Kocam egoma zarar veriyor

kocan ayda 2/3 bin kazanıyornuş , sende kazanıyorsun , allah bereket versin diceğine , geçinemiyoruz diye sende gelmiş ağlanıyorsun . Millet asgari ücretle geçiniyor haberin var mı ? Onu bunu bırakta içkisi, kumarı bişeyi olmayan adamı sen ezikleyip üstüne boşanmayı düşünüyorsun. Gözün yükseklerdeydi o zaman gitseydin doktor , savcı ile evlenseydin... yada sen dükkanda iyi kazanırken iyiydi kocan , şimdi az kazanınca gözden düştü öyle mi , el insaf diyorum....

okumamıs etmemıs eltınız kocasının prensesı gıbı yasıyormus ya hanı oyle demıssınız
oooohhhh sefası olsun
okumus etmıs okumamıs etmemıs hıc onemlı degıl once ınsan olunsun hep gormek duymak ıstedıgımız bırsey kocasının prensesı gıbı yasayan el ustunde tutulan kadınlar allah daha da mutlu etsın eltınızı ınsaaalllaaaahhhh

dıyeceklerım bu kadar.

Ben sizi feci, dehşet, inanılmaz haksız buldum ya. Hani hayat müşterekti? Kocanız yan gelip yatan, sizin paranızı yiyen bir adam da değil ki, niye bu kadar küçümsüyorsunuz? Şu toplumda kadın erkekten bir adım geriden gelmelidir diye kodlamışlar kadınlara, onun yan etkilerini yaşıyorsunuz aslında. Birkaç bin lira kocanıza saygınızı yitirmenize sebep olabiliyorsa, siz eş olmaktan, evlilikten ne anlıyorsunuz onu sorgulayın.

Kocanızın işini soranlara niye göğsünüzü gere gere ticaretle uğraşıyor diyemiyorsunuz? Adamın atamanın az olduğu bir branşa sahip olduğunu evlenmeden önce de biliyordunuz değil mi? Ülkedeki atanamayan öğretmenler gerçeğini siz bu meslekten biri olarak daha iyi biliyorsunuzdur. İnsanlar inşaatta çalışıyorlar, bir de ölüyorlar o inşaatlarda. Gerçekten üzüldüm eşiniz adına. Kocanız nasıl egonuz zarar veriyor onu da cidden anlamadım. Yanıma yakışmıyor, ben daha iyilerine layığım gibi bir durum mu bu? Anlattıklarınızdan tam tersi, siz eşinize zarar veriyorsunuz gibi bir anlam çıkıyor çünkü.

vala dayanamayacağım yazacağım. kadınlar kendilerini ne sanıyorlar ben anlamıyorum. evleneceksiniz ve kocalarınız hep sizden fazla kazanacak. çalışsanız bile kendi paranızı sadece kendiniz yiyeceksiniz çünkü kocalar eve bakmak zorunda???????? kocadan fazla kazanan kadın daha üstün çünkü koca sünepe olmuş oluyor???????

kadınları savunalım ok de erkekleri yerin dibine mi batıralım? eşitlikse her tarafa eşitlik. önemli olan gelir düzeyi değil, önemli olan kafa birlikteliği. kadın erkek çalışır ne kadar kazanırsa ortaya koyar birlikte yer.. önemli olan huzurdur.

