Kocam eski eşine mesaj atmış. Lütfen akıl verin

Hayirdiyor ki bir de amcasini da arayacaktim simdi orasi curcunadir diye aramadim ama ararim diyor.bana karisina söyluyor bunu.hangi sifatla arayacaksin amcasini diyorum.insanlar perisan olmys orada diyor.sana ne sen o ailede degilsin artik diyorum inatla arayacagim diyor.bu nedir Allah askina.bunun altinda yatan duygu ne olabilir
Bir de kadinda evli kocasi duysa ne oluyiruz demez mi..
arasa da farketmez bize aktardığınız kadarıyla endişelenecek bir durum yok. eski karısının yeni kocasıda belki duyup önemsememiştir.ama üç beş mesajını daha yakalamış olsa bir şeyler derdi.
önemli olan bundan sonraki tavırları. sürdürse hep böyle o zaaman üstüne gidersiniz.

arasa da farketmez bize aktardığınız kadarıyla endişelenecek bir durum yok. eski karısının yeni kocasıda belki duyup önemsememiştir.ama üç beş mesajını daha yakalamış olsa bir şeyler derdi.
önemli olan bundan sonraki tavırları. sürdürse hep böyle o zaaman üstüne gidersiniz.
Zirt pirt mesajlasiyorlarmis.Kizlari eve girdi mi girmedi mi nerde diye surekli cocuk ucin mesajlasiyoruz diyor bana az önce.aklini mi kacirdi bu adam acaba.goruyor tavrimi hala ustume geliyor amcasini da arayacagim diye.bir de itiraf ediyor mesajlasiyoruz eski karimla zaten cocuk icin diyor.cocuklari da 21 yasinda koca kiz bu arada.ne cocugu artik ne mesajlasmasi.madem birlikte bu kadar iletisimle buyutecektinuz ayrilmasaydiniz diyorum.kadin evli bu benimle evli cocuk dedikleri kizlari kiz 21 yasinda kazik kadar olmus ne cocugu yahu.doktorluk oldum tansiyonum firladi

Son düzenleme:
Zirt pirt mesajlasiyorlarmis.Kizlari eve girdi mi girmedi mi nerde diye surekli cocuk ucin mesajlasiyoruz diyor bana az önce.aklini mi kacirdi bu adam acaba.goruyor tavrimi hala ustume geliyor amcasini da arayacagim diye.bir de itiraf ediyor mesajlasiyoruz eski karimla zaten cocuk icin diyor.cocuklari da 21 yasinda koca kiz bu arada.ne cocugu artik ne mesajlasmasi.madem birlikte bu kadar iletisimle buyutecektinuz ayrilmasaydiniz diyorum.kadin evli bu benimle evli cocuk dedikleri kizlari kiz 21 yasinda kazik kadar olmus ne cocugu yahu.doktorluk oldum tansiyonum firladi

Kızını arayabilir. Eski eşi ile irtibatta kalmak için bahane ediyor gibi duruyor. 21 yaşındaki kız için anne ile iletişimde olmaya gerek yok. Böyle ise endişelerinizde haklısınız. Bu durumu 9 yılda yeni mi farkedebildiniz?

Kızını arayabilir. Eski eşi ile irtibatta kalmak için bahane ediyor gibi duruyor. 21 yaşındaki kız için anne ile iletişimde olmaya gerek yok. Böyle ise endişelerinizde haklısınız. Bu durumu 9 yılda yeni mi farkedebildiniz?
Elbette hayir butun bunlar sanirim bir birikintinin sonucu..bu ve benzeri seylerin sonucu..

Böyle şeyler sorun olacaksa (eleştirmiyorum), boşanmış çocuklu bir adamla evlenmemek gerekir.

