Kocam egoma zarar veriyor

Esrossss

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2019
112
11
18
Kızlar içinde bulunduğum durumu anlatayım bu yüzden boşanılır mı siz ne yapardınız

Bir buçuk yıllık evliyiz ben öğretmenim. Eşim de öğretmen ama atanamadı.. ailesi ticaretten gelen Kişiler olduğu için ticari işler ona daha cazip geliyor öğretmenliği beğenmiyor

Bir çeyiz mağazaları vardı abisiyle orayı işletiyorlardı. Büyük kavga ettiler bizim düğünden önce dükkandan ayrıldı.

Şimdi al sat yapıyor .. büyük fabrikalardan mal alıp nalburlara falan satıyor.. aradaki kar aylık 2-3 bin lira.. 5 bin de ben kazanıyorum. Öyle yuvarlanıyoruz işte..

Babasından sermaye aldı yeni bir iş kuracak şimdi .. o da bildiğiniz gibi bir iş değil .. Türkiye’de olmayan bir şeyin üretimini yapmaya çalışıyor çok satılacakmış zengin olacakmışız falan .. kime sorsak bu mal satılmaz diyor ama

İşte bunlar hep benim gururumu zedeliyor
Eşimden çok kazanmam,evi büyük oranda benim geçindiriyor olmam

Öğretmen arkadaşlarım eşin ne iş yapıyor dediklerinde cevap bulamamam..

Onun ailesi ve benim ailem eşimi ezik işe yaramaz asalak görüyorlar bunu da görebiliyorum.

Onun ailesine oturmaya gittiğimizde babası soruyor işler nasıl falan diye kazanamıyorum dönemiyorum şu bu ağlanıyor hep.. benim orda tüm moral çöküyor

Eltim okumamış etmemiş hiç bir emeği yok prenses gibi yaşıyor kocasının imkanlarıyla

Ben çocuk bile yapmaya cesaret edemiyorum maddi imkansızlıktan.

Eşim iyidir alkol sigara yok
Ne kazanırsa evine harcar bana harcar
Sürekli yeni atılımlar peşinde parası ölçüsünde

Ama insanların gözünde bu kocası işsiz orda burda kadın evi geçindiriyor
Kadın öğretmen kocası asalak bakışlarına dayanamıyorum

Cinsellik bile yaşamak istemiyorum artık Kocam gözümden düştü . Başka sebep yok sırf bu sebepten boşanmayı düşünüyorum. Kendimi ezik yerlerde sünepe hissediyorum.

Ben mi kötüyüm herkes mi böyle düşünür . Adam 35 yaşında ataması nerdeyse olmayan bir öğretmenlik bölümü mezunu . İstemiyor da zaten ticaret istiyor onda da çabasına rağmen bir yere gelemiyor .

Siz olsanız ne yapardınız böyle hissetmekte haksız mıyım ben kötü biri miyim

Kimisi ev gecindirmeyi sorun etmiyor ya da etmiyor gibi gozukuyor bilmiyorum sizin gibi evli ciftler var tanidigim ama hoş bakilmiyor. Benim gorumcemin de meslegi ve kazanci kocasindan iyiydi, kocasiyla bosandilar ama adam ne iş yapiyordu hala ben bile bilmiyorum. Ben de saygi duyamazdim oyle birine nebileyim.

Bence kocanız sizden ivedilikle boşanmalı.. kadın koca parası yerken prenses, erkek daha az kazanınca kadın sünepe.. ne güzel dünya... siz asla kötü gün dostu olamazsınız, koyverin adamı mutlu olsun. Sizde zengin birini bulun prenses gibi yaşayın

Bence senin egon fazla yüksek
Bazen hepimiz zorlanırız yolumuzu bulmakta bu bizi ezik işe yaramaz yapmaz
Kadın erkek eşitliği diyoruzya
Kocan atanmış olsa sen olmasan eşin seninle cinsellik bile yaşamak istemezse bu sana haksızlık olurdu
Ben burada seni haksız ve zalim buldum
Bide arkadaşlarıma eşin ne iş yapıyor dendiğnde
Cevap bulamıyorum diyorsun ya
Ticaret yahu ticaret de