şimdi konu sahibi demesin de kim ne biliyor diye. benim eşim memuriyeti bırakıp ticarete atıldı. ilk senesinde dolandırıldı. evim gitti, arabam gitti. ele aleme, bankalara vs derken 400-500 bin borçlandık. bir gün bile ağzımı açıp keşke demedim. 4 senedir birlikte çabalıyor birlikte ödüyoruz. bizim de kendi içimizde tartıştığımız, gerildiğimiz anlar, parasızlıktan evden dışarı çıkamadığımız zamanlar, çocuğu el çocuğunun kıyafetleriyle giydirmek zorunda kaldığımız zamanlar oldu fakat dışarıya renk vermedik. dışarıya utanmadık. şimdi toparladık borçları bitirmek üzereyiz, eşimin yeni işi iyi gidiyor şükür toparlanıyoruz.

konu sahibinin kocası iki gün sonra ticaretten parayı da bulabilir? o zaman iyi adam mı olacak? gurur duyulacak koca mı olacak?

kimse kusura bakmasın. konu sahibi adamın öğretmen olmak istemediğini, ticaret yapmak istediğini bile bile evlenmiş. kendince belki değiştiririm sandı sanıyorum. şimdi de adamdan utanıyor.

bu çok net kötü niyettir.

Kimisi ev gecindirmeyi sorun etmiyor ya da etmiyor gibi gozukuyor bilmiyorum sizin gibi evli ciftler var tanidigim ama hoş bakilmiyor. Benim gorumcemin de meslegi ve kazanci kocasindan iyiydi, kocasiyla bosandilar ama adam ne iş yapiyordu hala ben bile bilmiyorum. 🙄🙄 Ben de saygi duyamazdim oyle birine nebileyim.
serbest meslek dıyebılır alım satım yapıyor dıyebılır aslında bu tarz ıslerı yapan bırsuru ınsan var
mesela esım yuksek muhendıs aslında adam robot yapıyor kod yazıyor program yapıyor sıstem kuruyor normalde
ama kendı ısını kurana kadar adını duyurana kadar kablo bıle cektı kamera bagladı :KK70: bılgısayarlara format falan attı :KK70: kocan ne ıs yapıyor dedıklerınde kocamın meslegıyle hava atmak isteseydım gıder parlamento baskanıyla ya da merkez bankası genel muduruyle falan evlenırdım :KK70:

yanı lafım konu sahıbıne koca meslegıyle hava atmak ıstegı cok enteresanmıs yanı bunu da okuduk ya burda

serbest meslek dıyebılır alım satım yapıyor dıyebılır aslında bu tarz ıslerı yapan bırsuru ınsan var
mesela esım yuksek muhendıs aslında adam robot yapıyor kod yazıyor program yapıyor sıstem kuruyor normalde
ama kendı ısını kurana kadar adını duyurana kadar kablo bıle cektı kamera bagladı :KK70: bılgısayarlara format falan attı :KK70: kocan ne ıs yapıyor dedıklerınde kocamın meslegıyle hava atmak usteseydım gıder parlamento baskanıyla ya da merkez bankası baskanıyla falan evlenırdım :KK70:

yanı lafım konu sahıbıne koca meslegıyle hava atmak ıstegı cok enteresanmıs yanı bunu da okuduk ya burda

Koca meslegiyle hava atmak degil ki bu. Tek hak vermedigim konu evlenirken durumu biliyordu ama insanin goremedigi durumlar oluyor demek ki.

Ogretmen olmasi, 5 bin kazanmasi da coook buyuk birsey degil zaten beklentisi de eş meslegiyle hava atip, baskanla evlenmek oldugunu sanmiyorum. Adam tek basina ev gecindirecek gelirde degil, bugun 2-3 binle "rahat" gecinebilir mi bir ev gecinemez. En azindan tek basina evi gecindirecek ortalama bir maasi, belli bir işi olsaydi demek istiyor sadece.

ama kendı ısını kurana kadar adını duyurana kadar kablo bıle cektı kamera bagladı :KK70: bılgısayarlara format falan attı :KK70: kocan ne ıs yapıyor dedıklerınde kocamın meslegıyle hava atmak isteseydım gıder parlamento baskanıyla ya da merkez bankası genel muduruyle falan evlenırdım :KK70:

Kocan ne iş yapıyor dediklerinde emekli diyorum :olamaz: yaşlı seksi kocam benim :KK200:

Kızlar içinde bulunduğum durumu anlatayım bu yüzden boşanılır mı siz ne yapardınız

Bir buçuk yıllık evliyiz ben öğretmenim. Eşim de öğretmen ama atanamadı.. ailesi ticaretten gelen Kişiler olduğu için ticari işler ona daha cazip geliyor öğretmenliği beğenmiyor

Bir çeyiz mağazaları vardı abisiyle orayı işletiyorlardı. Büyük kavga ettiler bizim düğünden önce dükkandan ayrıldı.

