- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Uzuldum canim sinirle soylemis oldugun sozler baya agir olmus yani suan esinin yerine kendimi koyuyorum bende cok darilirdim kirilirdm ama siniri gcince eve gelecektir umarim sen sadece dua et yanliz degilsin senin bir Rabbin var ona dayan ona guvenMerhaba bayanlar. Eşimin geçen ay babası vefat etti memleketine gittik ve anormal bir kalabalık ile uğraştık epey de üzüldüm çünkü hayatımda ilk defa bir kefene sarılı cenaze gördüm çünkü ben kronik kalp hastasıyım ve ailem beni hiç cenaze törenine götürmedi el bebek gül bebek büyüdüm. Ben de antidepresan ilaçlar kullandım cenaze sebebiyle ve orda çok yıprandım. Eve dönünce eşim hep eskileri açtı ve ben de ilacın etkisiyle olsun sabah da çalıştığım yerdeki müteahhitin mevcut hükümetin adamıyım seni işinden ederim lafına sinirle eşime babam babam diyorsun evlenirken seni evlat yerine koyup da bana bir şey mi taktı bizi borca soktu durdu dedim ve eşim şerefsizim ki seni bosayacagim dedi ve çıktı göreve gitti ( kendisi astsubay) ve 2 haftadır ne benim ne ailemin telefonlarıni açmıyor mesajlara cevap vermiyor nerede olduğu bilinmiyor kendi ailesi de telefonlara cevap vermiyor bu sorun nereye gider ben yuvamız dağılsın istemiyorum eşim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen bir akıl verin günlerdir kendimde değilim çok korkuyorum ailem başka şehirde kimse yok yanımda...
Anlattikca sacmaladigin ortaya cikiyor yalniz..Dusunce biciminde sorun var ozaman...Empatiden yoksunluk belki..Zaten babamlar çok büyük kaza atlattı cenazeden dönerken onun verdiği hincla söyledim ama çok pismanim
" eski konuları açtı eşim " dediğiniz göre babasıyla ilgili aranızdaki sorunları dile getirmiş galiba.
Ee be sus adam, babanı toprağa vermişsin hala karınla kavga yolundasin.
Sizde en çok susmanız gereken yerde konusmussunuz
Yine de ne olursa olsun habersiz bırakmak insan işi değil.
Bosanacaksan adam gibi bosan.[/QUOT
Yok. Anlattigina gore aralarindaki sorundan bahsetmemis.Siyasetten konusahibinin babasinin cenazede siyaset yapmasindan bahsetmis.O da baban altin takmadi demis.Alakaya maydonoz.Cok ayip etmis.Ben olsam ben de evi terkederdim su durumuyla.
Hanımlar lütfen, konu sahibesi edilmeyecek laflar etmiş, babalarını, annelerini kaybedenler olarak bizlerde incindik belki bu sözlerden ama sonuçta konu sahibesi de pişmandır, üstüne gidip ağır konuşmak olmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?