Kocam doğru mu söylüyor?

Konu sahibi en iyisini yapıyor. Boşanmaya cesareti yok, irdelemiyor işte. İnanıveriyor. Burda da aldatılıyorum ama boşanamam diyen üyelere '' Boşanmayacaksan sus otur hafiyelik yapma, yüzgöz olursan gözüne soka soka yapacak. '' demiyor muyuz? Konu sahibi, kocana inan kafan rahat etsin canım.

Öyle demeyin.Ben eş kisisinin cüzdanında prezervatif bulduğum gün bana onu bekarken oraya koydugunu ve unuttugunu (2 yıl öncesi),neden koyduğunu da unuttuğunu söylemişti :) bu arada o cüzdanı ona ben hediye etmiştim olaydan 9 ay önce :) Aktif olarak kullandığı cüzdanın bozuk para yeriyle sözde iki yıl hiç işi olmamis :)
İnsan böyle durumlarda ben gerçekten bu kadar salak olabilir miyim diye düşünüp emin olamıyor

Son düzenleme:
Ya bunu da düşündüm kızla konuşsam doğruyu söyler mi ki?Ha bir de eşimin adına kızla konuştum kız merhaba hocam dedi sizli bizli konuştu.Bilemedim yani
Susma hakkimi kullanıyorum bir iki üç sakin ol derin nefes al Nil, dört beş altı...

Insallah bu konu gercek degildir.Konu sahibi gercekten böyle biseyi yasamamistir.Eger gercekse de ,konu sahibi lutfen bu sacma yalana kanmayin.Nasil da inandirdim deyip ,kaldigı yerden biraz daha temkinli devam.eder yaptigına.

Konu sahibi eşine inanmak istediği için inanıyor sanırım yoksa buna inanmış olamaz olmamali

Bu '' saflıkla"nasıl yasayabılıyorsunuz ya

Bosanmayacagınız adamı kurcalamayın sızın gozunuzde namussuz bir adam olmalıyken suan sız onun gozunde bıle bıle kabul eden susan kadınsınız bu daha feci

Başlıkta bu soruyu sorman bile doğru söylemediğini gösteriyor.

Boşanmaya niyetiniz yok orasını anladık, kurcalamayın o zaman. Adamın yazışmalarını görmüşsünüz gösterdiğiniz tepki sabahına trip atmak. Üstüne böyle bir yalana hala acaba mı dediğinize göre inanasınız var belli.

Büyük aşk var ortada, eşiniz çok iyi biri ama siz gece o uyurken telefonunu karıştırıyorsunuz. Bu işte bir terslik yok mu?

Pes yani rahat batmanın böylesi. Kadınları aşağılamaktan başka bir şey değil o zaman siz de yazışın erleklerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…