Şimdi al sat yapıyor .. büyük fabrikalardan mal alıp nalburlara falan satıyor.. aradaki kar aylık 2-3 bin lira.. 5 bin de ben kazanıyorum. Öyle yuvarlanıyoruz işte..

Babasından sermaye aldı yeni bir iş kuracak şimdi .. o da bildiğiniz gibi bir iş değil .. Türkiye’de olmayan bir şeyin üretimini yapmaya çalışıyor çok satılacakmış zengin olacakmışız falan .. kime sorsak bu mal satılmaz diyor ama

İşte bunlar hep benim gururumu zedeliyor
Eşimden çok kazanmam,evi büyük oranda benim geçindiriyor olmam

Öğretmen arkadaşlarım eşin ne iş yapıyor dediklerinde cevap bulamamam..

Onun ailesi ve benim ailem eşimi ezik işe yaramaz asalak görüyorlar bunu da görebiliyorum.

Onun ailesine oturmaya gittiğimizde babası soruyor işler nasıl falan diye kazanamıyorum dönemiyorum şu bu ağlanıyor hep.. benim orda tüm moral çöküyor

Eltim okumamış etmemiş hiç bir emeği yok prenses gibi yaşıyor kocasının imkanlarıyla

Ben çocuk bile yapmaya cesaret edemiyorum maddi imkansızlıktan.

Eşim iyidir alkol sigara yok
Ne kazanırsa evine harcar bana harcar
Sürekli yeni atılımlar peşinde parası ölçüsünde

Ama insanların gözünde bu kocası işsiz orda burda kadın evi geçindiriyor
Kadın öğretmen kocası asalak bakışlarına dayanamıyorum

Cinsellik bile yaşamak istemiyorum artık Kocam gözümden düştü . Başka sebep yok sırf bu sebepten boşanmayı düşünüyorum. Kendimi ezik yerlerde sünepe hissediyorum.

Ben mi kötüyüm herkes mi böyle düşünür . Adam 35 yaşında ataması nerdeyse olmayan bir öğretmenlik bölümü mezunu . İstemiyor da zaten ticaret istiyor onda da çabasına rağmen bir yere gelemiyor .

Siz olsanız ne yapardınız böyle hissetmekte haksız mıyım ben kötü biri miyim
pardonda uzun zamandır eşim iş bulamıyor ve ben çalışıyorum. Kimseye hıc bıseyın acıklamasını yapmıyorum.Eşimi hiçte senın yaptıgın gibi asalak görmüyorum. rıskımız baska yerde dıyorum ona teselli veriyorum hersey güzel olacak. rabbim bir kapı acacak diyorum..ben calsııyorum sen yiyosun yada asalaksın gibi eziklemiyorum.çünkü iyi günde kötü günde bu oluyo.eşim calıssa ben yesem asalak bu durumda ben sen o mu olucaz. düşünceni değiştir bian önce..haa bu arada cocuk istiyorum korunmuyorumda çünkü rabbim onun rıskını bıze verecek vesile kılacak. eşime bunu hissettirmiyorum bile.cok yanlıs düşünüyosun.. herkes böyle durumlardan gecmıstır ve gececektir. kimsenın yeri garanti değil kardeşim..bugün esınden ayrılırsın asalaktı dersın cok zengın bırını bulursun 1sene sonra çöp kalmaz..Biraz düşünceni değiştir nacizane tavsiyem

