- Konu Sahibi Samle_Tweety
-
Evet Arkadaşlar.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dayanamadım aradım eşimi konuştum. Bu kız gibi yaklaşık 100 ü aşkın kız ve erkğe eşimin facebook'undan arkadaşlık talebi gönderilmiş. Eşim yemin ediyor bunları kendisinin göndermediğine ve bir bir hepsini sildi. Şifresi de çok kolaylıkla bulunabilecek bir şifre zaten: benim adım:) Yani anlayacağınız kocamın facebook'u hacklenmiş ya da yakın biri girip bir işler çevirmiş. Bizim aramızı bozmaya çalışmış da olabilir. GÜnahı vebali boynuna!
Eşim şimdi facebook'u kapattı. Sorunumuz çözüldü. Olan yine bana oldu. Uykusuz kaldım. Ama ben razıyım yeterki sonu böyle olsun.
Hepinize çok çok teşekkürler
Eşinizi ayakta alkışlıyorum valla ben
Bundan daha basit ve kolay bir yalan söyleyemezdi tabiki...O da haklı adamcağızın aklına daha iyi bir yalan gelmemiş..
Hacklenmiş mişVay anasını sayın seyirciler ...
Eşini ancak eşin kadar iyi tanıyan biri olacak ki (!) 10 yıl önceki gençlik fotolarını koymuş profiline ve senle beraber çekilenleri silmiş yok etmiş...
Kim acaba bu ..Dediğim gibi eşini ancak eşin kadar tanıyan biri yani eşin...
Neyse sen olumlu olmaya devam et gene...Mutluluklar sana ne diyeyim .[/Q
katılıyorum canım kaydirigubbakcemile5 ayrıca sabah 05:00 sularında gelen mesajdayım ben halen demekki nosunu da vermiş üzülerek sölüyorum canım sakın gözünü kapatma kocan seni ayakta uyutuyo bence takipte ol ve ona inanmadığını belirt.
Adresi ele geçirilmiş öyle mi..?
Ve adresini ele geçiren onun 10 yıl önceki fotoğrafını eklemiş ve sizikileri de silmiş..
ne kadar enteresan biriymiş..
Oyyy oyyy pozitif olalım pozitif bakalım derken bu hale getirdiler bizi..
Bu hikayeye asla inanmam ama genel olarak şüpheci olarak tanınırım kriter olamam sanıyorum..
Evet Arkadaşlar.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dayanamadım aradım eşimi konuştum. Bu kız gibi yaklaşık 100 ü aşkın kız ve erkğe eşimin facebook'undan arkadaşlık talebi gönderilmiş. Eşim yemin ediyor bunları kendisinin göndermediğine ve bir bir hepsini sildi. Şifresi de çok kolaylıkla bulunabilecek bir şifre zaten: benim adım:) Yani anlayacağınız kocamın facebook'u hacklenmiş ya da yakın biri girip bir işler çevirmiş. Bizim aramızı bozmaya çalışmış da olabilir. GÜnahı vebali boynuna!
Eşim şimdi facebook'u kapattı. Sorunumuz çözüldü. Olan yine bana oldu. Uykusuz kaldım. Ama ben razıyım yeterki sonu böyle olsun.
Evet Arkadaşlar.
Evet Arkadaşlar.
Konu sahibesi sorunumuz çözüldü olan bana oldu uykusuz kaldım demiş ...
Tek sorunu uykusuz kalmasıymış bu gece erken yatıp uykusunu alsa bari
bu sorunun bu aciklamalarla cozuldugunu dusunuyorsa bence hala uyuyor canimm...
benim anlamadıgım sabah 5 de gelen mesaj neyin nesi telefona mı gelmiş
Adam cepten giriyomuş face çaktın köfteyi sempatiksalakcinni
Sen de ne geç anlıyon ya sempatiksalakcinni
esi degil ama yanlis anlasilmasin....
aralarini bozmaya calisan kisi yada hackleyen kisi
nasil bir dusmansa bu artikkk:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?