Kocam eski den cinsellik yaşadığı bayanı iş yerine getirmiş

Kadın iranlı onlarda böyle şeyler normal herhalde
Kız ben bile kıskandım şu an
Döv o kocanı ve ben yerinde olsam o kadını da evire çevire döverdim
Hatta kanıtlayabileceğimi bilsem kadının kocasına da kanıtları gösterirdim böyle böyle eşin seni aldatmış diye
Ay sinirim bozuldu vallahi

Dövmekle insanın içi soğumuyorki kadının çocuğu şuan 10 yaşında utanmıyor evladından kocadanmı çekinecek Allah bizi bunlardan korusun

İnşallah cnm cok teşekkür ederim İyiki buraya yazdım çünkü kimseye anlatamıyorum bu konu boğuyor beni
Tabii ki, anlıyorum seni yaz, konuş, ağla, kavga et, rahatla. Ama sakın içinde tutma.. Bu dertler adamı hasta eder Allah korusun

Kusura bakmayın ama eşinizden de bi cacık olmaz evli bi kadınla birliktelik yaşayan adama guvenebilmissiniz sizde .

Kusura bakma da eşin de pek güvenilecek değil. Kesin tavrını koy.

Yuh yani! Aralarında bi çekim olmuşki birlikte olmuşlar. Tekrar çekim olmayacağı ne malum? İki tarafta bekarken yaşanmış olsa bile kabul etmezdim. Ayrıca normal bir arkadaşınla bile yaşadığın şeyler arada aklına gelir. Günde 19 kez seksi düşünen bir cinsin aklına her türlü gelir. Kesinlikle kabul etmeyin derim. Kadın da nasıl kabul etmiş işi?

Eşiniz masum olsa bu kadar tepkinize izin vermezdi. Sanki kendi vicdanını rahatlatmak istemiş gibi geldi.

Ayrıca madem masum neden 1 yıldır saklamış bu durumu? Bile bile diğer ismi vererek sizi yanıltmış. Hedef şaşırtmış adeta.

Kadın evliyken eşimle olmuş diyorsunuz. Belli ki ikisi de bunu normal gören insanlar. Şu anda neden görmesinler? Siz duyar duymaz da iş yerine gelmesini engellemiş. Bir anda ihtiyacı mı bitti? Böyle bir durum olmasa yine devam ederdi çalışmaya. Delilleri yok ediyor adam.

Kadın evliymiş ama bu ilişki sırasında

Eşinizin bekarken evli bir kadınla ilişki yaşadığı evlenmeden önce biliyor muydunuz?

Eşinizin iyi niyetle sırf iş için bunu yaptığı tabiki inandırıcı değil ve siz farketmeden size söylememiş çok iyi niyetliydiyse böyle bir işe kalkışmadan önce sizden fikrinizi alsaydı izin isteseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…