- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
Mevzu sadece takı değil babasının zamanında onu evlat yerine koymaması adamı biz evlenirken dahi borca soktu eşim kafasına sıkacaktı sadece materyal düşünmeyin. Hâlâ da ses yok eşimden ne olur bilmiyorum.
Prenses sendromu diyen benim,Konu sahibi hata yapmış ama onu eleştirmek adına yok prenses sendromu, yok cenazeye gidiyorsun tabi ki kefenli ölü göreceksin gibi yaşadıklarını küçümsemek, karşınızdakinin nasıl bir ruh hali, yapısı, kişiliği olduğunu bilmeden yargılamak ne kadar kolay. Üzüntünün stresin bazı insanları nasıl etkilendiğini öyle kolay kolay atlatamadığını bilmiyorsunuz sanırım. Kalp hastası olmadığı halde kötü bir durumda kalp krizi geçirircesine nefes bile alamayan, ani mide bulantısı yaşayan, bayılan tamamen hasta bir hale gelen insanlar var ve bu durumdan ne kadar nefret edip, biraz gamsız olmayı dilediklerini metanetli olmayı istediklerini tahmin bile edemezsiniz. O yüzden kaçmak zorunda hissederler.
Kocanızın eski konuları açıp siz bu durumdayken ki zaten babanız büyük bir tehlike atlatmışken onun stresi üzerinizdeyken üzerinize gelip konuşması hiç doğru olmamış sizde canınız yandığı için aynı şekilde kocanızın canını yakmayı o an için istemişsiniz ve başarmışsınız da..İkinizde çok hatalısınız. İşte boşuna dememişler öfkeyle kalkan zararla oturur diye.. Eğer boşancaksanız bile birbirinizden özür dileyin.
Prenses sendromu diyen benim,
Konu sahibi hadi cenazede stres oldu hala kardeşinin hastaneye kaldırılmasından bahsediyor, babanın borç taktigindan bahsediyor yani hala hakli çıkmaya çabalıyor. Bunlarla yapılan kavganın ne alakası var?
Basbaya prenses sendromu bu. Ama anlaşılan 2 ay yetmemis hatalarını anlamaya.
Yahu kalp hastasiysa ailesi ne cesaret yalnız bırakıyor eşini bekle diyor?
Sana iki kere sordum görmedin sanırımArtık cevap vermeyeceğim çünkü bazı arkadaşlar beni idrak edemiyor ne hale geldiğimi nasıl çaresiz kaldığımı anlamıyor. Herkese teşekkürler...
Peki öyle yapacağım zatenSana iki kere sordum görmedin sanırım
Ben mi çok endişeliyim bilmiyorum ama oturduğun yerden haber gelmesini beklemektense çık git işine ya da ortak arkadaşlarına ulaşmaya çalış bişe yap illa bulursun birini
bnde bi kaç kavgada eşimin ölmüş babasına laf ettm . seni yetiştiren babanada.... gibisindenMevzu sadece takı değil babasının zamanında onu evlat yerine koymaması adamı biz evlenirken dahi borca soktu eşim kafasına sıkacaktı sadece materyal düşünmeyin. Hâlâ da ses yok eşimden ne olur bilmiyorum.
Ayy cenaze günü söylenecek söz müydü bu çok kötü bir durum gerçekten .Adam gitmiş arkasından bunu dillendirmen etik olmamış inşallah eşin arar ve özür dilersinMerhaba bayanlar. Eşimin geçen ay babası vefat etti memleketine gittik ve anormal bir kalabalık ile uğraştık epey de üzüldüm çünkü hayatımda ilk defa bir kefene sarılı cenaze gördüm çünkü ben kronik kalp hastasıyım ve ailem beni hiç cenaze törenine götürmedi el bebek gül bebek büyüdüm. Ben de antidepresan ilaçlar kullandım cenaze sebebiyle ve orda çok yıprandım. Eve dönünce eşim hep eskileri açtı ve ben de ilacın etkisiyle olsun sabah da çalıştığım yerdeki müteahhitin mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim lafına sinirle eşime babam babam diyorsun evlenirken seni evlat yerine koyup da bana bir şey mi taktı bizi borca soktu durdu dedim ve eşim şerefsizim ki seni bosayacagim dedi ve çıktı göreve gitti ( kendisi astsubay) ve 2 haftadır ne benim ne ailemin telefonlarıni açmıyor mesajlara cevap vermiyor nerede olduğu bilinmiyor kendi ailesi de telefonlara cevap vermiyor bu sorun nereye gider ben yuvamız dağılsın istemiyorum eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen bir akıl verin günlerdir kendimde değilim çok korkuyorum ailem başka şehirde kimse yok yanımda...
Sakin olmalısın öncelikle, hassas bir döneminde olmayacak bir laf söylemişssin. Empati kur, en kötü insan bile olsa o onun babası. Senin baban öldüğünde sana bunu söyleseydi eşim eöin ol sende çok kırılırdin. Bence özür dile onu çok sevdiğini söyle böyle bir mesaj at ve bekle. Geri gelecektir. Döndüğünde biraz hırçın ve sinirli olabilir sana karşı, sende alttan alırsın . Zamanla düzelirMerhaba bayanlar. Eşimin geçen ay babası vefat etti memleketine gittik ve anormal bir kalabalık ile uğraştık epey de üzüldüm çünkü hayatımda ilk defa bir kefene sarılı cenaze gördüm çünkü ben kronik kalp hastasıyım ve ailem beni hiç cenaze törenine götürmedi el bebek gül bebek büyüdüm. Ben de antidepresan ilaçlar kullandım cenaze sebebiyle ve orda çok yıprandım. Eve dönünce eşim hep eskileri açtı ve ben de ilacın etkisiyle olsun sabah da çalıştığım yerdeki müteahhitin mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim lafına sinirle eşime babam babam diyorsun evlenirken seni evlat yerine koyup da bana bir şey mi taktı bizi borca soktu durdu dedim ve eşim şerefsizim ki seni bosayacagim dedi ve çıktı göreve gitti ( kendisi astsubay) ve 2 haftadır ne benim ne ailemin telefonlarıni açmıyor mesajlara cevap vermiyor nerede olduğu bilinmiyor kendi ailesi de telefonlara cevap vermiyor bu sorun nereye gider ben yuvamız dağılsın istemiyorum eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen bir akıl verin günlerdir kendimde değilim çok korkuyorum ailem başka şehirde kimse yok yanımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?