Kocam eski eşine mesaj atmış. Lütfen akıl verin

Ölen eski esinin amcasinin oglu...eski eş 6 senelik evli biz de 9 senelik evliyiz...benim kuzimin kuzeni olen arayacagim tabii babasini diyor.hangi sifatla diyorum kadin evli sen evlisin diyirum inat gibi ararim ne var bunda diyor hala yuzsuzce.annesi de benim yanimda eski kayinvalidesine selam gonderiyor bayramda..bu nedir biri bana soyler mi .biyle bir adamla evli kalinir mi hala
Canım evlat kaybı çok kötü bir şey; neyse siz 9 yıldır evlisiniz 9yıldır kaç kere görüştü eşiniz eski eşiyle? bu arada 9 yıl diiyorsunuz siz şimdi bu adamı sevmiyorum deseniz 9 yıl nasıl yaşadınız? aklıma gelen sizin başka sorunlarınız falan mı var? hiç mutlu olmadınız mı yuvanızda? hep kavga gürültü ile mi geçti bu 9 yıl? cinsellik mi bitti, sevgi mi bitti? şiddet mi var? ya da aldattı mı? yani bunlar varsa insan 9 yıl sonra tutup boşanır? eski eşe mesaj attı, belki de eskiden çok sevdiği bir amcanın oğlu öldü diye başsağlığı diledi diye evlilik bitmez.

Benim arkadasim da evliydi boşandi esini de tanirim bizim cocugumuz olmadigini biliyordu...
Ikisinin sevgilisi var ayri hayatlari ama ortak cocuklari. Benim hamile oldugumu duymuş. Arkadasima mesaj atmis benim adima hayirli olsun dermisin cok sevindim allah anali babali buyutsun diye.
Konusma bundan ilerisine gitmedigi icin sorun yok esiniz insani bir durum icin mesaj atmiş sonucta.

Bende nisanliyken eski sevgilimin babaannesi ölmuştu cok severdim kendisini. Cenazeye gitmiştim 🤔

Benim arkadasim da evliydi boşandi esini de tanirim bizim cocugumuz olmadigini biliyordu...
Ikisinin sevgilisi var ayri hayatlari ama ortak cocuklari. Benim hamile oldugumu duymuş. Arkadasima mesaj atmis benim adima hayirli olsun dermisin cok sevindim allah anali babali buyutsun diye.
Konusma bundan ilerisine gitmedigi icin sorun yok esiniz insani bir durum icin mesaj atmiş sonucta.

Bende nisanliyken eski sevgilimin babaannesi ölmuştu cok severdim kendisini. Cenazeye gitmiştim 🤔
12 yildir gorusmedigi kadinin amcasini aramak nedir.sicaklik yaratmak degil midir.damadi mi bu adam o ailenin

Canım evlat kaybı çok kötü bir şey; neyse siz 9 yıldır evlisiniz 9yıldır kaç kere görüştü eşiniz eski eşiyle? bu arada 9 yıl diiyorsunuz siz şimdi bu adamı sevmiyorum deseniz 9 yıl nasıl yaşadınız? aklıma gelen sizin başka sorunlarınız falan mı var? hiç mutlu olmadınız mı yuvanızda? hep kavga gürültü ile mi geçti bu 9 yıl? cinsellik mi bitti, sevgi mi bitti? şiddet mi var? ya da aldattı mı? yani bunlar varsa insan 9 yıl sonra tutup boşanır? eski eşe mesaj attı, belki de eskiden çok sevdiği bir amcanın oğlu öldü diye başsağlığı diledi diye evlilik bitmez.
12 yildir gormedigi gorusmedigi kadinin amcasini aramak nedir.sicaklik yaratmak degil midir.damadi misin sen o ailenin.benim rahatsiz oldugumu ve olacagimi bile bile ne var bunda diyor.demek ki onlarin aferim demesi onu onaylamalari benim rahatsizligimdan daha onemli

