• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam denecek kisi beni birakip gitti

Bu hale kolay gelmedik diyelim. Su an bir sorun yoksa benim dik durmamdan ve zamanında bazı tartışmaların yaşanmış olmasından kaynaklı.

Ama şu an sorun var

Dik durdum dediğiniz nedir bilemem ama bence şu an kocaman bir sorun var

Eşinizin makul bayramda aileme gideyim isteğine karşı çıkmışsınız o da buna rağmen çekip gitmiş

Sorun var ki konu açmışsınız, eğer “kv gelip çocuk baktı, fedakarlık yaptı ben de annemlere giderim, sen de git kal iki gün gönülleri olsun, işleri görülsün” deseydiniz sorun olmazdı

Aranızda ne yaşandı bilmiyorum, ama gitmek yerine mücadele etmeyi seçmişsiniz, ve elinize bir takım kazanımlar geçmiş. Ailenize söylemekten çekiniyorsunuz şu an çünkü tekrar aynı şeyleri yaşamaya takatiniz yok. Dik durarak çok şey elde etmiş gibi duruyorsunuz, ipleri koparmak gündeminizde yoksa şu an elinizdeki ile yetinmeyi tercih edebilirsiniz.
Neden ipleri koparsın ki?
Kayınvalide çocuklarına bakıyor.

Herkese merhaba. Yine bayram ve yine bizim evde kriz. Kvler uzak bir yerde oturuyorlar. 2 ay önce gittiler ve 1 ay sonra yeniden gelecekler. Son geldiklerinde 4 ay kaldılar ki bunun çoğunluğunda ben evdeydim. Bununla ilgili de konum vardi önceden. 2 tane küçük çocuğumuz var biri 1 biri 5 yaşında. Bu bayram koca kişisi yine bi bahane bulup ailesinin yanına gitmek istediğini söyledi. Ben de ne gerek var zaten gelecekler dedim. Benim sana daha çok ihtiyacım var dedim. Gideyim gitmeyim tartıştık biraz ama sonra kapattı konuyu normal hayata döndü. Bir şey de demedi. Bu sabah erkenden cikmis. Mesaj atmış. Havaalanindayim carsamba donecem. Sizi çok seviyorum. Aradım tartıştık. Tartışmadan kaçmak için sabahın köründe evden çıkıp mesaj atmak nedir? Bu nasıl bir vicdandır? İki cocukla böyle kaldım. Annemlere yansıtsam olay büyüyecek. Ne yapmalıyım şu an hiç bilmiyorum. Kendileri karar veriyor her şeye. Ben bu hayatta neyim acaba?
Bence olay yeterince büyümüs.
Alıp cocukları annenize gidin yani.

Siz de kendi ailenizin yanina gidin evde sansin sizi . Geldiginde arayacak zaten nerdesiniz diye . Ailenizede bu bayram ayrı takilacaz o annesine biz buraya zaten onlar yakinda gelecek diye gitmedik dersiniz . Ama şu var ki böyle tartismalar insani cok yipratiyor bikkinlik veriyor

Hala düşünüyorum ne yapacağımı. Annemlere gidicem ama durumu yansıtmayacagim. Oyle karar verdik gitti diyecem. Ama esim dönene kadar onunla konuşmayacağım. Gelince artik konuşuruz ya da birbirimize gireriz bilemiyorum

Bakin ben bayram geldi diye kac gundur agliyorum. Esinizin ailesi hayattayken gitsin derdim normalde ama habersiz gitmesi bana gore yenilir yutulur bir durum degil. Hele ki sizi 2 kucuk cocukla birakip giden adamla ne konusacaksiniz cidden merak ettim. Birbirinize girseniz bu durumu cozer mi sizce? Tek basina gitmesinde de sorun yok bana gore ama habersiz giden bir adam annesiyle yasamali bence. Daha fazla ailesinden ayirmayin derim. Ben olsam paket yapar gonderirdim o kadar sakin biriyim :)

Bakin ben bayram geldi diye kac gundur agliyorum. Esinizin ailesi hayattayken gitsin derdim normalde ama habersiz gitmesi bana gore yenilir yutulur bir durum degil. Hele ki sizi 2 kucuk cocukla birakip giden adamla ne konusacaksiniz cidden merak ettim. Birbirinize girseniz bu durumu cozer mi sizce? Tek basina gitmesinde de sorun yok bana gore ama habersiz giden bir adam annesiyle yasamali bence. Daha fazla ailesinden ayirmayin derim. Ben olsam paket yapar gonderirdim o kadar sakin biriyim :)

Haklısınız da adam gideyim demiş konu sahibi olmaz demiş

Adam da sormuş, neden olmaz demiş

Konu sahibi eşine cevap verip vermediğini verdi ise o cevabı halen yazmadı

Eşinin iki gün gidip ailesine yardım etmesine neden olmaz demiş halen bilemiyoruz

