Evet bende ne yapacağımı şasırdım evde huzur yok hep tartışıyoruz sürekli ben geçmişe sünger çektim aklıma bile gelmiyor sen benim aklıma sokuyorsun diyor nekadar cümle sarf etsemde kendi bildiğini konuşuyor tamam kadını uzaklaştırdı ama ben artık kendisine güvenmiyorum nasıl toparlayacam kendimi bilmiyorum
Kadın başkası ile evli çocuğu var eşimin benimle iki coçohu var ayrıca o kadın kocasını eşimle aldatmış tabi bunlar olurken eşim bekarmış şimdiyse iş yerine kadın gelmiş asozial gençler ile yardım ediomuş şuan uzaklaştırdı
Yok kadın değil, getirdiği gençler öyle imiş. Sanırım veli izni ile çalışıyorlar. Devlet yönlendiriyor maaş verme yok. Adamın işine geliyor. Aşağıda öyle yazmış. :)
Yani bu kadar işe ihtiyacı olan insan var hiç mi kimse kalmadı da bu şekilde münasebeti olduğu bir insanı işe alıyor eşiniz? Hiç hoş değil çok tehlikeli bir durum.
Eşiniz masum olsa bu kadar tepkinize izin vermezdi. Sanki kendi vicdanını rahatlatmak istemiş gibi geldi.
Ayrıca madem masum neden 1 yıldır saklamış bu durumu? Bile bile diğer ismi vererek sizi yanıltmış. Hedef şaşırtmış adeta.
Kadın evliyken eşimle olmuş diyorsunuz. Belli ki ikisi de bunu normal gören insanlar. Şu anda neden görmesinler? Siz duyar duymaz da iş yerine gelmesini engellemiş. Bir anda ihtiyacı mı bitti? Böyle bir durum olmasa yine devam ederdi çalışmaya. Delilleri yok ediyor adam.
Sizin yazdığınız soruların aynını bende eşime sordum verdiği cevap deli ediyor insanı diyor biliyordum sen izin vermezsin ondan söylemedim şimdide sen izin vermiyorsun istemiyorsun diye gönderdim gelmesin ama şöyle bişey oldu dün gece birinden öğrendim kadın eşinden boşanıyormuş