Kocam eve gitmemi istemiyor.

Sınav farklı şehirde ailemin bulundugu be gelmişken kalmam gerekti kalmak istedim kaldım. Evet malesef eşim sağlıkçı oldugu halde arkadaslarıyla görşme peşinde ve evet su an derdim bu!

Ne kadar surede evlendiniz sevgililik suresi falan?

Siz mesaj atmaya cekiniyorsunuz
Adam sizi evde ozlemiyor bu iste bi terslik var
İki yıl görüştük.
Hayır tabi ki mesaj atmaya çekinmiyorum . Bana o yazdıklarımdan sonra tamam diyen adama biraz daha kalıcam gibi bi açıklamayı gerek görmüyorum

Sanmam ama aşırı derecede ukalalaşmş durumda
yınede pesını bırakmayın derım sonucta yenı evlısınız bız 3 yıl olacak esım bensız dısarı bıle cıkmaz baska yere gıtsem 1 dakıka bıle bırakmaz hemen gelır alır yanı kuskucu davranıslar bence

Evdeyken tlf na bakıyorm ortada sürekli. E dısarı da çıkmaz pek. Anlam veremedim

Öğretmenlerin şehir değiştirmemeleri gerektiği söylenmişti. TATİL değil sonuçta. Kusura bakmayın ben buna takıldım..
Yalnız değilmişim. Bütün öğretmen ve öğrenciler şehir değiştirecek bilinçte malesef. Ve sonra virüs politikası iyi yönetilemedi olacak. Kendi kendimizi eğitmeden, birilerinin bizi eve tıkmasını bekliyoruz. Çünkü yerimizde duramıyoruz illa ki anamıza babamıza komşumuza gideceğiz

Evet bu da haklı bir ayrı parantez tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…