Kocam eve gitmemi istemiyor.

Ben de gitmeyi düşünüyorum ama emin değilim yani bu kadar rahat etmek istiyosa evlenmeseydi
Tabiki orası öyle evlenmeseymis yani. Hem daha yeni evlisiniz böyle bastan yapması cok garip durum. Sizinle daha cok vakit gecrmesi lazmkn

Haftasonu sınav vardı mecburen geldim ve uzun zamnadır görmediğim annem babamla bi kaç gün kalmak istedim bunda bişe yok
Şu durumda, yakında belki ohal ilan edilecek belki. Sizce bir şey yok mu? Belki de eşiniz bu yüzden gelmenizi istemiyordur. Şahsen benim eşim şehirler arası gidip (böyle bir zamanda ) ailesinin yanında bir süre kalsa, gelmesini istemem

Sın
Aranızda cinsellik yok mu
Daha yeni evlisiniz uzun yıllarda gecmemis
Var ama öyle çok düşkün deil

Bende yukarıda bi uyenin dedigi gibi eve habersiz giderdim sürpriz diye
Bi sey yapmasa bile insan iskilleniyor yeni evlenmissin ve surekli tatilini uzat diyen birisinden
Çalışıo zaten. Normalde demiştim öarşamba gelirim die. Yarın gideyim ama zaten gelcem die bekliyodur

Allah aşkına tatilde değiliz sosyal izolasyondayız! Kafanız hiç mi çalışmıyor? Bulunduğunuz yerden ailenizin yanına gelip onlara virüs taşımış olabilirsiniz. Ve tek derdiniz kocanız mı şuan? Kocanız da arkadaşları ile rahat rahat görüşmek peşinde öyle mi? Sosyal izolasyonnnnnnnnnn
Ha bu arada kocan seni aldatıyor olabilir. Tatili uzatayım deyip gece falan dön eve de bas.

Öğretmenlerin şehir değiştirmemeleri gerektiği söylenmişti. TATİL değil sonuçta. Kusura bakmayın ben buna takıldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…