E o zaman adam açık kapı bırakıyor.Ay bende sinir oldum. saygı bekleyip kendi yeni kurduğu ailesine saygısı yok sanırım.yada onla mı kıskandırmaya çalışıyor seni ya sende böyle tansiyon çıkarsa kadının kocası napar bilmiyorum.kadının yeni kocasından çocuğu yok mu?

illa ki aranacaksa aslında amcasını araması gerek çünkü onun oğlu ölmüş, eski karısını
E o zaman adam açık kapı bırakıyor.Ay bende sinir oldum. saygı bekleyip kendi yeni kurduğu ailesine saygısı yok sanırım.yada onla mı kıskandırmaya çalışıyor seni ya sende böyle tansiyon çıkarsa kadının kocası napar bilmiyorum.kadının yeni kocasından çocuğu yok mu?
Yok....iaramazsam.insanlar benim hakkimda ne dusünur diyor bir de

Yok...bir de diyor ki aramazsam insanlar ne duşunur...

Ruhu neden orda bu adamın.cok garip bir adam .ya o kadının kocası hiç mı farketmedi bu zaman bi anlam veremiyorum.neydi neler cıktı konudan
Cocugu varmis cocugu oradaymis ..ne guzel dedinuz ruhu neden orada diye..cevremdeki bazi kisiler bu bosanma sebebi degil diyor...bu degilse nedir.illa aldatmasi mi lazim.bana diyor ki niyetim kotu olsa saklar soylemezdim.onemsiz basit bir mevzu.sana sadigim diyor ama ben niye rahatsizim...bu insani bisey diyor ama rahatsizligimi gordugu halde tamam demek yerine uzerime geliyor ararim.ne var bunda diye tahrik ediyor.karisiyim ya ben.bu ne curet ne cesaret.bosanmayayim da ne yapayim.yanina kar mi kalacak

Cocugu varmis cocugu oradaymis ..ne guzel dedinuz ruhu neden orada diye..cevremdeki bazi kisiler bu bosanma sebebi degil diyor...bu degilse nedir.illa aldatmasi mi lazim.bana diyor ki niyetim kotu olsa saklar soylemezdim.onemsiz basit bir mevzu.sana sadigim diyor ama ben niye rahatsizim...bu insani bisey diyor ama rahatsizligimi gordugu halde tamam demek yerine uzerime geliyor ararim.ne var bunda diye tahrik ediyor.karisiyim ya ben.bu ne curet ne cesaret.bosanmayayim da ne yapayim.yanina kar mi kalacak
Şimdi nasılsın canım? merak ettim seni

Kocam eski karısının uzaktan bir akrabası vefat ettiği için başsağlığı mesajı göndermiş. Sorunca söyledi bana. Bunu neden yaptın dediğimde insani birşey dedi. Sen artık o ailden değilsin. Ne gerek var böyle bir şeye artık benimle evlisin. Bu bana saygısızlık dedim bunu kabul etmiyor. O zaman kadının kocası da bilsin mesaj attığının madem normal ve insani birsey dedim olmaz o evde kızım yaşıyor sorun olur diyor. Madem benim olgunlujla karşılamam gerekiyor ve insani birşey neden kadının kocası için sorun olsun diyorum. Kızım da kızım diyor. Aklım çok karışık akılverin bana lütfen
Saklamasına kızdım diyorsunuz ama bence saklamasının sebebi sizin bu tavranız olabilir.Ortada bir çocuk var bence başsağlığı dilemesinde bir sakınca yok.Boşuna huzurunuzu kaçırmayın

Hatalı değilsin. Rahatsız olmuş olabilirsin. Her insan aynı hissetmek zorunda değil. Konu çok büyürse evde huzursuzluk olur. Onada gerek yok. Huzur kaçırmaya.

bende küçük bir kız çocuğu sandım kızı 21 yaşında.eşiniz size agresif davranarak sizin üzerinizde baskı kurmaya çalışıyor.üzerinize geliyor altta kalmamak için.tümüyle bir erkek hareketi benim eşimde de var yani.siz tümüyle haklısınız ama karşınızdakini aynı düşünceye getiremiyorsunuz.ortak paydada buluşamadığınızı görüyorum.duygularınızı belli ettiniz o ise bağırdı çağırdı sizi üzmek için daha da konuyu abarttı. bence daha fazla muhatap olmayın konuyu uzattıkça haksız duruma düşebilirsiniz.sadece bunu kenara yazın eşinizin size verdiği tepkileri...gün gelir ona söylersiniz.barışmak değil ama aynı çatı altında huzurlu yaşamak gerek

Back
X