Eşinin iki gün gidip ailesine yardım etmesine neden olmaz demiş halen bilemiyoruz

Haklisiniz, bir de isin icinde cocuklar var. Cocuklarina baktirip bu kadar tepki vermesi de normal degil. Anlattigi kadarini biliyoruz. Konu esim beni birakip gitti olunca haliyle ese kiziyoruz. Konu sahibinin zaten bosanmak gibi bir niyeti de yok biz kendikendimize kime kiziyoruz o da belli degil :KK70:

Annem biliyor bilmez mi. Annem çocuklara bakılıyor diye memnundu bile kvnin bizde kalmasından. Hatta gittiklerinde neden gidiyorlar dedi. Ev tutulacakti buraya geleceklerdi 1 ay sonra. Çocuklara bakmak için.

Bisey demek istemiyorum ama sana saygisi olmayan koca ile, sadece kv'de bakacak sekilde niye 2ci cocuk ya? Gerçekten niye? Bu sekilde cocuk bakilmaz ki. Hadi kv'de yakinda oturuyor da neyse, her sene düzen bozulmasi, evde baska birisi olmasi,..

Yerinde olsam "ip inceldigi yerden kopsun artik" derdim ve annemlere gidip bosanma davasini açardim. Esini 2 cocuk ile 1 hafta yanliz birakmak, ve onun bilgisi disinda olayi için baska herhangi bir tepki yetersiz kalir.

Koca koca insanların birbiriyle, hele ki bayramlarda “oraya gitmeyelim, buraya gelmesinler” diye kavga etmesini anlamıyorum. Siz onun eşisiniz, bayramda ailesini ziyarete gitmek istemiş, gitmesine “izin” vermemişsiniz. Kusura bakmayın, ama kocam bana “ailene gitmeyelim bayramda” dese, bir de bunun için tartışsa, alır arabayı çıkar giderim. Aile sizi bayramda kırbaçlıyor mu, ne yapıyorsa bir bayram ziyareti bu kadar zor geliyor anlamıyorum.

Ba işinize gelmiyordur, o zaman kalkın siz de ailenizin yanına gidin, nasıl olsa birbirinizin isteklerine saygı kalmamış aranızda, sorun olmaz bence.

Her bayramın ilk günü mutlaka ailesine gidiyor. Önceleri uzağız diyodu. E simdi zaten sürekli burdalar.

Her bayramın ilk günü mutlaka ailesine gidiyor. Önceleri uzağız diyodu. E simdi zaten sürekli burdalar.
Bayramın ilk günü eşinizin ailesine gitmesinden daha doğal ne olabilir
Normal zamanlarda da gidebilir sizi ihmal etmeden.
Ama bayramın ilkgunu gitmesi çok olağan.

Asıl sorun ne biliyor musunuz?

Kocanız büyümemiş.

Kendisi anne babayla bayram yapmak isterken kendi eşi ve çocuklarını yalnız bayrama mahkum edebilecek kadar ham.

Dengeyi kurmuş olsa hep birlikte dede nenelerin elleri öpülür bayram yapılır zaten.

Habersiz gitmesi vs onları zaten geçiyorum arkadaşlar söylemişler haklı yorumları var hep.

Çok basit hala ailesine tepkili bu olay bu adamın ailesine tepkili hala gitmesini istemiyor

benim asıl anlamadığım şey bu kadar sevmediği adamlara çocuk baktırması çok saçma

Şu an uçak mesafesi uzaklıktalar. Yarın da bayram. Eşlerin ailelerini görmek için birbirinden izin almaları gerekmiyor. Yalnız da bırakmış değil, ailenize güvenerek gitmiş. En güzeli hep beraber gitmeniz olurdu, siz istemeyince adam napsın?

Bayramın ilk günü eşinizin ailesine gitmesinden daha doğal ne olabilir
Normal zamanlarda da gidebilir sizi ihmal etmeden.
Ama bayramın ilkgunu gitmesi çok olağan.
İşte bunu anlamıyorum. Artik bekar değil. İnsanlar evlenince bir bayram bir tarafa diğer bayram öbür tarafa gidilir. Hani iki taraf da ailemiz olmuyor mu? Neden sadece kendi ailesine gidiyor bu normal mi

İşte bunu anlamıyorum. Artik bekar değil. İnsanlar evlenince bir bayram bir tarafa diğer bayram öbür tarafa gidilir. Hani iki taraf da ailemiz olmuyor mu? Neden sadece kendi ailesine gidiyor bu normal mi
Böyle bir ayrım yok ya bence canım annemi görmek istiyorsa eşimden ayrı giderim o da kendi annesini görsün

madem ailemiz oluyor siz de eşinizin ailesini çok kolay affederdiniz?
Demek ki aile gibi olmuyormuş

İyi de sizin aileniz size çok yakınmış. 3.gün zaten adam orda olacak. Siz onun ailesini bu bayram görmediniz ama o sizinkileri görecek.

Back
X