kocam dedigim adam aklimla oynuyor :-(

İcinden usturalilardan bu adam.Normal konularda abarti halleri yalan soyleme halleri var her seferinde yakaliyorum diyorum ki bana yalan soyleme beni sqlak yerine koyma senin hareketinden anliyorum dun ben sinirden agzini yuzunu paralicamm diyo ki evet aklima gelmedi seni inqndirabilecegimi dusundum ahhhh firsat elime gecince onu yalanlariyla basbasa birakip bir igne almadan ayrilicam ama vakit vakit...

Gidemedim ki bile...yari yoldan aglaya aglaya eve geri dondum o defoldu gitti sabaha karsi gelmis nasil susayim soylersinmisiniz reflu oldum caresizligimden sinirlerim lacka oldu durup dururken agliyorum cozum yok gibi geliyo

Çözümü var.
Azıcık sabır.
Önce bi maddi özgürlüğünüzü alın hele elinize.
Böyle bir adamla ömür geçmez. Mümkün değil.
Boşuna tüketirsiniz kendinizi.
Sonra ispatlarsınız herşeyi alırsınız tazminatınızı. Mesleğiniz olduktan sonra önünüze bakar huzurlu yaşarsınız.
Reflü olmanız doğal tabi.
Ama sabredin.
Bütün bunların bir gün sona ereceğini düşünerek huzurlu olmaya çalışın.
Takmayın yaptıklarını.
Bir gün çok fena ödeyecek bu yaptıklarını bilin.

Katness basarabilir miyim sence yani duzenli calissam diyorum evim sobali aksam oluyo bangir bangir aciyo tv yi cay getir corbayl getir ders calisamiyorum tekrar durabilir miyim ayaklarimin ustunde onsuz ailesiz kimseye muhtac olmadan .

peki çevremden ve etrafımdan gördüğüm tüm tecrübelere göre ben sana şunu söyleyim yapman gereken tek şeyi;
a) eşine direk şöyle konuş ama çok tatlı bir dille, eğer benle mutsuzsan ben seni mutsuz görmeye dayanamıyorum de, istersen ayrılalım de, yeterki ayrıldıktan sonra gene bana yardımcı destekçi ol de, küsmeden severek ayrılalım de, hiç de kızmam de sana, onu rahatlarak konuş ki ondan gelecek cevap içinden gelsin.. eğer cevabı tamam ise hemen ayrıl zaten sevgi bitmiş başkası var hayatında, eğer olmaz derse kurtarabilirsin evliliğini biraz daha anlayışlı olarak ona tebessüm ederek..

Cok tsk ederim etrafa vere vere altinda bi pantolonu kaldi o da ona kalsin hicbir sey istemiyorum 18 bilezigimi yedi iki ev yedi ama ben hicbir sey istemiyorum sadece hayatimi geri istiyorum bi de diyo ki ben sana cince ders aldiriyorum bir suru kursa okula gidiyorsun ilerde beni birakacaksin saniyor musun ki seni burda yasatirim bi lokma kazanamazsin

Özgüvene bak.
Çok Türk filmi izliyor sanırım.
Napacakmış işe alınmanızı mı engelleyecekmiş.

Valla ben anlamadım yani arkadaşınız eşinden boşanmış yaa hemen kocasını almaya meyillidir zaten sana göre nasılsa boşanmış etmiş koca arıyordur şimdi kendine. Yahu sizin arkadaşınız ve şu an siz eşiniz kadar arkadaşınızı da zan altında bırakıyorsunuz maden güvenmiyorsunuz arkadaşlığınızı kesseydiniz en alaka eşinizde bu kadının numarası neden var borcunu neden eşine söylüyoe hem senin eşinin ödemiş olabileceğini neden düşünüp sordun nereden aklına geldi. Aralarında görüştüğünüz zaman bir yakınlık seziyor muydunuz. Hem gece 11 de arkadaşı kaza yaptım diye aramışta siz de gitmişsinizde yalan olsa bahane eder sizi götürmez geceninbir vakti sizin ne işiniz var yapacak adam akşam gelmez eve bahane uydurur siz bu boşanan arkadaşınızdan mı şüpheleneyorsunuz anlamadım. Hem kurcalıyor hemde gidecek yerim yok diyorsunuz evet aldatıyorum ne var dese öyle boyun eğeceksiniz neden bir işe girip çalışmıyorsunuz kendi ayaklarınızı üzerinde durmuyorsunuz belli ki bir güvensizlik var böyle bu yürümez ki adam doğruyu da söylese inanmazsınız. Lütfen eşinden boşanmış insanları da potansiyel avcı olarak görmeyin yaa.

