- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.637
- 598
- Konu Sahibi sema candan
-
Herkese merhaba,eşimle 5 yıl önce büyük bir aşkla evlendik.Eşim çok vicdanlı,merhametli biri.Özellikle bu yüzden kafam çok karışık yani bana bunu yapmaz diyorum.Olay şöyle bir hafta önce eşimin telefonunu o uyurken aldım whatsup baktım bişey yok telefonu yerine bırakacaktım ki telegramda bir kızla yazışmasını gördüm ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ellerim titremeye başladı.Kıza aşkım,canım,bitanem,seni çok seviyorum,çok özledim gibi şeyler yazmış.Konuşma sabah başlamış uyuyana kadar devam etmiş.Kızın kim olduğuna baktım bizim mahalleden benim de tanıdığım genç bir kız olduğunu gördüm.Sabaha kadar uyuyamadım tabi.Sabah olunca eşim trip attığımı görünce nedenini sordu sebebini anlattım.Yanlış anladığımı kızla aralarında bişey olmadığını,konuşmanın bir oyundan ibaret olduğunu söyledi.Neymiş kızın annesi kızın bir arkadaşıyla samimi konuşmalarını yanlış anlamış ona kızmış.Bunlar da ona ithafen gülmek için böyle şakadan yazışıyorlarmış.Beni çok seviyormuş kızla aralarında bişey olması mümkün değilmiş filan.Kıza moral vermek için böyle şakalaşmışlar.Ben oyundan da olsa başka bir kadına aşkım,canım demene tahammül edemem ben başka bir erkeğe böyle sözler söylesem ne hissederdin dediğimde haklısın ben biraz abarttım özür dilerim dedi.Kocama inanmayı çok istiyorum ama diğer taraftan hep bir acaba var kafamda.Kocam çocuklarımızın üzerine yemin etti sizce ona inanmalı mıyım?Çok huzursuzum çok
Öyle demeyin.Ben eş kisisinin cüzdanında prezervatif bulduğum gün bana onu bekarken oraya koydugunu ve unuttugunu (2 yıl öncesi),neden koyduğunu da unuttuğunu söylemişti :) bu arada o cüzdanı ona ben hediye etmiştim olaydan 9 ay önce :) Aktif olarak kullandığı cüzdanın bozuk para yeriyle sözde iki yıl hiç işi olmamis :)Öyle aşk dolu muhteşem bir evliliğiniz var ki, siz durup dururken adamın telefonunu karıştırıyorsunuz, öyle mi?
ikincisi ise gerçekten bu söylediklerine çocuklar bile inanmaz rica ediyorum makul olun. Resmen zekanıza hakaret ediyor adam. Oyunmuş falan filan.
hatta :
Eki Görüntüle 2890121
Susma hakkimi kullanıyorum bir iki üç sakin ol derin nefes al Nil, dört beş altı...Ya bunu da düşündüm kızla konuşsam doğruyu söyler mi ki?Ha bir de eşimin adına kızla konuştum kız merhaba hocam dedi sizli bizli konuştu.Bilemedim yani
Başlıkta bu soruyu sorman bile doğru söylemediğini gösteriyor.Herkese merhaba,eşimle 5 yıl önce büyük bir aşkla evlendik.Eşim çok vicdanlı,merhametli biri.Özellikle bu yüzden kafam çok karışık yani bana bunu yapmaz diyorum.Olay şöyle bir hafta önce eşimin telefonunu o uyurken aldım whatsup baktım bişey yok telefonu yerine bırakacaktım ki telegramda bir kızla yazışmasını gördüm ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ellerim titremeye başladı.Kıza aşkım,canım,bitanem,seni çok seviyorum,çok özledim gibi şeyler yazmış.Konuşma sabah başlamış uyuyana kadar devam etmiş.Kızın kim olduğuna baktım bizim mahalleden benim de tanıdığım genç bir kız olduğunu gördüm.Sabaha kadar uyuyamadım tabi.Sabah olunca eşim trip attığımı görünce nedenini sordu sebebini anlattım.Yanlış anladığımı kızla aralarında bişey olmadığını,konuşmanın bir oyundan ibaret olduğunu söyledi.Neymiş kızın annesi kızın bir arkadaşıyla samimi konuşmalarını yanlış anlamış ona kızmış.Bunlar da ona ithafen gülmek için böyle şakadan yazışıyorlarmış.Beni çok seviyormuş kızla aralarında bişey olması mümkün değilmiş filan.Kıza moral vermek için böyle şakalaşmışlar.Ben oyundan da olsa başka bir kadına aşkım,canım demene tahammül edemem ben başka bir erkeğe böyle sözler söylesem ne hissederdin dediğimde haklısın ben biraz abarttım özür dilerim dedi.Kocama inanmayı çok istiyorum ama diğer taraftan hep bir acaba var kafamda.Kocam çocuklarımızın üzerine yemin etti sizce ona inanmalı mıyım?Çok huzursuzum çok
Ona dikkat etmemişim, o zaman dagılalım.Yemin etmiş ya işte inan inan kesin dediği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?