Kocam evi terketti lütfen akıl verin

Eşinin acısı taze daha.ölmüş babasına söylenmekle hata etmişsin.inşallah düzelir durumunuz.

Kv bana senin yüzünden hasret gitti diyecek, eşim susacak bir de yetmeyecek benim aileme saracak acısı var felan demem kapı önüne koyarim. Sen az yapmissin iyi sabirlisin. acısı olan acisini edebiyle yaşasın ya da böyle cevaplara hazır olsun.

Ilk basta sizi hatali bulmustum ama sonradan hak verdim, acisi tazeyse sizin babaniza dil uzatip siyaset yapmasin, kv de kocasinin yasini tutsaymis cenazede sizi suclayacagina.. Kalp hastasi esini de 2 haftadir sormuyomus, su an hakli olan sizsiniz birakin ne hali varsa gorsun az bile demissiniz

Hani derler ya soz agzindan cikmadan once senin esirindir ciktiktan sonra sen onun esiri..
Muteahite kizip mi esine boyle bi laf ettin anlamadim ama
Insanin ailesine edilen laf cok agir gelir bu hataya cok dusuyorlar ve evlilikler bu yuzden cok yipraniyor ve bitiyor maalesef

Ölmüş babası için mi söyledin bu lafı.

Bence eşinize bi şekilde ulaşın. İkinizde de hata var ama şuan adamdan haber alamıyorsun bu daha büyük problem. Benim eşim askerdeyken mutlaka her gün bi kez arardı. Bi gün hiç aramadı bi gün önce de hastayım demişti öldüm meraktan sürekli aradığı ankesörlü telefonu bile aradım durdum akşama kadar. Sonra bi kez nöbet tuttugu bi odadan aramıştı o numarayı aradım bi komutana bağladılar o da allah razı olsun yardımcı oldu ulaştım eşime. Siz de bu şekilde uğraşıp ulaşabilirsiniz gurur yapmayın kırılan kalbini belki böyle bi çabayla kazanırsınız. Kalkın gidin ya ailesine yda birliğe. Ailesinin mutlaka haberi vardır..

Dava için dilekçe verildi evimi de taşıdım (sadece mutfak takımı) Herkese teşekkür ederim asıl meseleyi bilenler 4 yıl çok iyi dayandın diyor eşimi de kaynananın kışkırttığıni da öğrenince pes ettim eyvallah bosanalim dedim ve mahkemeyi bekliyorum

İşte kıvrak bir zeka ve Tamda vurgulamak istedigim babasi ölmüş adam kızın babasıni eleştirerek belalti vurmuştur sucludur kavga baslatmistir nokta

Boşver cnm bosanasi varmis onun
adam pi.slik
Sakın kendini suçlama

Bir lafın bedeli bu olmamalı

kendi aranmış.. ayrıca kendi babasının sizi borca soktuğuyla ve takı takmadığıyla ilgilide yalan söylemediğinize göre neyin kaprisi bu.. saçmalamış bir insan ölünce bütün hataları siliniyor mu? eşiniz hadsizlik etmiş.. şimdiki " kalkışmacılar" gibi...

+1

Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…