Canim dedim onu da dedim bak benimle.mutlu degilsrn kendine uygun birini bulabilirsin belkide daha mutlu olursun dedim oturup agliyo iki ay once buyuk bir kavga ettik ilk defa polise gidip sikayet ettim cunku yatak odami parcaladi polis bir ay uzaklastirma verdi normalde alkol almaz uc gun icmis arkadaslariyla haber gonderiyo sonra affettim tabii baska carem yok geldi ertesi gun telefon almis hediye yok blender almis eve bi dunya alisveris yapmis ne oyle ne boyle adam o yuzden diyorum aklimla oynuyo eger yalanlarini yuzune vurmazsam cok iyi birazeselesem bana dusman oluyo hemde en azili dusman

eski konularını okudum eşin garip bir adam bişeyleri saklamak için sürekli senin kafanı karıştırıyor gibime geldi sanki bir işler çevriliyor gibi kokusu çıkar kısa sürede

o zaman ebru72 nin dediği gibi azıcık sabır azıcık sabır, sakın bu sabır sürecinde tavır yapma bırak sen iyi ol tüm görevlerini yerine getir, sonra o pişman olacak ve vazgecek herşeyden..

Katness basarabilir miyim sence yani duzenli calissam diyorum evim sobali aksam oluyo bangir bangir aciyo tv yi cay getir corbayl getir ders calisamiyorum tekrar durabilir miyim ayaklarimin ustunde onsuz ailesiz kimseye muhtac olmadan .

evet kesinlikle durabilirsin. ama önce o adamı boşvermeyi öğren aynı evde olsanız bile onun yalanlarını çıkarmakla uğraşma. Senin için nasıl olsa bitmiş artık ne hali varsa görsün kimle istiyorsa görüşsün. Sen onun yanında kaldığın süre içinde iş ara çaktırmadan.Hem sana bişey söyleyim mi ne kadar yorulursan yorul kendi ayaklarının üzerinde küçücük bir evde yaşasan bile o özgürlüğün verdiği mutluluğu hiç birşeyde bulamazsın. İş bulduğunda zaten bi süre para biriktir ev tutmak için falan. Sonra da kendi evinde hem okuyup hem çalışabilirsin sadece kendin için herşeye zaman bulursun. Şu anda en önemlisi iş senin için. Tabi bunlar hemen olmaz. ama kendine bu hedefi koyup kararlı olup ilerlersen tadından yenmez :)

Yok yanlis anladiniz siz ben bosanmis olan arkadasimla 5yildir gorusuyorum bi kez bile bu kadim benim kocami alir diye dusunmeden yardim ettim benim kocam olacak asagilik insanin ona krsi zaafini sezinledim aklima geldi cunku insan yalanci biriyle yasadigi zaman sezgileri acik oluto ve gordunuz ynilmadim borcunu odemis adam nerden biliyo borcu cunku esimde esnaf ve dukkanlar yanyana kinfeksiyoncu esime demis gokcenin arkadasini borcu varvo da pat diye odemis ve bana soylememis

yapacağınız tek şey.. Olayların içinde bulunan tüm karekterleri kocanız dahil topluyorsunuz bir odaya geçiyorsunuz içinizde kalan herşeyi soruyor sorguluyorsunuz orada aklar ve karalar belli oluyor ve sizde eşinizle yolunuza devem edip etmemeniz gerektği kararını orada veriyorsunuz.. Böyle bilinmezliklerle sorularla kendilernizi bitirmeyin..

madem ayrılamıycaksın ailen arkanda değil işin mesleğin yoksa araştırma sorgulama öğrenipte kendini üzme tek tavsiyem bu

Allah kolaylık versin canım ama siz bu adama güvenip nasıl eşim diyor ve aynı yastığa baş koyuyorsunuz...
Hadi onu geçtim doğru da söylese bu yaptıklarından insanın inanası gelmez..
Evlenemedim diye konu açan bayanlar bunu okusunlar evlenmek mühim değil önemli olan adam gibi bir adamla hayatını birleştirmek..

Son düzenleme:
Arkadaşlar eş/sevgili tanıştırılmaz .
Bir örnek daha .
Bence onların bir işleri var .

Allah kolaylık versin, saray entrikalarını aratmayacak cinsten bir hayatınız var. :26:

Akla kara gun gibi ortada aslinda yolun sonu belli ama elimde isim yokken efelenip evden cikmak istemiyorum sadece biraz zaman istiyorum ondan.sonra dimdik durabilicem ayaklarimin ustunde biraz sams biraz ozveri

Bir karikatür karakterinin dediği gibi "Kirpiğini bile boyayan bir canlıdan bahsediyoruz. Sen yaparım görmez sanıyorsun... Sanma... "pıçağı" yersin." :) İlkokul müsameresi gibi kaza uydurmalar, telefonlar... Önceki konularına rastladım mı bilemiyorum, tekrar açıp bakmadım ama az çok tahmin ediyorum eşinin yaptıklarını.

Eğer o evden çıkıp gitmek istiyor ama şu an için yapamıyorsan bir süre olayları görmüyormuş gibi yapabilirsin. Telefondaki kaza haberine inanacağını düşünen adam diğer şeyleri farketmeyeceğine de inanır. Bir taraftan farkettirmeden iş ara. Diğer taraftan da madem başkalarının borçlarını ödeyen bir kocan var, kendine biraz birikim yap, altın aldırmak gibi... Kendine güvenin geldiği anda da kendi hayatını kur.

Son düzenleme:
işin zor ama ailen kendın ettin diyorsa bastan bu evliliğe gönülleri yokmuş demekki,ama yinede bir iş bul ve ailene sığınmaya calıs bu adamla ömür gecmez sen sen olmaktan cıkarsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…