12 yildir gormedigi gorusmedigi kadinin amcasini aramak nedir.sicaklik yaratmak degil midir.damadi misin sen o ailenin.benim rahatsiz oldugumu ve olacagimi bile bile ne var bunda diyor.demek ki onlarin aferim demesi onu onaylamalari benim rahatsizligimdan daha onemli
İşte size anlatmakta zorlandığım şey şu: onların aferim demesinin hiç bir önemi yok. Deseler ne olur demeseler ne olur. Allah göstermesin sizin bir ailenizden biri ölse 12 yıldır görüşmediğiniz, eski boşandığınız eşiniz size mesaj atsa ailnizi arasa "aferim ya ne iyi adam mış ben bunu niye boşadım ay yakınlaşsam bari yine ona" mı dersiniz? Aileniz "aaa bunu niye kaçırdın elinden kızım ne iyi adammış keşke boşanmasaydın bak sana nasıl yakınlaşıyor git sen de yaklaş" mı diyecekler adamın oğlu ölmüş öğlu sizin eşiniz çok umurunda.

İşte size anlatmakta zorlandığım şey şu: onların aferim demesinin hiç bir önemi yok. Deseler ne olur demeseler ne olur. Allah göstermesin sizin bir ailenizden biri ölse 12 yıldır görüşmediğiniz, eski boşandığınız eşiniz size mesaj atsa ailnizi arasa "aferim ya ne iyi adam mış ben bunu niye boşadım ay yakınlaşsam bari yine ona" mı dersiniz? Aileniz "aaa bunu niye kaçırdın elinden kızım ne iyi adammış keşke boşanmasaydın bak sana nasıl yakınlaşıyor git sen de yaklaş" mı diyecekler adamın oğlu ölmüş öğlu sizin eşiniz çok umurunda.
Iyi guzel soyluyirsunuz da geregi ne.bizim evliligimizi ucuzlatiyir.bu durumlardaki tepkimi bile bile yapiyor.adam evli eski karisin8n ailesini ariyor demez mi insanlar.asil mesele de su ki yakin bir arkadasindan ogrendigim kadari ile istemeden bosanmis.cok ugrasmis eski esini dondurmek icin .bunu ona sirdugumda istemesem ayrilmazdim diyor ama onu bosayan eski esiymis.anlasmali bir bosanma degilmis. Ve zamaninda da kadina bu adam senden ayrilmaz vs demisler..bunu yeni ogrendim ustune bir de bu olay..ne dusunmem gerekiyor

Mesela eski esim bana mesaj atsa amcami arasa bassagligi icin ben beni unutamadigini dusunurum

Eski karisi da eminim benim gibi dusunur.bu evliligimizi onlarin gözunde ne hale getiriyir soyler misiniz

Iyi guzel soyluyirsunuz da geregi ne.bizim evliligimizi ucuzlatiyir.bu durumlardaki tepkimi bile bile yapiyor.adam evli eski karisin8n ailesini ariyor demez mi insanlar.asil mesele de su ki yakin bir arkadasindan ogrendigim kadari ile istemeden bosanmis.cok ugrasmis eski esini dondurmek icin .bunu ona sirdugumda istemesem ayrilmazdim diyor ama onu bosayan eski esiymis.anlasmali bir bosanma degilmis. Ve zamaninda da kadina bu adam senden ayrilmaz vs demisler..bunu yeni ogrendim ustune bir de bu olay..ne dusunmem gerekiyor
12 yıl geçmiş isteseydi 12 yılda yaklaşırdı eski eşine ve istemeseydi sizinle evlenmezdi, 9 yıl da sizinle evli kalmazdı. Siz eski eşinizin annesi öldüğünde başsağlığı dilemek istemişsiniz siz şimdi unutamadınız mı eski eşinizi? Bir zamanlar (12 yıl önce) kocanız boşanmak istememiş e 18 yıl önce de onlar aşk yaşamışlar, yatmışlar kalkmışlar bir şeyler paylaşmışlar (sizin de eski eşinizle olduğu gibi) ama bunlar hepsi tarih olmuş 12 yıl geçmiş. unutamasaydı 12 yıl görüşürdü cenaze menaze bahane etmezdi ya 12 yıl geçmiş yitmiş bitmiş olay.

