Ya sinirlendiginde kendini disari atacak sizin esyalarinizi degil ,deli mi n
Eşimin öfke problemi var.O zaman daha büyük sorunlarınız var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sinirlendiginde kendini disari atacak sizin esyalarinizi degil ,deli mi n
Eşimin öfke problemi var.O zaman daha büyük sorunlarınız var
Çocuklar var. Onlar için terapiye ikna ettim iste
Sizi dövüyor ve açtığınız konu eşya ile ilgiliMuhtemelen öfkesinden.
Zaten darp etti beni. Daha önce de olmuştu. Evden kovdu. İlk defa eşyalarımı toplayıp gittim. Hastaneden darp raporu aldım. Avukat ile görüştüm. 4 gün sonra eve geri döndüm. Ama o evde olmaması şartı ile kabul etti ama 4 5 gün sürdü. Bir kaç Kez terapiye gittik.
Maalesef doğru. Normal zamanlarda çok iyi biri. Ama bir sorun olduğunda çok gereksiz bir şekilde ofkeleniyo. Eskiden aşağılama hakaret vardı sonra bu itip kalmaya sonra da vurmaya döndü 7 yıldır evliyizVe darp etti demene ragmen, sen evliligini devam ettiriyorsun!?!?!
Buyur devam et. He seni de camdan asagi filan yanlislikla atarsa esya yerine, sasirma tamam mi?
Okuduklarim dogru mu?????
Bir çocukları bahanesi daha geldi. Sanki çok mükemmel ortamda yetiştiriyormuşsunuz gibi.Çocuklar var. Onlar için terapiye ikna ettim iste
Bak sen şu veledeEşim kavga ettigimizde. Bana ait kişisel esyalarimi ve evdeki bazı esyalari çöpe atıyor. Ben evde olmuyorum o sırada.
Çok yeni zaten olay olalı. Bir kere beraber gittik çift terapisine 2 kez ayrı ayrı. Çocuklarına da bağırıp çağırıyor bir iki vurduğu olduNe kadar süredir tedaviye gidiyor? Cocuklara siddet uyguladi mi daha önce?
Devlet hastanesine gidecek iki ilac verecekler rahatlayacak fakat gider mi ?Eşimin öfke problemi var.
Çok yeni zaten olay olalı. Bir kere beraber gittik çift terapisine 2 kez ayrı ayrı. Çocuklarına da bağırıp çağırıyor bir iki vurduğu oldu
Düşündüm. Avukata gittim. Ama son kez şans verdim. Terapiye gidip düzelir belki.Eşyalardan çok daha büyük sorunlarınız var sizin.
Boşanmayı düşünmez misiniz?
Düşündüm. Avukata gittim. Ama son kez şans verdim. Terapiye gidip düzelir belki.
Cocuklarina aslında çok düşkün. Bir ya da iki kere vurmuştur. Ama sinirlenince çok bağırıyor.Bu durumda ayni evde olmaniz bana göre asla dogru degil. Tedavisini görsün tamam ama yaptiklari ortada. Cocuklarima babalari dahil kimse siddet uygulayamaz. Buna muhakkak engel olun
Çok haklısınız ama o iş öyle değil. Çocuklara düşkün. Sesini yükselince bile ben araya gidiyorum. Kavga çıkıyor sonra bir sekildeİyi de adam şans falan istemiyor ki sizden, hiçbir çabası yok. Doktoru kabul etmedi diyorsunuz. Tamam, sizi dövmesine bile evet demişsiniz de, adam çocuklarınızı dövmüş orda kaçmalıydınız. Çocuklarınıza acıdım, kendilerini darp ettiren bir anneleri var![]()
Cocuklarina aslında çok düşkün. Bir ya da iki kere vurmuştur. Ama sinirlenince çok bağırıyor.
Çok haklısınız ama o iş öyle değil. Çocuklara düşkün. Sesini yükselince bile ben araya gidiyorum. Kavga çıkıyor sonra bir sekilde
Düzelmesi şart. Sadece bize değil öfkesi annesine kız kardeşine herkese sinirlenince bağırıyorBurda evet düzelir, özünde iyi biri terapi alır iyileşir yazalım bekliyorsanız beklemeyin adam net şekilde manyak gözü dönünce evdeki eşyayı atıyor. Ne malum sizi de balkondan tutup atmayacağı?
Cocuklarina aslında çok düşkün. Bir ya da iki kere vurmuştur. Ama sinirlenince çok bağırıyor.