Kocam facebook'da... Yardımlarınızı nolur rica ediyorum

Eşinizle birlikte olduğunuz resimleri face'den silen ve eşinizin 10 sene önceki resimlerini profile yükleyen de herhalde hackleyen şahıstır... Ohh, neyseki olay tatlıya bağlandı..:jeyyar:

Katılıyorum. Araç olmazsa, içine çekmezse, bu tarz durumlarla karşılaşma olasılığıda daha az. İnsanın böyle birşeyi düşünesi yokken, gelen birşeyle koskoca aklı başında adamın bile, aklı durup dururken çelinebilir. Ama bu yanlışı değiştirmiyor tabi. Yanlış şeyler çıktığında karşısına , o yanlışa gereken tepkiyi gösterebilmeli. Önemli olanda, yanlışların içine çekecek güçler olsa da onun içinde doğru cevabı verebilmek daha değerli ve önemli aslında. Ama bu insan için çok kolay bir durum değil tabi. Hataya çok kolay düşebiliyor insan. Bu durumda bazı araçlardan uzak durmak, bu durumlar için temkinli olmak, işi kolaylaştırabilir.

Eşinizle birlikte olduğunuz resimleri face'den silen ve eşinizin 10 sene önceki resimlerini profile yükleyen de herhalde hackleyen şahıstır... Ohh, neyseki olay tatlıya bağlandı..:jeyyar:

Yani bu adam bunları yapmak için mi, sadece sizin resimlerinizi silmek ve eşinizin 10 sene önceki resmini profile koymak için mi, uğraşmış eşinizin sayfasıyla. İlginç. En azından şu saatten sonra, kapattığına emin olun ve takip edin.

Bu da zayıflıktan ileri geliyor bence,
hep söylüyoruz ya,doyumsuzluk,zayıflık ve kişikle alakalı bir durum...
face de kolaylaştırıyor bu olayları...
olayın tatlıya bağlanmasına sevindim,ama şunuda belirtmek isterimki,
önemli olan pc den ya da face den silinmesi değil,
kafasından tamamen silinmesi,
inşallah tekrarlanmaz...
sevgiler...

ya face ne gerek var Allah aşkına..
liseli gençler değiliz ki, çoluk çocuk değiliz ki.
Allah kimseyi şaşırtmasın.. yuvalarımızı ve bizi korusun...

Son düzenleme:
inş eşin doğru söylüyordur. aksi taktirde eşin senin öğrendiğini duyunca tırsıp şifresini senin ismini olarak değiştirmiş olabilir. Dediği gibiyse zaten 10 yıl önceki resimleri bulup koyan bir arkadaşı ise; o kişiyle arkadaşlığınızı gözden geçirin.

sanal bir internet sitesimi suçlu yoksa aslında bazı insanların içinde olan aldatma duygularını açığa çıkarttığı için kişimi suçlu. bu tartışılır tabi bana göre insanlar zaten yatkın oluyo internet sayesindede bu duygularını açığa çıkarıyor. sizin eşiniz gibi, sanal olan bir siteyi yani insanlar sayesinde yola alan bir siteyi nasıl suçlarız ya. yolda da karşılaşabilirdi. eşinizin müsait oluşunu tartışalım bence. bendede var face, eşimdede. hiç düşünmedik ikimizde böyle şeyler neden acaba.

aklı başında olanların oldugu gibi aklı şeyide olanlarında yeri facebook...
yazık tanımadıgın bilmedigin kişileri ekliyerek ancak yuvya kişilere zarar veriri oldu son zamanlarda...
sabah 5 de derdine nede mesaj yazmışsa ....insan tabiki kuşkuların....
eşinle konuşucan ve face iptal ettiricen yapacak başka bir şey yok gibi

Simdi benim esim ve ben takiliyoruz facebooka ve listedekiler belli kim olduklari belli.. Benimkilerde oyle.. hafta sonlari takilir ve giren cikan belli oldugu icin o kadar illet olmadim o siteye ancak tanimadigim aciklamasini yapamayacagi hic kimseyi ekleyemez ve tanimadigimiz insanlari eklemiyoruz biz o siteye
sadece arkadaslar ve akrabalar o kadar.. siteyi suclamak yerine kullananlari suclamak gerekir

sizin esiniz bence ekledi o insanlari cunku resimler degisti ve eski hali konuldu.. yada cok yakin bir tanidiginiz bunu yapti.. Baska bir mumkunati olarabilirmi?

Adresi ele geçirilmiş öyle mi..?
Ve adresini ele geçiren onun 10 yıl önceki fotoğrafını eklemiş ve sizikileri de silmiş..
ne kadar enteresan biriymiş..
Oyyy oyyy pozitif olalım pozitif bakalım derken bu hale getirdiler bizi..
Bu hikayeye asla inanmam ama genel olarak şüpheci olarak tanınırım kriter olamam sanıyorum..

aynen bunu benim eşim söylese hayatta inanmam çok saçma geldi bana oraya istemediğin hiç kimseyi ekleyemiyorsun sen istemezsen kimsede seni ekleyemez inş doğru söylüyodur eşin hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim:bbo::bbo:

bence suç facede değil onu kötü kullanlarda
suç direk face atılmasıda beni sinir ediyo sanki sayfa açılınca hadi eşlerinizi altadın yazısımı geliyo
kişi nefsine hakim olsun geri no problem

benımd eesımın afce var ve benımde var ...ve hesabına gırer cıkarım..bencede suclu face falan degıl yanlsı yaklasım bu ..yapacak adam herturlu yapar bence..bana sorarsan beklemen hata kendımı dusundum emınımkı o saatte ayagı dıker kesınlıkle hesabını sorardım bence hıc bekleme ..bırde fotolarınıız falan sılmıs cok kotu bır olay ..alsanaalsanasmile

iki şık var..birincisi gerçektende eşinin bir yakınıki büyük ihtimalle 10 yıldan beri tanıdığı yani elinde 10 yıl önceki resimleri olan biri şifreyi kırıp veya çaktırmadan öğrenip bunları yapmış olabilir...olabilir kesinlikle hayat bu...ikinciside...eşin o anda panikledi daha iyi bir yalan bulamadı ve bu basit yalanı uydurduki çok komik..yani bukadar basit bi sebeb ya kesinlikle doğrudur yada yalandır...işin içinden çıkmak senin zekana kalmış...

Harfi harfine katılıyorum...

Aynen hiçbir şeye evet bu böyledir diyip geçemem.
Muhakkak beklemede kalmanı ve takip etmeni öneriyorum Samle_tweety...
Kocandan şüpe duy demiyorum ama böyle her dediğine aa bak öyleymiş diye inanma.
Üzülen sen olabilirsin...
CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…