Kocam facebook'da... Yardımlarınızı nolur rica ediyorum

yuva yıkmak kolay değil umarım dediği gibidir biraz bekleyin gözleyin bakalım başka hataları varmı telefon net nebiliyim geç gelmeler yalanlar vamı varsa gerekeni yaparsınız.

bencede face napsın???
erkekler kadınlar uslu durmuyor kullanmayı bilmiyorlar, benimde face adresim var be neden yabancı insanları erkekleri eklemiyorum???
eskiden 900 hatlar vardı aryanda aramayanda vardı, valla insanın içinden gelecek, kadınlartı geçtim o ayrı konuda anlamıyorum neden bi kadını görünce atlıyorlar, nefislerine hakim olamıyorlar bukadarmı aciz bu erkek milleti, face eski arkadaşları dostları bulma aracı olmalı bence ama yanlış kullanım yüzünden çok yuvalar yıkılıyor..

Eşinizi ayakta alkışlıyorum valla ben

Bundan daha basit ve kolay bir yalan söyleyemezdi tabiki...O da haklı adamcağızın aklına daha iyi bir yalan gelmemiş..

Hacklenmiş miş Vay anasını sayın seyirciler ...

Eşini ancak eşin kadar iyi tanıyan biri olacak ki (!) 10 yıl önceki gençlik fotolarını koymuş profiline ve senle beraber çekilenleri silmiş yok etmiş...

Kim acaba bu .. Dediğim gibi eşini ancak eşin kadar tanıyan biri yani eşin...

Neyse sen olumlu olmaya devam et gene...Mutluluklar sana ne diyeyim .

imza zhebani sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
bende eşime dedim sana alalımmı diye,yok istemem ,uğraşamam dedi,,,yinede açtım ona face hesabı ve kontrolü bende,kendimin ve oğlumun resimleri var genelde,mesajlarını ve arkadaşlarınıda kontrol ederim,,eşimin ilgisini komik videolar çekiyor,,bende ilk çıktığından beri var,ama insanın içinde omasın,,hiç alakasız işlerle uğraşmadım,sadece arkadaşlarımla ,paylaşımlarımız için kullandık,bu olay bence illaki kötü işler karıştırma hissiyle alakalı diye düşünüyorum,,,geneldede erkekler yapıyor bu karışık işleri,offf,,

hı hı evet kesin öledir,bende pamuk prensesim zaten ohaoldumsmile :sinifsinif:

ben pek inanmadım bence peşini bırakmayın derim

bir yemin etti ve hersey halloldumu yani... bu kadar miii
hic inanmam yemin edenlere...
soylenenlerin olma ihtimali o kadar azki bana gore...bide yemin edildimi ben hepten huylanirim valla...inandirici degil hep....
sizde raziysaniz zaten sorunda olmaz....

Konu sahibesi sorunumuz çözüldü olan bana oldu uykusuz kaldım demiş ...

Tek sorunu uykusuz kalmasıymış bu gece erken yatıp uykusunu alsa bari

fesatlık yapmak istemem ama böyle bir açıklama bana basit ve olma ihtimali cok dusuk geldi
yinede siz ara ara takip etmekten vazgecmeyın derım..

esi degil ama yanlis anlasilmasin....

aralarini bozmaya calisan kisi yada hackleyen kisi

nasil bir dusmansa bu artikkk:1ninca:

He bak iyi oldu hatırlattığın ,aile faciasına sebebiyet vermem istemem sempatiksalakcinni

Aralarını bozmaya çalışan akraba yada arkadaştı dimi.

Çok feci bir düşmanmış çok...evlerden ırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…