Kocam doğru mu söylüyor?

Kendi yaptığı bi olay yüzünden bi de bence yalan çocuklarının üstüne nasıl yemin edebiliyor utanmadan sıkılmadan. Gidin kıza da sorun bakalım ailene anlatırım dediğinde ne anlatacak size ağız birliği mi yapacaklar yoksa her şey dökülecek mi?

Cocugunun ustune yemin etmis birde.
Adamdaki ş.refsizlik nirvana yapmis siz hala ay acabami diyosunuz.
Adam uckuruna sahip cikamamis, birde,l o uckurun ugruna cocugunuzu diline oyuncak etmis aldatilmaktan daha buyuk olay bence bu.

Resmen seni kandırmaya çalışıyor asla inanma

Maalesef sizi aldatmış ve yalan söylüyor . İnanmak istemiyor olabilirsiniz ama bariz aldatıyor sizi

Yanlış yapmışsın şuan dikkatli davranmasını sağladın ve bu senın ıcin iyi olmadı emin ol.şimdi rahat edemedıgı ıcın yeni bi telefona ihtıyac duyacak onu nasıl bulacaksın.susup takıp edeceksin sabahına söylemek ne evet üzüldün belki ama demeyecektin

Üzgünüm yalan söylüyor şeninde bu durumdan kurtulman için Safa yatman lazım bi süre bak sonrasında nasıl buluyorsun kimse şakasına askm cnm demez karşısındakine.telegram kullanan insan zaten burda belli etmiş aktif gözüktüğü için orayı tercıh etmiş belli süreden sonra otomatik siliyo o uygulama o yüzden yanı.Bu adam maalesef seni aldatıyor ve emınim bi bokada yaramıyordur karşısındaki kadın bu işler genelde böyledir

Gordugum en beceriksizce yalani sallamis.

Her şey Ali için Derin ben seni seviyorum

Derin ' sana inaniyorum.

Sekerim siz hep böyle saf misiniz?

Soru 1- Eşin bu kızla samimiyeti nerde kurmuş da telegramda konuşmaya başlamış, onun dertlerini dinlemiş?
Soru 2- Bu genç kıza moral verecek olan evli barklı olan kocana mı düştü?
Soru 3- Neden telegram?

SORU 4- İNANDIN MI? APTAL OLMA!

Benim annim ak müge appla

Kemalim yapmaz vakasi körkötük inaniyorlar.yatakta bassa aşkım bilmedigi bazi seyler yüzunden kocasi assaliyormus evliligi tehlikede bosanirlarsa coluk cocuk rezil olacaklar ikimizi çok mutlu eden teknikleri ögretiyordum seni seviyorum ben sakin başka bir şey arama.

Ulan ben bile ikna oldum asdfghjkkl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…