Sen bu adamın yanında değilsin ki. İçten içe sen küçük görüyorsun. Sen dağ gibi arkasında dursan kim ne diyebilir kocana? Saygın kalmamış bence adama. Bir gün bir bakmışsın ticaretten çok iyi kazanmış, bu da olabilir. Eltinin evde oturmasına bile ozeniyorsun. Bence al kocanı karsina en azından dürüst ol açıkça söyle. Sabit bir işte çalışmanı istiyorum ben de. Yoksa bu şekilde sizinki zaten kendiliğinden bitecek.

Eşinizin evlenmeden önce atanması zor bir bölümü olduğunu, ne iş yaptığını bilerek evlenmediniz mi?
O zaman düşünecektiniz bunu, rahatsız olacaksanız evlenmeyecektiniz eşinizle.

Bu konu banada çok tanıdık geldiği için eski konularınıza baktım, benzer konu yine açmıştınız ve ben sizin eşinizden bağımsız, kompleksli biri olduğunuzu düşünüyorum. Eltinizle ilgili genel bir probleminiz var mesela, sizden daha rahat oluşunu hazmedemiyorsunuz. Okumamış insanlar rahat yaşamasın mı, bu mudur kıyasınız?

Ayrılsanız eşiniz içinde daha iyi olur aslında, işinden dolayı onunla cinsellik yaşamayı bile istemeyen bir eşi olduğunu bilse kendi de isterdi bunu eminim.

Okurken kendimi baya kötü hissettim...
Asıl ezikleyen sizsiniz...
Yani erkek kadından çok kazanmalı öyle mi?
Ee hani eşitlik yok...
Kadın da erkekten erkek de kadından fazla kazanabilir...
Ha baştan bu yapıda birisiyseniz neden evlendiniz?

Türkiyede hala bu var ya cidden inanamıyorum...
Belki şu konuda benim için haklı olabilirsiniz ne yaptığını söyleyemiyorum tarzı ama ticaret diyebilirsiniz...

Kadının az kazanması da normal değil o zaman bilemiyorum ya....
Eşinizle konusun

Adam boş gezip evde otursa neyse çabalıyormuş en azından.
Madem bu kadar statü düşkünüydünüz evlenmeseydiniz.
Benim memur arkadaşlarım var (hemşire, öğretmen vs) kocaları işçi, taksici, hayvancılık yapıyor. Hiç utanmıyorlar aksine çalışkan kocam var diye övünüyorlar.

Eziklik kocanızda değil sizin zihniyetinizde.

Son düzenleme:
Eşi aynı işte defalarca batıp, vazgeçmeyip sonra çok çok iyi yerlere gelen insanlar var. Eşinizin egosuna siz zarar veriyorsunuz.

Ne kadar kötü bahsetmişsiniz eşinizden. Adam evde yan gelip yatmıyor. Fırsat kovalıyor. Başarılı olup güzel para kazansa etrafta “hep destekledim” diye dolaşacaksınız kesin...

Ben sizin ne demek istediğinizi çok iyi anladım ve hak da verdim .
Aslında sizin düşüncenizden ben şunu anladım ; 35 yaşına gelmiş adam hala bir baltaya sap olamamış ;sürekli sağda solda yok ,olmuyor vs diye ağlıyor ;muhtemelen de sizin maaşınıza güveniyor yoksa aylık net 2 bin 3 bin ile hiçbirşey olmaz .Benim görüşüm bu saatten sonra da bir şey yapamaz .
Not :Zırhınızı giyin ,birazdan sizi linç ederler burda .

Haksızsınız diyemicem ama çalışıyor, evde otursa kesinlikle böyle hissedin ama bir kazanç sağlıyor. Siz onun daha güçlü olmasını ve saygı duyulmasını istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Sabit bir yere girip çalışsa daha mı iyi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…