- 17 Mart 2020
- 135
- 43
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kursunkalem0102
-
Tabi ki ben de öyle düşğnüyorum da üzülüyorum kırılıyorumO ev aynı zamanda sizin.onun gel ya da gelme demesine göre karar veremezsiniz.sizi istemiyorsa o gitsin
Tabiki orası öyle evlenmeseymis yani. Hem daha yeni evlisiniz böyle bastan yapması cok garip durum. Sizinle daha cok vakit gecrmesi lazmknBen de gitmeyi düşünüyorum ama emin değilim yani bu kadar rahat etmek istiyosa evlenmeseydi
Ben olsam habersiz gider ne yapar bakarimTabi ki ben de öyle düşğnüyorum da üzülüyorum kırılıyorum
Şu durumda, yakında belki ohal ilan edilecek belki. Sizce bir şey yok mu? Belki de eşiniz bu yüzden gelmenizi istemiyordur. Şahsen benim eşim şehirler arası gidip (böyle bir zamanda ) ailesinin yanında bir süre kalsa, gelmesini istememHaftasonu sınav vardı mecburen geldim ve uzun zamnadır görmediğim annem babamla bi kaç gün kalmak istedim bunda bişe yok
Bişey yaptıgını sanmam ama nie ğstemiyor die de düşünüyorumBen olsam habersiz gider ne yapar bakarim
yok ya, işin esprisi o. Karı kocalar evde vakit geçirince birbirini gerçekten tanımaya başladılar diyeBu virüs yüzünden boşanmalar da cok artmış ya Allah hayr etsin sonumuzu
SınŞu durumda, yakında belki ohal ilan edilecek belki. Sizce bir şey yok mu? Belki de eşiniz bu yüzden gelmenizi istemiyordur. Şahsen benim eşim şehirler arası gidip (böyle bir zamanda ) ailesinin yanında bir süre kalsa, gelmesini istemem
Var ama öyle çok düşkün deilAranızda cinsellik yok mu
Daha yeni evlisiniz uzun yıllarda gecmemis
Sın
Var ama öyle çok düşkün deil
Çalışıo zaten. Normalde demiştim öarşamba gelirim die. Yarın gideyim ama zaten gelcem die bekliyodurBende yukarıda bi uyenin dedigi gibi eve habersiz giderdim sürpriz diye
Bi sey yapmasa bile insan iskilleniyor yeni evlenmissin ve surekli tatilini uzat diyen birisinden
Evet nolmuş kiYeni üye olup bu konuyu mu açtınız
Çalışıo zaten. Normalde demiştim öarşamba gelirim die. Yarın gideyim ama zaten gelcem die bekliyodur
Yani üye olanları açması gereken konular ne?Yeni üye olup bu konuyu mu açtınız
Çok değişik geldi deEvet nolmuş ki
Ama dünden beri hiç konusmadık ki durduk yere de öyle bi mesaj atamamSenin dedigin gibi yapayım biraz uzatayim tatili diyip oyle gidin bence
Ama dünden beri hiç konusmadık ki durduk yere de öyle bi mesaj atamam
Ama dünden beri hiç konusmadık ki durduk yere de öyle bi mesaj atamam
Merhaba hanımlar,
Yeni üyeyim lütfen bana bir akıl verin. Çok sinir olmuş durumdayım.
9 aylık evliyim. Okul tatil olunca ailemin yanına geldim ama daha gelmeden eşim başladı şakayla karısık. Rahat ol bol bol tatil yap hemen gelmene gerek yok falan. Ama sinir oluyorm adam nerdeyse tatil boyu gelme diyecek. Geldiğimden beri de her konusmamızda yazışmamızda buralar tehlikeli gelme istediğin kadar kal modunda. Dün de iyice sinir tepeme çıktı dedim ki: utanmasan açık açık gelme diyeceksin ben de bayılmıyorum bu kadar rahatsızsan eşyamı alır başka yerde kalırım yeterli eşyam yok yanımda dedim. Sadece tamam yazmış.Bu olay dün öğlen oldu ondan sonra da hiç bişey yazmadı.
İnsan eşi gidince üzülür yalnız kalmak istemez ya da kırdım die düşünür ama yok adamda. O kadar üzülüyorum ki. Ne yapmalıyım sizce? Gitmeyeyim mi gidip konusmayayım mı ya da başka ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?