Eski karisi da eminim benim gibi dusunur.bu evliligimizi onlarin gözunde ne hale getiriyir soyler misiniz
tabi onların gözünde sizin evliliğiniz beş paralık oldu şimdi hemen boşanın

Eşiniz, eski eşinizin annesi öldüğünde başsağlığı dinlemenizi istememiş, kendisinin de yapmaması gerekir. Eşitlik bunu gerektirir. Çocuk var iletişimde kalmaları gerekir diyenlere katılmıyorum. Eski Kayınvalidenizi için eski eşinize başsağlığı dilemek te bu durumda çok normal olmalı. İnsani birşeydir bu çocuk olmasına gerek yok ki. Hem eski eş annesi amca çocuğundan çok daha yakın akraba konumunda oluyor. Bu sebepten ötürü boşanma davası açılmaz. Yaptığının yanlış olduğunu ve eşitliğe ters olduğunu anlatmaya çalışın. 9 senelik evliymişsiniz evliliğiniz de yeni değil. Yıllar sonra eski eşlerine dönem adamlar var bunu da biliyoruz ama sırf bu sebeple boşanma olmaz. Takipte kalın başka sağlam deliller bulursunuz o zaman birşey diyemem.

bir mesajla bu kadar paniklemeyin.
Hayirdiyor ki bir de amcasini da arayacaktim simdi orasi curcunadir diye aramadim ama ararim diyor.bana karisina söyluyor bunu.hangi sifatla arayacaksin amcasini diyorum.insanlar perisan olmys orada diyor.sana ne sen o ailede degilsin artik diyorum inatla arayacagim diyor.bu nedir Allah askina.bunun altinda yatan duygu ne olabilir

Bu onemli degil mi.karimi hice sayiyorum demek degil mi
Hayır bence değil. sakinleşin biraz. Hem şimdi konu siz ve eşiniz, başkalarının düşünceleri değil. Siz birbirinizi bir mesaj yüzünden yıprattınız. hem mesela eşiniz başka bir konuda da bir hata yapabilir ve sizi üzebilir ne yaparsınız siz aranızda o konuyu çözersiniz, sizin aranızda olanlar sizin için önemli olan tek şey. Başkaları değil. Hem belki farklı bir bakış açısı olması için size kendimden bir örnek vereyim. Benim eşim eski eşiyle konuştuğunda ben tam aksine ona "bak bizim evliliğimiz o kadar sağlam ki eşimin seninle konuşması benim için hiç problem değil" mesajını verdiğimi düşündüm ama bunların hiç bir önemi yok. O ne düşünmüş bu ne düşünmüş, öyle mi düşünmüş böyle mi düşünmüş, kim ne düşünürse düşünsün. Bunlar için tadınızı kaçırmayın. Yani siz şimdi eşinizle kavga etmek yerine anlamaya çalışın niye başsağlığı dileme gereği duymuş belki de ölen kişiyi seviyordu ya da öldüğünü duyunca gerçekten çok üzüldü falan. Yani eski eşe yanaşmak istese ortada ortak çocuk gibi çok geçerli bir neden var, çocuğu bahane ederek zırt pırt görüşürdü. Bence eşiniz için olay bitmiş, o sizinle evli, sizi seviyor, pişman etmeyin adamı. Siz mutlu olun gerisinin bir önemi yok.

Son düzenleme:
Evet hatalisiniz .. ortak bir kızları var ebediyen kopamayacak bağları var başsağlığindan şehvet çıkaran sizsiniz utanın
Tamam eski karisini aramis ok diyeyim.kadinin amcasini da arayacagim Ne demek soyler misiniz.bir de ben bundan rahatsiz olacagimi acikca belirtiyorum inatla ne var bunda ararim diyor gözü dönmüş bir şekilde

Back
X