Kocam doğru mu söylüyor?

Bunun bir tık üstü arkadaşım yazıştı Bu kadar kötü yalanı da görmedim. Puanım 3/10

Kocanızın bu anlattıklarına 10 yaşındaki çocuk bile inanmaz…çok mu safsınız yoksa kabullenemediğinizden mi saf davranıyorsunuz bilemedim ama eşiniz sizi düpedüz aldatmış

Öyleyse bende biriyle aşkımlı konuşayım şakadan konuştum diyeyim tepkin ne olur diyeceksin . Hala acaba demek için bence biraz geç kalınmış Allah yardımcınız olsun . Değil aşkımlı canımla konuşması akrabası kuzeni felan değilse benim eşimle gece uyuyana kadar hangi kadın konuşabilir saçma bi bahane atmış ortaya

Eşiniz düpedüz sizi "Aldatmış" ve siz hala mı diye şüphe ile yaklaşıyorsunuz.Mesjların fotosunu alın bence ilerde lazım olur .Siz de Şakacıktan oyundan başka Erkeğe canım aşkım bitanem diyin bakalım kabul edecek mi? Kendini çok akıllı sanıyor galiba.

Doğru olsaydı bile çok çirkin. Evli birinin şakadan bile olsa birine böyle hitap etmesi normal mi

Ya kusura bakmayın sizi üzmek istemem ama gerçekten okuyunca sinirlerime hakim olamadim.Lutfen gözlerinizi açın,eşiniz resmen sizi aptal yerine koymuş.Yalan söylemeyi bile beceremeyen,o zeka kapasitesine sahip olmayan,en önemlisi de çocuğunun üzerine yalan yere yemin eden adamdan hayır gelmez.Aklinizi başınıza alın lütfen zor bir durum ama maalesef gerçek bu.Delil toplamaya başlayın,sonra kafanizi vuracak yer ararsınız.

Ya ben hukukcuyum, bunlara inanan var midir diyordum. Genelde kadinlar once bu mesajlari yakaliyor sonra ikna oluyor sonra uzerinde yakaliyor mahkemeye geliyor. Valla inanan oluyormus, esiniz bir tek size merhamet etmemis anlasilan. Ondan adam olmaz. Ben size soylemis olayim.

İlk eşim eline Kur'an alıp üzerine yemin ederim demişti yalancının dini imanı olmuyor maalesef .

Siz konduramıyorsunuz sanırım ben söyleyeyim eşiniz sizi aldatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…