Kocam evi terketti lütfen akıl verin

eşiniz sizi affetse ne çıkar fikriniz hala aynı ve muhtemelen her kavgada ölmüş babasına laf edip duracaksınız
eşinizin evden gitmesi dışında zerre pişmanlığınız yok kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz

Konu sahibi hata yapmış ama onu eleştirmek adına yok prenses sendromu, yok cenazeye gidiyorsun tabi ki kefenli ölü göreceksin gibi yaşadıklarını küçümsemek, karşınızdakinin nasıl bir ruh hali, yapısı, kişiliği olduğunu bilmeden yargılamak ne kadar kolay. Üzüntünün stresin bazı insanları nasıl etkilendiğini öyle kolay kolay atlatamadığını bilmiyorsunuz sanırım. Kalp hastası olmadığı halde kötü bir durumda kalp krizi geçirircesine nefes bile alamayan, ani mide bulantısı yaşayan, bayılan tamamen hasta bir hale gelen insanlar var ve bu durumdan ne kadar nefret edip, biraz gamsız olmayı dilediklerini metanetli olmayı istediklerini tahmin bile edemezsiniz. O yüzden kaçmak zorunda hissederler.

Kocanızın eski konuları açıp siz bu durumdayken ki zaten babanız büyük bir tehlike atlatmışken onun stresi üzerinizdeyken üzerinize gelip konuşması hiç doğru olmamış sizde canınız yandığı için aynı şekilde kocanızın canını yakmayı o an için istemişsiniz ve başarmışsınız da..İkinizde çok hatalısınız. İşte boşuna dememişler öfkeyle kalkan zararla oturur diye.. Eğer boşancaksanız bile birbirinizden özür dileyin.

Eşinizin ailesiyle bir sorununuz yokmuş anladığım kadarıyla belki cenazeden de etkilenmiş olabilirsiniz ama eşinizin babası vefat etmiş ve tabii ki üzgün siz tutmuş babam babam diyorsun da ne taktı da bizi borca soktu diye ölmüş adama laf söylüyorsun kim olsa kızar yani eşiniz çok haklı. Adam ölmüş gitmiş sizin arkanızdan ettiğiniz laflara bakın. Ne olursa olsun sinirlide olsanız bu sizi haklı göstermez benim ölmüş anne babama eşim böyle laf dese benim de tepkim aynı olurdu sizinde aynı olurdu. Hem niye kefenli gördünüz cenazeyi onu da anlamadım ölü zaten yıkanır yıkandığı yerde de tabuta konur yani.

Prenses sendromu diyen benim,
Konu sahibi hadi cenazede stres oldu hala kardeşinin hastaneye kaldırılmasından bahsediyor, babanın borç taktigindan bahsediyor yani hala hakli çıkmaya çabalıyor. Bunlarla yapılan kavganın ne alakası var?

Basbaya prenses sendromu bu. Ama anlaşılan 2 ay yetmemis hatalarını anlamaya.

Yahu kalp hastasiysa ailesi ne cesaret yalnız bırakıyor eşini bekle diyor?

Tamam kızmış olabilir, evi terk etmiş olabilir ama haber vermeli. Öyle kafaya göre iş olmaz hayat arkadasliginda.

Üstelik kendi babası vefat etmişken , eşinin ailesine sarmak , konu sahibinin söylediğinden farkı yok.

Acını yaşa, ne diye konuşuyorsun. Insanın acısı olsa ağzını bıçak açmaz.

Konu sahibi elbette haksızlık etmiş ancak buna zemin hazırlayan eşi bence.

Bu haklı çıkma değil kendisinde neyin itici güç olduğunu ifade etmiş. Zaten kimse demiyor ki iyi yapmışsın yaptığın doğru demiyor çok yanlış bir söz söylemiş büyük bir hata etmiş ama yapılan kavgayla alakası şu; karşınızdaki kişinin söyledikleri sizin canınızı yakarsa sizde ona başka zaman hiç söylemeyceğiniz, söyledikten 1 saniye sonra pişman olacağınızı bildiğiniz halde şeyler söyleyebilirsiniz. Olayın aslında borç harç olduğunu ben hiç düşünmedim okuyunca.. Tam tersi bana sen beni üzersen bende seni üzerim tavrı olmuş ki kesinlikle yanlış olmuş bu kesin.

Ayrıca bende ailenizin neden defalarca hastaneye kaldırıldığınız halde sizi o evde tuttuğunu anlamadım.
Allah korusun tek başınıza o evde size bişey olsa kimse müdahale edemez.

