Kocam Dost mu Düşman mı

"de" bağlacı ayrı yazılır.Bir daha görmeyeyim.Bu 5.
1.si değil.Sadece 1. Bu 6.
Sen buralara laf yetiştireceğine bebeğinle daha çok ilgilen.
 
Kendi kendine konuşuyor gibi olmuş hicbir şey anlamadim
 
Dostuma, anne babama, kendini yerden yere atıp herkesin beni çok sevdiğini söyleyen bir adama ve buradaki bazı münasebetsizlere izin verin ;yanıt verme hakkımı kullanayım.Burada içimizi dökmek suç mu, günah mı, ayıp mı?Bana laf atan ilk arkadaş ve arkadaşları elinize ne geçiyor? Asıl sizin öfkeniz çok başka. Taraflı ve derin.
 
Şikayet edecek birsey yok sadece çalışıp para yapmaya çalısmısın maaşını bilmeyen kartını eşine teslim edip sosyalleşemeyen birisiniz ucağa hiç binme hiç istanbul görme bu senin tercihin bu yasadıklarında onun sonucu böyle zayıf kadınlara hemde çalısırken hiç acımıyorum kusura bakmayın
 
Çalışınca insan zor sosyalleşiyor.Doğru niye çalıştım ki.Doğru, niye dostuma güvendim ki.Doğru niye anne babama güvendim ki.Doğru,ailem ve huzur için niye fedakarlık ettim ki.Doğru, neden çakal olmadım ki.Şöyle yan gelip yataydım.Buralarda sosyalleşeydim.Hepimiz burada birbirimize acıyalım, diye değil çözüm üretmek için varız.
 
Blondgunes, insanlığınız için çok teşekkür ederim.Umut ederim siz de hep mutlu olursunuz.
 
Çözümde sende sorun da sende hayat tercihlerdir
 
Emeğinizi haketmiyo.
Tek taraflı sevginin hakim olduğu evliliklerde böyle oluyo sanırım zamanla.
İçinizin ısınmadığı insanlarla evlenmeyin.
Allah yardımcınız olsun
 
Ben bu hiddeti sevenn karısına değer veremeyen ezdiren ekonomik, fiziksel, psikolojik şiddet uygulayan ve karısına çekingenliği ruhuna işletip boşanmayı bile göze aldıramayan erkek müsvedderinden nefret ediyorum. Allah yardımcınız olsun gerçekten kimse göründüğü gibi olmuuor heleki o imzayı attıktan sonrası facia !!
 
Tabi ,istedim.Bir kadının arkasında ailesi olmalı.Boşanamayan kadınların çoğunun ailesi,maddi durumları iyi bile olsa sadece kendisini düşünür.Ölümüne katlansın ister.Bu yüzden
çalışsanız da kazancinız normalden çok çok iyi olmalı.
Çocuksuz kimi dinlerdim ki.Dünyanın bir ucuna giderdim.
Ama çocuk varsa asla hayatınızı tek başınaymış gibi düşünemezsiniz.Bu anlamda hiç pişman değilim.Çocuğum sağlıklı.Çok iyi bir eğitim aldı.Mutlu.Donanımlı.Değerleri var.
Şu sıralar belki de sabrımın, umudumun son aşamasındayım.Eskisi kadar güçlü değilim.Bir de eşimin davranışları, zamanım şu sıralar çok olduğu için daha da şaşırtıcı geliyor.Hayat yoğunluğumda hep körlüğü, sağırlığı, dilsizliği seçmişim.Şimdi ise dehşet içindeyim.Bana saygısızlığına hiç dayanamıyorum.Kedi - köpek gibi olalım, diye uğraşıyor.Bense bu düzeysizlikten nefret ederim.Bir kabusa uyanmış gibiyim.
Ama her şeyin bir sırası var.
Tek amacım,bu süreçte sağlığımı koruyabilmek.
 
Lütfen kendinizi üzmeyin umarım bir gün sizde mutlu olursunuz. Umarım bir an önce kurtulursunuz. Bence boşanmanız gerek en kısa sürede sizin için en hayırlısı bu olacak gibi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…