Koca meslegiyle hava atmak degil ki bu. Tek hak vermedigim konu evlenirken durumu biliyordu ama insanin goremedigi durumlar oluyor demek ki.
Ogretmen olmasi 5 bin kazanmasi da coook buyuk birsey degil zaten beklentisi eş meslegiyle hava atip, baskanla evlenmek degil. Adam tek basina ev gecindirecek gelirde degil, bugun 2-3 binle "rahat" gecinebilir mi bir ev gecinemez. En azindan tek basina evi gecindirecek bir maasi, belli bir işi olsaydi demek istiyor sadece.
ama adamın ısı var zaten sadece suan maddı anlamda yeterlı degıl oda daha yenı oldugu ıcın
mesela kurumsal bır yere calısıyor ama ısten cıkarılmısta olabılırdı kac ay ıssız kalabılır
herkes ıster hep en guzel yerlerde calısmayı rahat ortamları ama bazen sartlar zorlayabılır
kocası zaten bana bıraz uyumsuz da geldı kardesıyle bır ıs yaparken cocuk gıbı ıs yerını terk etmek ısten ayrılmak falan kendı ısı gucu de varmıs anlasamıyorlarsa ıs ıcabı devam edebılırdı bılemıyorum ama bana karısının korkusundan ne yapacagını sasırmıs bır adam profılı gıbı geldı oyle aktardı bırazda konu sahıbı :)

eski konularınıza baktım, umarım boşanırsınız. Sırf siz uçak prosedürleri ile uğraşmayın diye eşiniizin yüksek lisans sınavına girmesine sorun çıkarmışsınız, istemiyorum çokta gerekli mi demişsiniz, adam kariyer planı yaparken asalak olarak görmüşsünüz. Üstelik sadece eşinize değil arkadaşlarınız 50 liraya aldığınız pastanın parasını vermemiş diye onların sizle gülmesine konuşmasına tahammül edemiyorum demişsiniz. Çok bencil bi insansınız, kimse eşinizi asalak olarak görmüyor olsa bile siz görüyorsunuz. Ben eşimle aynı bölüm mezunuyum benim iş şartlarım ona göre çok daha rahat, ama ailemde dahil herhangi bir insan eşimin işinden dolayı ona kötü gözle bakarsa veya ima ederse, üstelik eşim bu kadar çalışken gayretliyken, gereken cevabı ben veririm.

İyi de eşiniz size bir şey yapmıyor, asıl siz onun egosuna zarar veriyorsunuz. Boşansanız o planladığı iş olsa ve zengin olsa eminim boşandığınıza da pişman olursunuz. Sizin sorununuz eşinizin ticaret yapması değil kazandığı para. Yoksa eltinizin eşi de ticaret yapıyor ama bak ona özeniyorsunuz. Eşiniz sizi kandırmamış etmemiş, baştan şartları bilerek evlendiniz, keşke kendi beklentilerinize göre bir tercih yapsaydınız.

pardonda uzun zamandır eşim iş bulamıyor ve ben çalışıyorum. Kimseye hıc bıseyın acıklamasını yapmıyorum.Eşimi hiçte senın yaptıgın gibi asalak görmüyorum. rıskımız baska yerde dıyorum ona teselli veriyorum hersey güzel olacak. rabbim bir kapı acacak diyorum..ben calsııyorum sen yiyosun yada asalaksın gibi eziklemiyorum.çünkü iyi günde kötü günde bu oluyo.eşim calıssa ben yesem asalak bu durumda ben sen o mu olucaz. düşünceni değiştir bian önce..haa bu arada cocuk istiyorum korunmuyorumda çünkü rabbim onun rıskını bıze verecek vesile kılacak. eşime bunu hissettirmiyorum bile.cok yanlıs düşünüyosun.. herkes böyle durumlardan gecmıstır ve gececektir. kimsenın yeri garanti değil kardeşim..bugün esınden ayrılırsın asalaktı dersın cok zengın bırını bulursun 1sene sonra çöp kalmaz..Biraz düşünceni değiştir nacizane tavsiyem

