- 17 Mart 2020
- 135
- 43
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kursunkalem0102
-
Sınav farklı şehirde ailemin bulundugu be gelmişken kalmam gerekti kalmak istedim kaldım. Evet malesef eşim sağlıkçı oldugu halde arkadaslarıyla görşme peşinde ve evet su an derdim bu!Allah aşkına tatilde değiliz sosyal izolasyondayız! Kafanız hiç mi çalışmıyor? Bulunduğunuz yerden ailenizin yanına gelip onlara virüs taşımış olabilirsiniz. Ve tek derdiniz kocanız mı şuan? Kocanız da arkadaşları ile rahat rahat görüşmek peşinde öyle mi? Sosyal izolasyonnnnnnnnnn
Ha bu arada kocan seni aldatıyor olabilir. Tatili uzatayım deyip gece falan dön eve de bas.
Emin deilim valla ben de soktayımSiz evli oldugunuza emin misiniz asghfgf
Ay anlatamadım haftasonu bi sınav oldu sadece 50 ilde yapıldı iptal etmelerini bekledik etmediker gelmek zorunda kaldımÖğretmenlerin şehir değiştirmemeleri gerektiği söylenmişti. TATİL değil sonuçta. Kusura bakmayın ben buna takıldım..
Emin deilim valla ben de soktayım
İki yıl görüştük.Ne kadar surede evlendiniz sevgililik suresi falan?
Siz mesaj atmaya cekiniyorsunuz
Adam sizi evde ozlemiyor bu iste bi terslik var
Ay anlatamadım haftasonu bi sınav oldu sadece 50 ilde yapıldı iptal etmelerini bekledik etmediker gelmek zorunda kaldım
Evet anlatamamışsınız. Burada tatil olduğu için gittiğinizi yazmışsınız.Okul tatil olunca ailemin yanına geldim.
Ay kelimelere takılmayın ara desem farklı mı olacaktı nelere takılıyorsunuz yaSu virus salgininda tatil yapmak akliniza gelen. Adam belki gercekten sizi dusunuyor. Yer degistirmenizi istemiyor. Bu tatil degildi zaten de off
yınede pesını bırakmayın derım sonucta yenı evlısınız bız 3 yıl olacak esım bensız dısarı bıle cıkmaz baska yere gıtsem 1 dakıka bıle bırakmaz hemen gelır alır yanı kuskucu davranıslar benceSanmam ama aşırı derecede ukalalaşmş durumda
Evdeyken tlf na bakıyorm ortada sürekli. E dısarı da çıkmaz pek. Anlam veremedimyınede pesını bırakmayın derım sonucta yenı evlısınız bız 3 yıl olacak esım bensız dısarı bıle cıkmaz baska yere gıtsem 1 dakıka bıle bırakmaz hemen gelır alır yanı kuskucu davranıslar bence
rahatlıga alısmıs ozamn bence evınıze gııdn ınadına durun evde 1 2 gun kalın annenızde sonra evınıze gııdn benceEvdeyken tlf na bakıyorm ortada sürekli. E dısarı da çıkmaz pek. Anlam veremedim
Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım bu kadar rahatsızsa boşansın. Bu ne sanki zorla evlendimrahatlıga alısmıs ozamn bence evınıze gııdn ınadına durun evde 1 2 gun kalın annenızde sonra evınıze gııdn bence
Orası sadece onun evi mi ne münasebet yani! Sen ne zaman gitmek istiyorsan dön evine, niye geldin gelmeseydin derse de varlığımdan rahatsız oluyorsan kapı orada çık git dersin.Ben de gitmeyi düşünüyorum ama emin değilim yani bu kadar rahat etmek istiyosa evlenmeseydi
Yalnız değilmişim. Bütün öğretmen ve öğrenciler şehir değiştirecek bilinçte malesef. Ve sonra virüs politikası iyi yönetilemedi olacak. Kendi kendimizi eğitmeden, birilerinin bizi eve tıkmasını bekliyoruz. Çünkü yerimizde duramıyoruz illa ki anamıza babamıza komşumuza gideceğizÖğretmenlerin şehir değiştirmemeleri gerektiği söylenmişti. TATİL değil sonuçta. Kusura bakmayın ben buna takıldım..
Kesinlikle. Hadsiz işteOrası sadece onun evi mi ne münasebet yani! Sen ne zaman gitmek istiyorsan dön evine, niye geldin gelmeseydin derse de varlığımdan rahatsız oluyorsan kapı orada çık git dersin.
Evet bu da haklı bir ayrı parantez tabi.Yalnız değilmişim. Bütün öğretmen ve öğrenciler şehir değiştirecek bilinçte malesef. Ve sonra virüs politikası iyi yönetilemedi olacak. Kendi kendimizi eğitmeden, birilerinin bizi eve tıkmasını bekliyoruz. Çünkü yerimizde duramıyoruz illa ki anamıza babamıza komşumuza gideceğiz
Kusura bakmayin bebegimin annemin hayati riski varken herhangi bir sebeple yer degistiren insanlara saygi duyamicam.Ay kelimelere takılmayın ara desem farklı mı olacaktı nelere takılıyorsunuz ya
Siz ailenizin yanına gitmeyin o halde.Kusura bakmayin bebegimin annemin hayati riski varken herhangi bir sebeple yer degistiren insanlara saygi duyamicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?