Kocam evi terketti lütfen akıl verin

diyecek bşe yok. yapacak bşi var oda ailenin evine dön. biraz zaman lazm eşin acısı hafifleynce sana ulaşcaktr . sinirli yada deil belki boşanma dawasyla döner. sen özürünü dile insan olarak.
bu iki hafta ne çektğni tahmin edebiliyorum. " bazen tutunmak bırakmaktan daha fazla acı verir"
boşanmak isterse zorlama. inceldiği yerden kopsun..

Sanırım eşinizin daha içindeki yarası bu kadar kuvvetli iken sizin babasını dilinize dolamasını hazmedememiş haklı olarAK.
Çünkü artık bir babası yok.Umarım eşiniz size geri döner.Ağır olmuş .....

Ben babamı kaybettim.. Eşinizin yaşadığını anlarım az çok..Keşke içinizdekilerle birlikte butun nefretinizi de toprağa gömseydiniz ve orada kalsaydı.. Eşinize mektuplar yazın.. Konuşmaya kalksanız sizi dinleyebileceğini sanmıyorum şu an..

Size de cok geçmiş olsun..

Adam babasını kaybetmiş sen hala düğünde ne taktığının derdindesin. Seni boşarsa boşamakta çok haklı. Bize de bi şey alınmadı ama ne yani almadılar diye adam babasının ölümüne üzülmesin mi?? herkesin annesi babası kendine kıymetlidir, kıymetleri de aldıkları malla mülkle taktıkları altınla ölçülmez, çocukken hasta olduğumuzda bir gece başımızda bekledilerse onu bile ödeyemeyiz. Hayatımıza sonradan giren bir kadına ya da erkeğe taktıkları takıyla ölçücez onların kıymetini???

Uzuldum canim sinirle soylemis oldugun sozler baya agir olmus yani suan esinin yerine kendimi koyuyorum bende cok darilirdim kirilirdm ama siniri gcince eve gelecektir umarim sen sadece dua et yanliz degilsin senin bir Rabbin var ona dayan ona guven

Bu kadar kirilgan, gücsüz ve narin olmayin sonra hayat cok yorar sizi, simdi oldugu gibi.

Ne takıymış arkadaş. Alın işte şimdi huzurunuz yok takı da takı dediğinize değdi mi? bu insanımızın takı merakını cidden anlamıyorum nolacak yani. Takı meraklılarının bir dolu takısı olsun da mezarlarında da dibine gömsünler belki doyarlar.

Not: Sizin davranışınızı eşinize konuşma şeklinizi hiç ama hiç beğenmedim ancak hiçbirşekilde eşiniz sizi hırpalamasına da hak veremem. O da sizinki kadar büyük ayıp yapmış. Şiddet asla haklı olamaz.

Senin hic baban öldü mü? Cevabın tabi ki hayir olacak. Yoksa boyle konusmaman gerektogini bilirdin. Esine simsıkı sarılacağın yere en kötü anıni fırsat bilip laf sokmaya çalısmissin. Bu durumda monaco prensesi olsan kimse yemez senin sımarikliklarini. Bu saatten sonra o adam degil geri donmek yuzune bile bakmamalı. Esler hayati guzellestirsin, kolaylastirsin diye var bana gore. Sizin gibi yilan dilli bir ese neden gerek duysun ki bir insan.

Benimde eşim askeri personel her türlü ulaşabilirsiniz askeri hat var çalıştığı kurumu arayabilirsiniz ulaşamıyorum diye bişey yok tabi izine ayrılmamıssa ayrılsa dahi adres vermek zorunda oda ayrı bi konu...konuya gelince yaptığınız hata ama ilaca bağlamayın bi alakası yok siz içinizden geleni söylemişsiniz birikmiş yani...eşiniz ruhsal bunalımda doğal olarak babası öldüğü için bi kıvılcım beklemiş ve gitmiş dönermi zannetmem ama inş döner diyelim.....

Allah rahmet etsin senin kp benim kp den kesinlikle daha fena değildir.
Okurken ben bile ölmüş olsa bu lafları etmezdim dedim yani.
Çok hatalısın. İnşallah affeder eşin.

Hanımlar lütfen, konu sahibesi edilmeyecek laflar etmiş, babalarını, annelerini kaybedenler olarak bizlerde incindik belki bu sözlerden ama sonuçta konu sahibesi de pişmandır, üstüne gidip ağır konuşmak olmaz değil mi?

" eski konuları açtı eşim " dediğiniz göre babasıyla ilgili aranızdaki sorunları dile getirmiş galiba.
Ee be sus adam, babanı toprağa vermişsin hala karınla kavga yolundasin.

Sizde en çok susmanız gereken yerde konusmussunuz

Yine de ne olursa olsun habersiz bırakmak insan işi değil.
Bosanacaksan adam gibi bosan.

Zaten babamlar çok büyük kaza atlattı cenazeden dönerken onun verdiği hincla söyledim ama çok pismanim
Anlattikca sacmaladigin ortaya cikiyor yalniz..Dusunce biciminde sorun var ozaman...Empatiden yoksunluk belki..

Prenses sendromundan kurtulursun böylece. Her durumu kendi lehine çeviren bir ailen var galiba.
Babanın siyaset yapmasi, senin kalp hastalığını vurgulaman, babanın kazasını bahane etmen falan.
Diğer insanlara figüran gibi davranmayı kesin.

Sevgili Mune elbette ki ağır konuşmamak lazım ama konusahibesi pişman falan değil..
Sürekli kendilerini haklı görmekteler..
Hadi altınlar ağzından yanlışlıkla çıkıverdi. Üzüldü..
Cenazeden dönerken babasının kaza yapmasının hıncı ne demektir..
Gitmeselermiş cenazeye..
Kimin kabahati var bu kazada eşin ailesinden?
Konusahibesinin içi nefretle dolu..
Kaa yapılmasının intikamı olarak bakabildiğine göre olaya..

Mevzu sadece takı değil babasının zamanında onu evlat yerine koymaması adamı biz evlenirken dahi borca soktu eşim kafasına sıkacaktı sadece materyal düşünmeyin. Hâlâ da ses yok eşimden ne olur bilmiyorum.

Bu nefret de değil ailem hasta kardeşimi evde bırakıp geldi komşular hastaneye kaldırmış zorlu bir yoldu hani babam öyle konuşmakla doğru mu yapmış asla ama ben de babama kes çeneni diyemem ya zaten ben duymadım duysam en azından anneme söylerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…