• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam eşyalarımı çöpe atıyor

Muhtemelen öfkesinden.

Zaten darp etti beni. Daha önce de olmuştu. Evden kovdu. İlk defa eşyalarımı toplayıp gittim. Hastaneden darp raporu aldım. Avukat ile görüştüm. 4 gün sonra eve geri döndüm. Ama o evde olmaması şartı ile kabul etti ama 4 5 gün sürdü. Bir kaç Kez terapiye gittik.
Sizi dövüyor ve açtığınız konu eşya ile ilgili 😩 eşya canınızdan önemli mi? Evdeok aması şartı ile eve döndünüz. Bu ne demek anlamadım. Başka yere mi taşındı?

Ve darp etti demene ragmen, sen evliligini devam ettiriyorsun!?!?!

Buyur devam et. He seni de camdan asagi filan yanlislikla atarsa esya yerine, sasirma tamam mi?

Okuduklarim dogru mu?????
Maalesef doğru. Normal zamanlarda çok iyi biri. Ama bir sorun olduğunda çok gereksiz bir şekilde ofkeleniyo. Eskiden aşağılama hakaret vardı sonra bu itip kalmaya sonra da vurmaya döndü 7 yıldır evliyiz

Çok yeni zaten olay olalı. Bir kere beraber gittik çift terapisine 2 kez ayrı ayrı. Çocuklarına da bağırıp çağırıyor bir iki vurduğu oldu

Bu durumda ayni evde olmaniz bana göre asla dogru degil. Tedavisini görsün tamam ama yaptiklari ortada. Cocuklarima babalari dahil kimse siddet uygulayamaz. Buna muhakkak engel olun

Düşündüm. Avukata gittim. Ama son kez şans verdim. Terapiye gidip düzelir belki.

İyi de adam şans falan istemiyor ki sizden, hiçbir çabası yok. Doktoru kabul etmedi diyorsunuz. Tamam, sizi dövmesine bile evet demişsiniz de, adam çocuklarınızı dövmüş orda kaçmalıydınız. Çocuklarınıza acıdım, kendilerini darp ettiren bir anneleri var :KK51:

Bu durumda ayni evde olmaniz bana göre asla dogru degil. Tedavisini görsün tamam ama yaptiklari ortada. Cocuklarima babalari dahil kimse siddet uygulayamaz. Buna muhakkak engel olun
Cocuklarina aslında çok düşkün. Bir ya da iki kere vurmuştur. Ama sinirlenince çok bağırıyor.

İyi de adam şans falan istemiyor ki sizden, hiçbir çabası yok. Doktoru kabul etmedi diyorsunuz. Tamam, sizi dövmesine bile evet demişsiniz de, adam çocuklarınızı dövmüş orda kaçmalıydınız. Çocuklarınıza acıdım, kendilerini darp ettiren bir anneleri var :KK51:
Çok haklısınız ama o iş öyle değil. Çocuklara düşkün. Sesini yükselince bile ben araya gidiyorum. Kavga çıkıyor sonra bir sekilde

Çok haklısınız ama o iş öyle değil. Çocuklara düşkün. Sesini yükselince bile ben araya gidiyorum. Kavga çıkıyor sonra bir sekilde

Ama canım ablacım ne yazsak öyle değil böyle değil yazıyorsunuz. Adamın manyak olduğunu siz kabul etmiyorsunuz ki kendisi kabul edip tedavi olsun.

Çocuklarıma babası dahil kimse el kaldıramaz. Gerçekten kafamda tasavvuf bile edemiyorum, kim olursa olsun biri ikisi mi var bunun, her kimse elimde kalir gözüm döner.
Bunu bir iki diye normallestirmeyin lütfen. Kendinize reva görüyor olabilirsiniz ama evlatlarıniza el kaldırmasına müsade etmeyin lutfen

Burda evet düzelir, özünde iyi biri terapi alır iyileşir yazalım bekliyorsanız beklemeyin adam net şekilde manyak gözü dönünce evdeki eşyayı atıyor. Ne malum sizi de balkondan tutup atmayacağı?
Düzelmesi şart. Sadece bize değil öfkesi annesine kız kardeşine herkese sinirlenince bağırıyor

Cocuklarina aslında çok düşkün. Bir ya da iki kere vurmuştur. Ama sinirlenince çok bağırıyor.

Bagirmasi vurmasi kadar kötü. Böyle kisilerin düskünlügüne de inanmam ben. Düskün olan insan hem annelerine vurmaz, hem kendine ceki düzen vermek icin kendiliginden ugrasir. Baslarim öfkesine. Bilmiyorum ben bu konularda cocuklarimin ruh sagligini önde tutarim. Insallah bu sansi kullanir, ama esyalarinizi attigina göre öyle gözükmüyor. Insallah mesleginiz veya arkanizda olan bir aileniz vardir

Back
X