Kocam egoma zarar veriyor

Atanamamis olsada eşinizde bir öğretmen yani eğitimi var ve sizinle denk! Neyini küçümsüyorsunuz ki?
Cahil paralı olsa bu seferde eğitimsiz diye eziklenirsiniz🤪

bence eşinden ayrılarak ona iyilik etmiş olursun. senin gibi kendisini ezik gören ve desteklemeyen biriyle olacağına kendi başının çaresine baksın. millete kocam zengin doktor öğretmen demek için mi evlendin. senin tavrını hiç beğenmedim. kocan senden kurtulmaya baksın.

bence eşinden ayrılarak ona iyilik etmiş olursun. senin gibi kendisini ezik gören ve desteklemeyen biriyle olacağına kendi başının çaresine baksın. millete kocam zengin doktor öğretmen demek için mi evlendin. senin tavrını hiç beğenmedim. kocan senden kurtulmaya baksın.

para pul için evlendiği belli. kocası boşasa yarabbi şükür kurtuldum şu fakirden der hoca hanım

Meslegi ogretmenlik ama yapmiyor. Oncesinde ceyiz dukkanlari varmis orada calisiyormuş suanda da hic denemedigi bir işle ugrasiyor. Belki de cok basarili olur bilemiyorum orasini tabi.

İşsizlikle ayni goremedim ben bu durumu, benim eşim de yeni evliyken issiz kalmisti, isleri bozulmustu ben de esimle birlikte cabaladim calistim o donem, esimi hiç asagi gormedim birlikte atlattik o gunleri ama egitimini aldigi, ustune emek harcadigi, hala harcamaya devam ettigi belli yere geldigi oturmuş meslegi var. Meslek olduktan sonra issiz kalmak onu yok etmiyor, etmedi.

Ama boyle ne iş yaptigi belli olmadan şu işe gireyim al sat yapayim gunu kurtarayim, şu işi kurayim deneyelim olmadi baştan yapayim durumlarina ben sabredemezdim.
ha bu baska bır konu herkes okudugu bolumun meslegını yapmak zorunda mı zorunda degıl mı konusuna gırer bende ıktısat okudum ama katiplık yaptım sımdı de esımın sırketınde calısıyorum çıragıyım :KK70: yazılım sırketı kel alaka yanı
ogretmenlık okuyup kasıyerlık yapan a101 de calısan da var bu bambaska bırsey ama

konu sahibi nick değişikliğine gitti.fake konumu acaba.baştan sonra saçmalık dolu sanmıyorum bir öğretmen bukadar saçmalasın

ha bu baska bır konu herkes okudugu bolumun meslegını yapmak zorunda mı zorunda degıl mı konusuna gırer bende ıktısat okudum ama katiplık yaptım sımdı de esımın sırketınde calısıyorum çıragıyım :KK70: yazılım sırketı kel alaka yanı
ogretmen olup kasıyerlık yapan a101 de calısan da var bu bambaska bırsey ama

Okudugun bolumden meslegini yapmak zorunda degil elbette mesleginden daha iyi sartlara sahip olduysan, baska bir alanda kendini daha fazla gelistirdiysen ve seni her acidan tatmin edip mutlu ediyorsa sorun yoktur ama dedigim gibi adam oncesinde ceyizci dukkanlarinda calismis orada kendine ne katmistir bilemiyorum ama suan ev gecindirecek bir para kazanmiyor, kurmayi dusundugu iş hakkinda da yeterli bilgisi yok saniyorum konu sahibinin anlatimindan...
Bu pek mutlu edici ve tatmin edici gorunmuyor ve işsizlik gibi bir durum degil pek bu.

En başta okuduğu bölümü bile beğenmediğim adamla evlenmezdim
Size hak vermediğim birçok nokta var ama çevrenin psikolojinizi ne kadar bozduğunu anlayabiliyorum sanırım (tabi ki elalem kimin umrunda diyebilirdiniz ama özgüven eksikliği yüzünden ve kendini ispat etme ihtiyacıyla bunu sizin söylemeniz biraz zor)
Çevredeki baskıyı düşünürsem siz ticaretle uğraşıyor vs gibi bir cevap bile verseniz;
Ne ticareti
Nerde
Kendi işimi
Maaşı ne kadar vs vs bir çok soruyla sizi bunalttıklarını hissettim.
Gerçekten "eş"olarak görseydiniz böyle düşünmezdiniz.

eşiniz ticaret yapıyor bir işi var. siz onu kabullenememişsiniz asıl, bence eşinize yazık ediyorsnuz. eşinize karşı saygısızlığa giriyor yaptığınız.