Harikasın :KK68:
Benim eşimde 2 ay işsiz kaldı, tonla borç ev kira vs derken gram ses etmedim.
Evlilik dedim ya iyi günde kötü günde diye söz verdik biz.
Şimdi çalışıyor aslanlar gibi, eve de bana da yardımcı her konuda.
Düşmez kalkmaz bir Allah.
Çok üzüldüm eşinize ve bakış açınıza.
Öğretmensiniz birde yani böyle bir şey düşünmek çok kötü kalp istiyor.

Harikasın :KK68:
Benim eşimde 2 ay işsiz kaldı, tonla borç ev kira vs derken gram ses etmedim.
Evlilik dedim ya iyi günde kötü günde diye söz verdik biz.
Şimdi çalışıyor aslanlar gibi, eve de bana da yardımcı her konuda.
Düşmez kalkmaz bir Allah.
Çok üzüldüm eşinize ve bakış açınıza.
Öğretmensiniz birde yani böyle bir şey düşünmek çok kötü kalp istiyor.
Allah büyük vesselam kardeşim:KK37:

çıktı alıp bunları kocanıza okutun da boşansın sizden. asıl siz küçük görmüşsünüz, basit görmüşsünüz kocanıza ayıp ayıp. ama ticaretten yüklü paralar kazansaydı o zaman gururla onurla kocam ticaret yapıyor demesini bilirdiniz.
merak etmeyin elalem kapısını kapayınca aklına bile gelmiyorsunuz insanların. ama yazık valla 2-3 bin gözünüzde küçücük gelmiş ki ben evi çeviriyorum diyosunuz.
Ama insanların gözünde bu kocası işsiz orda burda kadın evi geçindiriyor
Kadın öğretmen kocası asalak bakışlarına dayanamıyorum
asalak mı? bence bu hakaretten dava da açmalı size. hak etmişsiniz verin telefon numarasını ben bi kocanızı arayayım adam bilsin buradaki hakaretleri

ama adamın ısı var zaten sadece suan maddı anlamda yeterlı degıl oda daha yenı oldugu ıcın
mesela kurumsal bır yere calısıyor ama ısten cıkarılmısta olabılırdı kac ay ıssız kalabılır
herkes ıster hep en guzel yerlerde calısmayı rahat ortamları ama bazen sartlar zorlayabılır
kocası zaten bana bıraz uyumsuz da geldı kardesıyle bır ıs yaparken cocuk gıbı ıs yerını terk etmek ısten ayrılmak falan kendı ısı gucu de varmıs anlasamıyorlarsa ıs ıcabı devam edebılırdı bılemıyorum ama bana karısının korkusundan ne yapacagını sasırmıs bır adam profılı gıbı geldı oyle aktardı bırazda konu sahıbı :)

Meslegi ogretmenlik ama yapmiyor. Oncesinde ceyiz dukkanlari varmis orada calisiyormuş suanda da hic denemedigi bir işle ugrasiyor. Belki de cok basarili olur bilemiyorum orasini tabi.

İşsizlikle ayni goremedim ben bu durumu, benim eşim de yeni evliyken issiz kalmisti, isleri bozulmustu ben de esimle birlikte cabaladim calistim o donem, esimi hiç asagi gormedim birlikte atlattik o gunleri ama egitimini aldigi, ustune emek harcadigi, hala harcamaya devam ettigi belli yere geldigi oturmuş meslegi var. Meslek olduktan sonra issiz kalmak onu yok etmiyor, etmedi.

Ama boyle ne iş yaptigi belli olmadan şu işe gireyim al sat yapayim gunu kurtarayim, şu işi kurayim deneyelim olmadi baştan yapayim durumlarina ben sabredemezdim.

Back
X