyi alırsınız tazminatınızı. Mesleğiniz olduktan sonra önünüze bakar huzurlu yaşarsınız.
Reflü olmanız doğal tabi.
Ama sabredin.
Bütün bunların bir gün sona ereceğini düşünerek huzurlu olmaya çalışın.
Takmayın yaptıklarını.
Bir gün çok fena ödeyecek bu yaptıklarını bilin.
Cok tsk ederim etrafa vere vere altinda bi pantolonu kaldi o da ona kalsin hicbir sey istemiyorum 18 bilezigimi yedi iki ev yedi ama ben hicbir sey istemiyorum sadece hayatimi geri istiyorum bi de diyo ki ben sana cince ders aldiriyorum bir suru kursa okula gidiyorsun ilerde beni birakacaksin saniyor musun ki seni burda yasatirim bi lokma kazanamazsin
peki çevremden ve etrafımdan gördüğüm tüm tecrübelere göre ben sana şunu söyleyim yapman gereken tek şeyi;
a) eşine direk şöyle konuş ama çok tatlı bir dille, eğer benle mutsuzsan ben seni mutsuz görmeye dayanamıyorum de, istersen ayrılalım de, yeterki ayrıldıktan sonra gene bana yardımcı destekçi ol de, küsmeden severek ayrılalım de, hiç de kızmam de sana, onu rahatlarak konuş ki ondan gelecek cevap içinden gelsin.. eğer cevabı tamam ise hemen ayrıl zaten sevgi bitmiş başkası var hayatında, eğer olmaz derse kurtarabilirsin evliliğini biraz daha anlayışlı olarak ona tebessüm ederek..
Canim dedim onu da dedim bak benimle.mutlu degilsrn kendine uygun birini bulabilirsin belkide daha mutlu olursun dedim oturup agliyo iki ay once buyuk bir kavga ettik ilk defa polise gidip sikayet ettim cunku yatak odami parcaladi polis bir ay uzaklastirma verdi normalde alkol almaz uc gun icmis arkadaslariyla haber gonderiyo sonra affettim tabii baska carem yok geldi ertesi gun telefon almis hediye yok blender almis eve bi dunya alisveris yapmis ne oyle ne boyle adam o yuzden diyorum aklimla oynuyo eger yalanlarini yuzune vurmazsam cok iyi birazeselesem bana dusman oluyo hemde en azili dusman
Katness basarabilir miyim sence yani duzenli calissam diyorum evim sobali aksam oluyo bangir bangir aciyo tv yi cay getir corbayl getir ders calisamiyorum tekrar durabilir miyim ayaklarimin ustunde onsuz ailesiz kimseye muhtac olmadan .
Valla ben anlamadım yani arkadaşınız eşinden boşanmış yaa hemen kocasını almaya meyillidir zaten sana göre nasılsa boşanmış etmiş koca arıyordur şimdi kendine. Yahu sizin arkadaşınız ve şu an siz eşiniz kadar arkadaşınızı da zan altında bırakıyorsunuz maden güvenmiyorsunuz arkadaşlığınızı kesseydiniz en alaka eşinizde bu kadının numarası neden var borcunu neden eşine söylüyoe hem senin eşinin ödemiş olabileceğini neden düşünüp sordun nereden aklına geldi. Aralarında görüştüğünüz zaman bir yakınlık seziyor muydunuz. Hem gece 11 de arkadaşı kaza yaptım diye aramışta siz de gitmişsinizde yalan olsa bahane eder sizi götürmez geceninbir vakti sizin ne işiniz var yapacak adam akşam gelmez eve bahane uydurur siz bu boşanan arkadaşınızdan mı şüpheleneyorsunuz anlamadım. Hem kurcalıyor hemde gidecek yerim yok diyorsunuz evet aldatıyorum ne var dese öyle boyun eğeceksiniz neden bir işe girip çalışmıyorsunuz kendi ayaklarınızı üzerinde durmuyorsunuz belli ki bir güvensizlik var böyle bu yürümez ki adam doğruyu da söylese inanmazsınız. Lütfen eşinden boşanmış insanları da potansiyel avcı olarak görmeyin yaa.
yapacağınız tek şey.. Olayların içinde bulunan tüm karekterleri kocanız dahil topluyorsunuz bir odaya geçiyorsunuz içinizde kalan herşeyi soruyor sorguluyorsunuz orada aklar ve karalar belli oluyor ve sizde eşinizle yolunuza devem edip etmemeniz gerektği kararını orada veriyorsunuz.. Böyle bilinmezliklerle sorularla kendilernizi bitirmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?