- Konu Sahibi Samle_Tweety
-
Evet Arkadaşlar.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dayanamadım aradım eşimi konuştum. Bu kız gibi yaklaşık 100 ü aşkın kız ve erkğe eşimin facebook'undan arkadaşlık talebi gönderilmiş. Eşim yemin ediyor bunları kendisinin göndermediğine ve bir bir hepsini sildi. Şifresi de çok kolaylıkla bulunabilecek bir şifre zaten: benim adım:) Yani anlayacağınız kocamın facebook'u hacklenmiş ya da yakın biri girip bir işler çevirmiş. Bizim aramızı bozmaya çalışmış da olabilir. GÜnahı vebali boynuna!
Eşim şimdi facebook'u kapattı. Sorunumuz çözüldü. Olan yine bana oldu. Uykusuz kaldım. Ama ben razıyım yeterki sonu böyle olsun.
Hepinize çok çok teşekkürler
face olmasa diyorsunuz ama face diye bir site var
ve herkesin elinin altında,
elbette içinde olan yapar ama bazılarının içinde olmasada
bazı insanlar teşvik ediyor diye düşünüyorum...
eğer ortada bir suç varsa elbette buna fırsat veren eşdedir ama
ben yine söylüyorum şu face den uzak dursun herkes...
daha fazla üzülmemek için...
Eşinizle birlikte olduğunuz resimleri face'den silen ve eşinizin 10 sene önceki resimlerini profile yükleyen de herhalde hackleyen şahıstır... Ohh, neyseki olay tatlıya bağlandı..:jeyyar:
Eşinizle birlikte olduğunuz resimleri face'den silen ve eşinizin 10 sene önceki resimlerini profile yükleyen de herhalde hackleyen şahıstır... Ohh, neyseki olay tatlıya bağlandı..:jeyyar:
aynen bunu benim eşim söylese hayatta inanmam çok saçma geldi bana oraya istemediğin hiç kimseyi ekleyemiyorsun sen istemezsen kimsede seni ekleyemez inş doğru söylüyodur eşin hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim:bbo::bbo:Adresi ele geçirilmiş öyle mi..?
Ve adresini ele geçiren onun 10 yıl önceki fotoğrafını eklemiş ve sizikileri de silmiş..
ne kadar enteresan biriymiş..
Oyyy oyyy pozitif olalım pozitif bakalım derken bu hale getirdiler bizi..
Bu hikayeye asla inanmam ama genel olarak şüpheci olarak tanınırım kriter olamam sanıyorum..
Evet Arkadaşlar.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dayanamadım aradım eşimi konuştum. Bu kız gibi yaklaşık 100 ü aşkın kız ve erkğe eşimin facebook'undan arkadaşlık talebi gönderilmiş. Eşim yemin ediyor bunları kendisinin göndermediğine ve bir bir hepsini sildi. Şifresi de çok kolaylıkla bulunabilecek bir şifre zaten: benim adım:) Yani anlayacağınız kocamın facebook'u hacklenmiş ya da yakın biri girip bir işler çevirmiş. Bizim aramızı bozmaya çalışmış da olabilir. GÜnahı vebali boynuna!
Eşim şimdi facebook'u kapattı. Sorunumuz çözüldü. Olan yine bana oldu. Uykusuz kaldım. Ama ben razıyım yeterki sonu böyle olsun.
Hepinize çok çok teşekkürler[/QUOT
rahatladığına çözüldüğüne çok sevindim arkadaşım...
Facebook suçlamak bence pek mantıklı değil.
Eşinizi ayartan facebook değil ki..?
Kapıyı açık bırakan kimsenin evine herkes girip hırsızlık yapıyor mu..?
Siz komşunuzun kapısını açık görseniz gidip birşeyler çalar mısınız..?
Suçlu olan eşiniz,belli ki piyasa yapıyor eski fotoğrafıyla..
Facebook olmasa başka bir yerden yapar..
Yapmak isteyen adama her yol açık..
Madem hesabını konrtol edebiliyorsunuz bekleyin ve gelişmeleri görün..
yoksa korkacak ve yeni bir hesap alacaktır ki bu da zor değil..
Adresi ele geçirilmiş öyle mi..?
Ve adresini ele geçiren onun 10 yıl önceki fotoğrafını eklemiş ve sizikileri de silmiş..
ne kadar enteresan biriymiş..
Oyyy oyyy pozitif olalım pozitif bakalım derken bu hale getirdiler bizi..
Bu hikayeye asla inanmam ama genel olarak şüpheci olarak tanınırım kriter olamam sanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?