Kocam eltim hepsinden bıktım

İyi yapmışın sürtsün burnu azcık..Akıllanır belki..Boşayacak bir sebep yok aslında ama eşin kesinlikle ne yaptığının farkına varmalı.

Eltine neymiş, sanki kayınpederin yenilemiş, ya da destek sağlamış. Çekememe olur da, bu kadarına da pes! O eltin kumar borcu olan kaynının eşi mi? Eğer öyle ise nedeni belli, herhalde değirmenin suyu kesilecek diye korktu. Sen kaynının kumar borcuna destek sağlamak için çalışmıyorsun ayar oluyorum böyle insanlara, kocana da helal, sizin fikrinizi sormadık zaten diyememiş. Benim hakkımda da eltim ve kaynım yemek odasına ne gerek vardı gibi konuşmuşlar, sanki onlara ödettim. Tabii, nişanlımın yapması gereken bişey varken yemek odası lüks tabii, hep milletin yararına yaşayıp harcayacağız..

üzgünsün ama sana çok iyi yapmışşsın diyorum..evlenenleri bi rahat bırakın artık ya görümceler, eltiler kv ler..

O akşamki eşinizle gecen konusmayı tartısmay biraz daha detaylandırır mısınız...neler konusuldu ki iş lanet olsunlara geldi

bence bu adamı evet boşa
etrafta kendı paralarını abıye kaptırmayacak coook adam
kayınpederın destegıyle araba alındıgında sevınenndeeee coook adam var
ılla bulursun
sızınkı olmamıs

Bu haksızlık karşısındaki duruşunuz takdire şayan fakat boşanmak kavramını biraz kolay mı kullandınız sanki? Çünkü ben bebek beklediğinizi okuyunca onu düşündüm. Olayları yaşayan ve kişilere katlanan sizsiniz o yüzden siz çok daha iyi bilirsiniz ne yapmanız gerektiğini, ama eğer tekrardan eşinizle araları düzeltip yeni bir başlangıç yapacaksanız evinizi de yenileyip o aileden mümkün olduğunca uzaklaşın derim. Herkes kendi çorbasına baksın.

kızlar rahatsızlandım ve bir geceyi hastanede geçirdikten sonra bugün ailemin evindeyim,babamın durumdan hala haberi yok sadece rahatsız oldugum için annem baksın diye burda kaldığımı düşünüyor.Eşim hastaneyede,gün içinde annemlerede geldi.telefonlarına çıkmıyorum geldiğindede yanlız kalmıyoruz henüz birşey konuşmadık yani.Kayınvalidemler gelmek istediler annemi aradılar kesinlikle kabul etmedim.burda internete giremiyorum pek durum olmuyor,kararımda bir değişiklik yok.. ilgilenen herkeze teşekkürler iyi akşamlar.

Canım boşanma ama haddini bildir eşinin de ailesini de. Uğraşsın zorlansın hemen yelkenleri suya indirme ki indirmeyecek gibisin zaten. Umarım herşey istediğin gibi olur.

eşine hayatının en büyük dersini vermek senin elinde şu an konu sahibi,sabret zorla kendini bir ay köpek olsun kapında lütfen...barışırsanda eltiye ve abiye yapılan maddi yardımın tamamen kesilip görüşülmemesi şartıyla dön o eve.

Tuttum bu fikri. Hayatinin dersi olur elti hanima.

böyle açık vve kararlı kadınlarada bayılıyorumm tebrik ederim sizi sürtün burunnu eltinin lafıyla sana lanet yagdıran koca herseyi hakederrr

hakkınızda hayırlısı olsun.

Ne karar vereceğini çok merak ediyorum.

Geçmiş olsun şu anda nasılsınız?

Canım çok geçmiş olsun iyisindir umarım dikkat et kendine

Önceikle çok gecmiş olsun...

ama bu güçlü duruşun susan tüm kadınlara örnek olsun..Eşinizi az daha süründürün sonrasınd a bu konu hakkında agzını dahı acamz.Ohh olsun

Tebrik ederim sizi ayrica cok gecmis olsun..
Bosanacak bir konu yok ama bu sefer kesinlikle burnu sürtsün..
Ben sizin yerinizde olsam maddi yardimi tamamen kesmesi sarti ile eve dönerdim..
Gelismelerden haberdar edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…