- 17 Mart 2020
- 135
- 43
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kursunkalem0102
-
Rahat rahat arkadaşlarıyla görüşmek için sanırımTehlikeli diye mi istemiyomus sizi
Sanmam ama aşırı derecede ukalalaşmş durumdaSizi üzmek istemem ama sizi aldatıyor olabilir mi yani eşya mı alır başka yere giderim dedinizde tamam diyor bu ne böyle.
Çok olaylar yaşadık yani şu an stabil giderken bunu yaptıkaç günlüğüne gittiniz ailenizin yanına?
9 aylık evlilik eşe gelme demek de ne bileyim
Bence gidin yanınaRahat rahat arkadaşlarıyla görüşmek için sanırım
3 gün die geldim ama kal kal modundakaç günlüğüne gittiniz ailenizin yanına?
9 aylık evlilik eşe gelme demek de ne bileyim
Bir süre sonra hiç dönemeyebilirsiniz çünkü. Okullar tatil olmadı bu arada. Ara verildi. Yani evinizde kalmanız İçin. Bu gidişle durumun ciddiyetinden ötürü şehirler arası gidiş geliş de yasaklanır. Size o yüzden hemen gelme diyordur. Bir de bu virüs salgını varken nasıl ailenizin yanına gidersiniz çok şaşkınım. Bir kaç alt mahallemde annem oturuyor iki haftadır görüşmedik. Geçen hafta bir kaç ihtiyacını kapıdan bırakıp gittim.Merhaba hanımlar,
Yeni üyeyim lütfen bana bir akıl verin. Çok sinir olmuş durumdayım.
9 aylık evliyim. Okul tatil olunca ailemin yanına geldim ama daha gelmeden eşim başladı şakayla karısık. Rahat ol bol bol tatil yap hemen gelmene gerek yok falan. Ama sinir oluyorm adam nerdeyse tatil boyu gelme diyecek. Geldiğimden beri de her konusmamızda yazışmamızda buralar tehlikeli gelme istediğin kadar kal modunda. Dün de iyice sinir tepeme çıktı dedim ki: utanmasan açık açık gelme diyeceksin ben de bayılmıyorum bu kadar rahatsızsan eşyamı alır başka yerde kalırım yeterli eşyam yok yanımda dedim. Sadece tamam yazmış.Bu olay dün öğlen oldu ondan sonra da hiç bişey yazmadı.
İnsan eşi gidince üzülür yalnız kalmak istemez ya da kırdım die düşünür ama yok adamda. O kadar üzülüyorum ki. Ne yapmalıyım sizce? Gitmeyeyim mi gidip konusmayayım mı ya da başka ne önerirsiniz?
Ben de gitmeyi düşünüyorum ama emin değilim yani bu kadar rahat etmek istiyosa evlenmeseydiBence gidin yanına
Haftasonu sınav vardı mecburen geldim ve uzun zamnadır görmediğim annem babamla bi kaç gün kalmak istedim bunda bişe yokBir süre sonra hiç dönemeyebilirsiniz çünkü. Okullar tatil olmadı bu arada. Ara verildi. Yani evinizde kalmanız İçin. Bu gidişle durumun ciddiyetinden ötürü şehirler arası gidiş geliş de yasaklanır. Size o yüzden hemen gelme diyordur. Bir de bu virüs salgını varken nasıl ailenizin yanına gidersiniz çok şaşkınım. Bir kaç alt mahallemde annem oturuyor iki haftadır görüşmedik. Geçen hafta bir kaç ihtiyacını kapıdan bırakıp gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?