Kocam eski den cinsellik yaşadığı bayanı iş yerine getirmiş

Zaten adam boş konuşuyorsun, saçmalıyorsun diyorsa sorun vardır
Allah korusun, inşallah öyle bir şey yoktur ama ilişkilerine devam ediyorlar gibi geldi bana

Zaten adam boş konuşuyorsun, saçmalıyorsun diyorsa sorun vardır
Allah korusun, inşallah öyle bir şey yoktur ama ilişkilerine devam ediyorlar gibi geldi bana
İşte benide bu rahatsız ediyor korkuyorum ayrıca zayıf yönlerimi biliyor bildiği halde bunu yaptı şimdide kadına haber göndermiş gelmesin yardıma ihtiyacımız yok diye ama ben hala rahatsızım çocuklar olmasa bir dakika durmam iki ara bir derede kaldım gururum yenik düşüyorum evde huzur yok

Evet bende ne yapacağımı şasırdım evde huzur yok hep tartışıyoruz sürekli ben geçmişe sünger çektim aklıma bile gelmiyor sen benim aklıma sokuyorsun diyor nekadar cümle sarf etsemde kendi bildiğini konuşuyor tamam kadını uzaklaştırdı ama ben artık kendisine güvenmiyorum nasıl toparlayacam kendimi bilmiyorum

Şu an sana tavsiye olarak şunu söyleyebilirim
İki çocuğum var senden gidemem havasını asla hissettirme eşine
Değil 2, 10çocuğum da olsa boşarım seni havasını işle damarlarına. Açık açık söyleme, alttan alttan o havayı hissettir.
Bu kadın seninle aylardır çalışıyor ve bundan benim niçin haberim olmuyor? Ben senin neyinim? Yaaa, seni adam yerine koyuyorum ya, o yüzden beni umursamıyorsun. Gör bak, bundan sonra neler edicem sana, bak bakayım insan yerine koyacak mıyım artık. Filan gibisinden kızabilirsin
Ama çok uzatma o an üç beş laf söyle, kızacak gibi olursa sus. Pişmanlık sezersen biraz daha uzatabilirsin

Maalesef elde açık bir delil olmadığı için yapabileceğin fazla bir şey yok

Güvenmiyorum sürekli kontrol ediyorum restaurantı telefonu hiç birşey yok ama öyle güvensizim ki ilgilenmek dahi istemiyorum büyük ceza vermek istiyorum canı yansın istiyorum

Iste cocuklar babasiz kalmasin diyorsun ama boyle bir ortam onlari etkilemez mi saniyosun hissediyolar cunku. Huzursuz bir ortam var. Bu bosanmaktan daha kotu. Isten cikardi mi onu.

Vallah dilime ne geldiyse söyledim dövdüm aynayın karşısına koydum suratına tokat attım şimdi kendine bak baka biliyormusun utanmıyormusun kendinden dedim ağladı baya çünkü bizim tanışmamız tesadüf oldu ama birbirimizi cok sevdik oda bil iyor beni ne kadar kırdığını o cok pişman aldatmadım sadece o gençleri getiriyor yardım ediyorlar gidiyordu sana söylesem izin vermezdim benimde buna ihtiyacım vardı diyor ama hata yaptığını cok yanlış bişey olduğunu söylüyor ama ben affedemiyorum olmuyor cok kırgınım

Iste cocuklar babasiz kalmasin diyorsun ama boyle bir ortam onlari etkilemez mi saniyosun hissediyolar cunku. Huzursuz bir ortam var. Bu bosanmaktan daha kotu. Isten cikardi mi onu.
Evet cıkardı, biliyorum çünkü ben kendim yaşadım babam annemi aldattı ama benim öyle bir delilim yok ben boşansam çocuklara ilerde verecek cevabım yok baban bu hatayı yaptı ayrıldım diyememki o kadın sözde hayatında değil geçmişde olmuş

Valla canım, şu an ben bile kırgınım kendisine. Seni anlıyorum. Hiç tanımadığım etmediğim insanlara bile kırılıyorum çünkü kendimi senin yerine koyuyorum
Umarım bir hata yaptıysa da gerçekten pişmandır ve tekrarlamaz
Ve kendisini affettirir ve düzelirsiniz
İnşallah

Bosan demedim tabi. Delil yoksa beklemede kal. Ama cokta bunaltma adami tepkini gormus zaten.. Cikardiysa normal hayatiniza donun ama temkinli ol kendine iskence etme.

Kadının mı çocuğu var eşinizin mi ???
Benim suçum yok derken kadın kendi mi gelmiş o mu getirmiş ?
Niye aynı ortamda bulunmuşlar aynı iş yerinde çalışmaya mı başlamış???????????
Kadın başkası ile evli çocuğu var eşimin benimle iki coçohu var ayrıca o kadın kocasını eşimle aldatmış tabi bunlar olurken eşim bekarmış şimdiyse iş yerine kadın gelmiş asozial gençler ile yardım ediomuş şuan uzaklaştırdı

Bosan demedim tabi. Delil yoksa beklemede kal. Ama cokta bunaltma adami tepkini gormus zaten.. Cikardiysa normal hayatiniza donun ama temkinli ol kendine iskence etme.
Doğru diyorsunuz işte ben bu konuda cok takıntılıyım babamın annemi aldattığına şahit oldum aylarca annemden gizledim bunu ve babamın o annemi aldattığı kadına hediye aldığı montu annem tesadüfen bulmuştu aynı şekilde babamda restaurant işletiyordu ozaman lar ve ben o montu giymek zorunda kaldım coxuk aklımla annem üzülmesin diye şimdi böylesi konular beni cok eziyor toparlayamıyorum

Kocasını aldatan kadınlar makatlarından verilen ateşin ağızlarından çıkacağını bilselerdi yapmazlardı heralde
Tövbe estağfurullah. Neyse dini yorumlara girmiyorum.
O kadını uzak tutun kocanızdan.

İnşallah cnm cok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…