Kocam dururken kayınbabamı 1 saat beklemek!!!!

Vaveylaaaa

Göründüğün Gibi Değilsen,Hiç Görünme Daha İyi...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
676
612
103
Şu an avmdeyim.. Kızıma mama sandalyesi almaya geldim.. Aldim işim bitti eşimi aradım.. Her zamanki gibi tüm cömertliğiyle para da olduğu gibi araba konusunda da düşünmez.. Yine babasına vermiş arabayı.. Adam oğluyla beraber işlettikleri dükkana öğleden sonra gezmeye gider gibi gidip geliyor..
Dükkan gibi arabamız da bir.. Araba bizde biraz çok kalsa, sonra acısı çıkıyor tabi..
Ve ben şu avmde 1 saattir kayınbabamı bekliyorum, beni alıp eve bırakacak güya.!!!!!
Çok sinir olmuş bir durumdayım yaaaa!!!!!!!

Şu an avmdeyim.. Kızıma mama sandalyesi almaya geldim.. Aldim işim bitti eşimi aradım.. Her zamanki gibi tüm cömertliğiyle para da olduğu gibi araba konusunda da düşünmez.. Yine babasına vermiş arabayı.. Adam oğluyla beraber işlettikleri dükkana öğleden sonra gezmeye gider gibi gidip geliyor..
Dükkan gibi arabamız da bir.. Araba bizde biraz çok kalsa, sonra acısı çıkıyor tabi..
Ve ben şu avmde 1 saattir kayınbabamı bekliyorum, beni alıp eve bırakacak güya.!!!!!

Taksiye binin gidin
Neden bekliyorsunuz ki

Binin taksiye gidin evinize..

Keşke evlenmeden önce iyice düşünseydiniz.. eşiniz kendi işini yapmadığı müddetçe ya da ailesi bütün işi ona devretmediği sürece bu böyle devam edecek.. kabullenin kendi kendinizi mutsuz etmeyin bence daha fazla.. ya da çalışabiliyorsanız bir işte çalışın en azından kendi arabanızı alır kendi paranızı kazanır kimseye bel bağlamazsınız..

395422"]Avm'de kocaman mama sandalyesiyle de dolaşamıyorsundur tabi[/QUOTE]
Hayır bir yere oturdum bekliyorum kök saldım zaten burada.

Sadece mama sandalyesine yetecek kadar para verdiği için eşim, param bitti malesef.. Ve evim De uzak kalıyor buraya.

Taksiye binip eşinizin işyerine gidin. Kapıda telefon edip kapıya çağırın ve taksi parasını ödetin.

Çn
Eski konunu açmak istemem ama ilişkili bi konu diye aklıma geldi
Adam bez mama almazken mama sandalyesine iyi para vermiş
Avm de biraz daha gezin 1 saatcikten bişey olmaz da mesele derin bence
Herşeyde en çok öncelik kayınpederin, en son senin ve kızının.
Sandalyeyi mağazada bırakıp gezdim önce, dedim ki adam gelir belki bekletmeyeyim.. Mağazadan kutuyu aldım, çıkışa yakın bir yerde oturuyorum..
Zaten bu sene kpssye girmeyi düşünüyordum, şimdi iyice hırslandım.. Çalışıp kendi arabamı kendim alıcam, kimseye de minnet etmicem..
Kaynanam çalışmamı istemiyor güya ama onlar böyle yaptıkça ben daha da hırslanıyorum..

Çn

Sandalyeyi mağazada bırakıp gezdim önce, dedim ki adam gelir belki bekletmeyeyim.. Mağazadan kutuyu aldım, çıkışa yakın bir yerde oturuyorum..
Zaten bu sene kpssye girmeyi düşünüyordum, şimdi iyice hırslandım.. Çalışıp kendi arabamı kendim alıcam, kimseye de minnet etmicem..
Kaynanam çalışmamı istemiyor güya ama onlar böyle yaptıkça ben daha da hırslanıyorum..
Sen daha çok kayınpederle evlisin gibi zaten
Markete bile onla gidiyosun
Eşin kem küm iş diyo bi mama getirmiyo, sanki bu mama alan ekmek alan babalar evde mi yatıyo herkes çalışıyo
Bi kayınvaliden eksikti, senin çalışıp çalışmamana o mu karar verecek
Dedim sana babasında iş yok annesi güçlü olsun Hiranur'un inşallah diye
Çalış çabala kızın için kendin için, bu aile normal değil hatta kayınpederin kocandan daha iyi gibi ne bilim en azından geliyo sizi alıyo bak kocan yine arazi

Back
X