Kızlar içinde bulunduğum durumu anlatayım bu yüzden boşanılır mı siz ne yapardınız

Bir buçuk yıllık evliyiz ben öğretmenim. Eşim de öğretmen ama atanamadı.. ailesi ticaretten gelen Kişiler olduğu için ticari işler ona daha cazip geliyor öğretmenliği beğenmiyor

Bir çeyiz mağazaları vardı abisiyle orayı işletiyorlardı. Büyük kavga ettiler bizim düğünden önce dükkandan ayrıldı.

Şimdi al sat yapıyor .. büyük fabrikalardan mal alıp nalburlara falan satıyor.. aradaki kar aylık 2-3 bin lira.. 5 bin de ben kazanıyorum. Öyle yuvarlanıyoruz işte..

Babasından sermaye aldı yeni bir iş kuracak şimdi .. o da bildiğiniz gibi bir iş değil .. Türkiye’de olmayan bir şeyin üretimini yapmaya çalışıyor çok satılacakmış zengin olacakmışız falan .. kime sorsak bu mal satılmaz diyor ama

İşte bunlar hep benim gururumu zedeliyor
Eşimden çok kazanmam,evi büyük oranda benim geçindiriyor olmam

Öğretmen arkadaşlarım eşin ne iş yapıyor dediklerinde cevap bulamamam..

Onun ailesi ve benim ailem eşimi ezik işe yaramaz asalak görüyorlar bunu da görebiliyorum.

Onun ailesine oturmaya gittiğimizde babası soruyor işler nasıl falan diye kazanamıyorum dönemiyorum şu bu ağlanıyor hep.. benim orda tüm moral çöküyor

Eltim okumamış etmemiş hiç bir emeği yok prenses gibi yaşıyor kocasının imkanlarıyla

Ben çocuk bile yapmaya cesaret edemiyorum maddi imkansızlıktan.

Eşim iyidir alkol sigara yok
Ne kazanırsa evine harcar bana harcar
Sürekli yeni atılımlar peşinde parası ölçüsünde

Ama insanların gözünde bu kocası işsiz orda burda kadın evi geçindiriyor
Kadın öğretmen kocası asalak bakışlarına dayanamıyorum

Cinsellik bile yaşamak istemiyorum artık Kocam gözümden düştü . Başka sebep yok sırf bu sebepten boşanmayı düşünüyorum. Kendimi ezik yerlerde sünepe hissediyorum.

Ben mi kötüyüm herkes mi böyle düşünür . Adam 35 yaşında ataması nerdeyse olmayan bir öğretmenlik bölümü mezunu . İstemiyor da zaten ticaret istiyor onda da çabasına rağmen bir yere gelemiyor .

Siz olsanız ne yapardınız böyle hissetmekte haksız mıyım ben kötü biri miyim

Resmen üstünlük kompleksi bu. Öğretmen olmuşsunuz da kendinizi eğitememişsiniz. Üstelik kıskanç ve hasetsiniz.
Kibiriniz ise Allahu ekber dağını aşmış.

Dilerim kocanız ticarette başarılı olur ve eski kocanız olur.

Yani adam kendini geliştirmez asgari ücretle çalışırım bana yeter der ne bileyim cana göstermez va.anlarım ama durum öyle değil ki.
Ticaret yapabilen için süper bi olay bence.
Sonuçta öğretmenligin bası sonu aldigin para belli.
Ama ticarette güzel bi ivme yakalarsa yürür gider .
Bence esinizi destekleyin adam çabalıyor gayret ediyor evde yatayım modunda değil ki.

Kızlar içinde bulunduğum durumu anlatayım bu yüzden boşanılır mı siz ne yapardınız

Bir buçuk yıllık evliyiz ben öğretmenim. Eşim de öğretmen ama atanamadı.. ailesi ticaretten gelen Kişiler olduğu için ticari işler ona daha cazip geliyor öğretmenliği beğenmiyor

Bir çeyiz mağazaları vardı abisiyle orayı işletiyorlardı. Büyük kavga ettiler bizim düğünden önce dükkandan ayrıldı.

