Bu konuyu bdv de açsanız daha iyi olur sanki.Bunun neresi doğru ve baya tartıştım kavga estik hep aynı savunmayı yapıylr benim hatam olsa söyle küfür et ama benim hatam yok sana yanlış yapmam diyor ben güvenmiyorum kadını uzak tutmasını istedim ama daha beter içime kurt düştü yasak olan herşey daha tatlıdır ya öyle işte ben ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız napardınız bu arada 2 çoçuğu var
Benim pis huyum nişanlıyken bütün geçmişini araştırdım bununla birlikte olduğunu messenger de bir arkadaşına yazmış isimli felan tabi bu iş yerine geldiğinde kadının ismini bana hiç söylemedi iki ismi varmış benim bildiğim diğer ismiydi bir yıl sonra tesadüf ki eve gelen çalışanımızdan duydum aynı isim olduğunu fark ettim araştırdım o cıktı hemen dolandırmadan eşime sordum dedi doğru o kadın kavga ettik ve beni haksız buluyor boş konuymuş büyütüyormuşum sadece cıkar için yanında tutuyormuş kafam cok karışık 2 çocuğum var yoksa bir saniye yüzüne bakmamYa o ya ben derim. Siz nerden biliyosunuz peki munasebetlerini.
Aynen günlerdir kafayı yiyorum napacam bilmiyorum ama aynı ortamda bile bulunmak istemiyorum cok kızgınım çocukları düşününce elim ayağım gevşiyor cok stresliyimDaha once birlilte olmuslar. Pardon bunun neresinde hata yok bide utanmadan yine ayni ortamda
Esinize cok dillendiripte aklina karpuz ksbugu dusurmeyin. Kadin adiligi adamla yatmis olabilir bekarken olan seyler utanmadan nasil bakiyon yuzuneAynen günlerdir kafayı yiyorum napacam bilmiyorum ama aynı ortamda bile bulunmak istemiyorum cok kızgınım çocukları düşününce elim ayağım gevşiyor cok stresliyim
Cnm insanlar konuyu pek anlayamıyor farkındaysan. Eşin kızı iş yerine nasıl getirio?nasıl bi iş yeri orası?iş yerine ne alaka getirio çıkarı ne ki irtibatta mı yani kızla? Biz pek anlamadıgımız için yorumda yapamıyoruz haliyleBunun neresi doğru ve baya tartıştım kavga estik hep aynı savunmayı yapıylr benim hatam olsa söyle küfür et ama benim hatam yok sana yanlış yapmam diyor ben güvenmiyorum kadını uzak tutmasını istedim ama daha beter içime kurt düştü yasak olan herşey daha tatlıdır ya öyle işte ben ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız napardınız bu arada 2 çoçuğu var
Benim pis huyum nişanlıyken bütün geçmişini araştırdım bununla birlikte olduğunu messenger de bir arkadaşına yazmış isimli felan tabi bu iş yerine geldiğinde kadının ismini bana hiç söylemedi iki ismi varmış benim bildiğim diğer ismiydi bir yıl sonra tesadüf ki eve gelen çalışanımızdan duydum aynı isim olduğunu fark ettim araştırdım o cıktı hemen dolandırmadan eşime sordum dedi doğru o kadın kavga ettik ve beni haksız buluyor boş konuymuş büyütüyormuşum sadece cıkar için yanında tutuyormuş kafam cok karışık 2 çocuğum var yoksa bir saniye yüzüne bakmam
Aynı şey kadının başına gelse adam neler yapardı kimbilir. Ama kendi başlarına gelince çoook masumlar, kalpleri çok temiz.Anladigim kadar yorum yapacagim.şu işe bak. Ne çıkarıymıs o allasen. Gecsin bunları.. bu ne cirkin ve bos bir aciklama ayrica. Bos konuymuş tabi canım. Ne kadar rahat adam yahu bu. Aklima kotu kotu seyler geliyor sanirim hakli da cikarim yani. Tarih tekerrür eder demisler bilmesen soylemeyecekte. Taviz verme kesinlikle ne munasebet ya eski sevgilisi bu yani ayni ortamı mekanı bırak hala iletisimde olmaları yakışıksız. Beynim yandı.
Kadının mı çocuğu var eşinizin mi ???Bunun neresi doğru ve baya tartıştım kavga estik hep aynı savunmayı yapıylr benim hatam olsa söyle küfür et ama benim hatam yok sana yanlış yapmam diyor ben güvenmiyorum kadını uzak tutmasını istedim ama daha beter içime kurt düştü yasak olan herşey daha tatlıdır ya öyle işte ben ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız napardınız bu arada 2 çoçuğu var
Kadının mı çocuğu var eşinizin mi ???
Benim suçum yok derken kadın kendi mi gelmiş o mu getirmiş ?
Niye aynı ortamda bulunmuşlar aynı iş yerinde çalışmaya mı başlamış???????????
Çıkar mı??????Konu sahibinin ve esinin ortak 2 cocugu var. Adam cikari oldugu icin o kadini calistirdigini soyluyormus yani o saglamis calismasini isyeri adama ait.
Çıkar mı??????
Yaaa bu erkeklerde hep haklı acayip haklılar ama keşke söylediklerini kulakları bi duysaEvet karisini haksız buluyormus boş konuymuş büyütüyormus sadece cıkar için yanında tutuyormuş.
Restaurant ve bu kadın asozial olan genleri bu tür işletmelere götürüp devlet aracılığı ile ücretsiz çalıştırıyorlar eşimin cıkarı işte ücret ödemeden çalışıo olmaları asozial olan çocukların başında duran kadında eşim bekar iken birlikte olduğu kadınCnm insanlar konuyu pek anlayamıyor farkındaysan. Eşin kızı iş yerine nasıl getirio?nasıl bi iş yeri orası?iş yerine ne alaka getirio çıkarı ne ki irtibatta mı yani kızla? Biz pek anlamadıgımız için yorumda yapamıyoruz haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?