Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PekiEşim kavga ettigimizde. Bana ait kişisel esyalarimi ve evdeki bazı esyalari çöpe atıyor. Ben evde olmuyorum o sırada.
Barıştığınızda gidip yenisini mi alıyor?Eşim kavga ettigimizde. Bana ait kişisel esyalarimi ve evdeki bazı esyalari çöpe atıyor. Ben evde olmuyorum o sırada.
Eşim kavga ettigimizde. Bana ait kişisel esyalarimi ve evdeki bazı esyalari çöpe atıyor. Ben evde olmuyorum o sırada.
Muhtemelen öfkesinden.Ne amaçla atıyor eşyalarınızı sizi üzmek için mi? Anlayamadım
Zaten darp etti beni. Daha önce de olmuştu. Evden kovdu. İlk defa eşyalarımı toplayıp gittim. Hastaneden darp raporu aldım. Avukat ile görüştüm. 4 gün sonra eve geri döndüm. Ama o evde olmaması şartı ile kabul etti ama 4 5 gün sürdü. Bir kaç Kez terapiye gittik.Öfkesini muhtemelen eşyalara yönlendiriyor dikkat edin size öfkesi ile fiziki bir zarar vermesin.
Ben 35 eşim 37 yaşındaYaslar kac?
Hayır asla almıyor.Barıştığınızda gidip yenisini mi alıyor?
Muhtemelen öfkesinden.
Zaten darp etti beni. Daha önce de olmuştu. Evden kovdu. İlk defa eşyalarımı toplayıp gittim. Hastaneden darp raporu aldım. Avukat ile görüştüm. 4 gün sonra eve geri döndüm. Ama o evde olmaması şartı ile kabul etti ama 4 5 gün sürdü. Bir kaç Kez terapiye gittik.
Alabilsem keşke. Ama 2 çocuk olunca hiç kolay değilSizde onu atın
Eşyalardan çok daha büyük sorunlarınız var sizin.Muhtemelen öfkesinden.
Zaten darp etti beni. Daha önce de olmuştu. Evden kovdu. İlk defa eşyalarımı toplayıp gittim. Hastaneden darp raporu aldım. Avukat ile görüştüm. 4 gün sonra eve geri döndüm. Ama o evde olmaması şartı ile kabul etti ama 4 5 gün sürdü. Bir kaç Kez terapiye gittik.
O zaman daha büyük sorunlarınız varMuhtemelen öfkesinden.
Çocuklar var. Onlar için terapiye ikna ettim isteVe siz bu evliligi sürdürüyorsunuz?! Canina mi susadin gülüm
Ve darp etti demene ragmen, sen evliligini devam ettiriyorsun!?!?!Muhtemelen öfkesinden.
Eee çocuklar olmadan önce yokmuydu böyle huyları?Alabilsem keşke. Ama 2 çocuk olunca hiç kolay değil