Şimdi al sat yapıyor .. büyük fabrikalardan mal alıp nalburlara falan satıyor.. aradaki kar aylık 2-3 bin lira.. 5 bin de ben kazanıyorum. Öyle yuvarlanıyoruz işte..

Babasından sermaye aldı yeni bir iş kuracak şimdi .. o da bildiğiniz gibi bir iş değil .. Türkiye’de olmayan bir şeyin üretimini yapmaya çalışıyor çok satılacakmış zengin olacakmışız falan .. kime sorsak bu mal satılmaz diyor ama

İşte bunlar hep benim gururumu zedeliyor
Eşimden çok kazanmam,evi büyük oranda benim geçindiriyor olmam

Öğretmen arkadaşlarım eşin ne iş yapıyor dediklerinde cevap bulamamam..

Onun ailesi ve benim ailem eşimi ezik işe yaramaz asalak görüyorlar bunu da görebiliyorum.

Onun ailesine oturmaya gittiğimizde babası soruyor işler nasıl falan diye kazanamıyorum dönemiyorum şu bu ağlanıyor hep.. benim orda tüm moral çöküyor

Eltim okumamış etmemiş hiç bir emeği yok prenses gibi yaşıyor kocasının imkanlarıyla

Ben çocuk bile yapmaya cesaret edemiyorum maddi imkansızlıktan.

Eşim iyidir alkol sigara yok
Ne kazanırsa evine harcar bana harcar
Sürekli yeni atılımlar peşinde parası ölçüsünde

Ama insanların gözünde bu kocası işsiz orda burda kadın evi geçindiriyor
Kadın öğretmen kocası asalak bakışlarına dayanamıyorum

Cinsellik bile yaşamak istemiyorum artık Kocam gözümden düştü . Başka sebep yok sırf bu sebepten boşanmayı düşünüyorum. Kendimi ezik yerlerde sünepe hissediyorum.

Ben mi kötüyüm herkes mi böyle düşünür . Adam 35 yaşında ataması nerdeyse olmayan bir öğretmenlik bölümü mezunu . İstemiyor da zaten ticaret istiyor onda da çabasına rağmen bir yere gelemiyor .

Siz olsanız ne yapardınız böyle hissetmekte haksız mıyım ben kötü biri miyim
Eşini bilemem ama eltinin senden daha insan olduğu kesin. Okumuşsun ama boşa okumuşsun. Ne demek okumamış emeği yok .SANANEEE .Sen onun için mi okudun da onu örmek gösteriyorsun. Allah eşini senden tez zamanda kurtarsın. Bir ezik var o muhakkak ama o eşin ve eltin değil ne oldum delisi olmuş sensin.

Adamceğiz senin egona ulaşabilmesi için epey bi çaba göstermesi gerekiyor :)
Hayat müşterek evlenmeden evvel de atanamayacağı bir bölüm okuduğunu, atanamadığını ki 1,5 yıllık evlisiniz adam 35 yaşında bir çok şeyin bilincinde olmalıydın.
Bence sen kardeşiyle işleri ayırdıklarını hazmedemiyosun.
Nişandan önce para akıyordu herşey güllük gülistanlıktı, atanamaması da sorun değildi.

Ah para ah.

Varlığı bi dert yokluğu başka bi dert.

..........
Eşim evlenmeden söylemişti iş durumları böyle böyle erteleyelim diye ama millet ne der kaygısından yanaşmamıştım. Şimdi de benim elimden gelen bu beğenmiyorsan boşan sen beni küçümsüyorsun kötüsün falan diyor........

Eski konunda buldum bu cümleyi. Soruma cevap almış oldum. Bile bile evlenmişsin. Millet ne der diye.. şuan hala millet ağzıyla eşini ezikliyorsun. Sen millet için yaşıyorsun. Bence iyilik yap kocana ve Bosan.

derler ya hanı kadın parasizlikta yoksullukta belli edermiş rengini diye.Cuk diye oturdu .adam bi şekilde kazanıyor ve size harcıyor . nankörlük de var sizde . yazık .. keşke adami savunup kadın gibi yanında dursanız sız adama acıyıp ezik görüyorsunuz konuda bile sürekli sünepe dediniz adama ama asıl acınacak halde olan sizsiniz bilin istedim.Para gelip geçer ama kötü kalp asla.

Back
X