Artık cevap vermeyeceğim çünkü bazı arkadaşlar beni idrak edemiyor ne hale geldiğimi nasıl çaresiz kaldığımı anlamıyor. Herkese teşekkürler...
Sana iki kere sordum görmedin sanırım
Ben mi çok endişeliyim bilmiyorum ama oturduğun yerden haber gelmesini beklemektense çık git işine ya da ortak arkadaşlarına ulaşmaya çalış bişe yap illa bulursun birini

Çok hatalısınız. Aynı lafı ben duysam ben de eşimden boşanırdım. İnsan düşmanına bile yeni ölmüş babası hakkında böyle konuşmaz. Kusura bakmayın ilk defa bir BDV konu sahibini bu kadar haksız bulup, sinirlendim.

Eşinize özür borçlusunuz. Aranız düzelir mi bilmem ama bu lafı unutması biraz zaman alır.

Merhaba . Bu yüzden yuvanin yikilmasina izin verme . Git is yerine mutlaka oraya gidiyordur. Özür dile hatanın kabul et ama sakın yalvarma gurursuz davranma daha da itici gelirsin . Özür dile pişmanlığıni belirt sakin hakli cikmaya calisma sadece kendi icinde bulundugun durumlardan birden boyle oldugunu anlat .kabul etmezse biraz ağla zaten otomatik aglanır kocani almadan da evine gitme gerekirse işinin bitmesini bekle onla dön eve .

Kayınpederimi kaybedeli 5 sene oldu hala tek kelime olumsuz konuşamam gerçi konuşmam zaten Allah rahmet eylesin iyi bi adamdı ama kötüde olsaydı tek kelime edemezdim... Aile herkesin can damarı kiminkine basarsanız köpürür... Özür dileyin ama içtenlikle... Eşiniz affeder inşallah

Keşke dilinizi tutsaydınız yada çok üzülüyorum bu konuyu konuşmasakmı hem sende konuştukça üzülürsün diyip konuyu değistirseydiniz pat diye bu cümle kurulmaz ölünün arkasından senin babana öyle bişey desin tepkiniz ne olur ?

Eşiniz haklı, babası ölmüş ve sizin ettiğiniz lafa bakın

Eşiniz haklı dedim ama bütün yazdıklarınızı okuyunca fikrim değişti.
Babası ölmüş acısı olan insan acısını düşünür, karısının ailesinin açığını aramaz derdi bu mu yani cenazede. Evet babanız hata etmiş, ne olmuş boş bulunmuş konuşmuş, tam tersi olsa erkek milleti toz kondurmaz kendi babası annesine.
Kv nizin senin yüzünden hasret gitti deyip durması da ayrı bir olay, o da acısını bırakmış geline laf sokma derdinde, hem karısı hem oğlu gidene üzülmeyi bırakıp konu sahibine sarmış.
Eski konuları ne diye açıyor , bunun yeri mi peki acısı tazeyken, adam kendi düşünmüyor babasının öldüğünü eski defterleri açıyor.
Ölünün arkasından konuşulmaz doğru, kel ölüncede sırma saçlı olmuyor. Zamanında evimin huzurunu kaçırmış biriyse arkasından hadi kötü konuşmam da iyi de demem.

Oha ifadesiyle kaldim soylediklerini okurken.. Adamin acisi taptaze, hem elin insanlarina bsy olsa yine unutuyoruz olanlari, kaldi ki bu babasi, bin kat daha kiymetlenir.. Ne densiz ne cirkin laflar.. Eş olmak boyle zamanlarda belli olur.. Destek olacaginiza, işin icine etmissiniz.. Nasil guvensin size yeniden?

bnde bi kaç kavgada eşimin ölmüş babasına laf ettm . seni yetiştiren babanada.... gibisinden insan öyle bi noktaya geliyorki gözü bşe görmüyor. ama eşim gtmedi o yönden şanslıym konuşup özr dilemiştm. inşallah eşin kafası sakinleynce gelir güzelce konuşursunz cnm . sende canını skma herşy olacağna varır..

Ayy cenaze günü söylenecek söz müydü bu çok kötü bir durum gerçekten .Adam gitmiş arkasından bunu dillendirmen etik olmamış inşallah eşin arar ve özür dilersin

Sakin olmalısın öncelikle, hassas bir döneminde olmayacak bir laf söylemişssin. Empati kur, en kötü insan bile olsa o onun babası. Senin baban öldüğünde sana bunu söyleseydi eşim eöin ol sende çok kırılırdin. Bence özür dile onu çok sevdiğini söyle böyle bir mesaj at ve bekle. Geri gelecektir. Döndüğünde biraz hırçın ve sinirli olabilir sana karşı, sende alttan alırsın . Zamanla düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…