Kocam fotoğrafımı x hesabında benden habersiz paylaşmış

Konu gerçek değil gibi.Eşinin çıplak sırtını paylaşan erkek var mıdır?Sanmıyorum.

böyle fantezileri olan erkeklerin olduğunu duymuştum ama gerçek değildir yaa diyordum hep. Meğer doğruymuş varmış böyleleri kocan bildiğin sapkın biri. Bugün sırtını paylaşan yarın özel videolarınızı da paylaşır. Eğer kabullenebilirsen devam edin yok kabullenmem diyorsan boşan.

eşiniz yakında sert yorumlar da ister fotoğrafınıza.

boşanmadan önce, nasıl yapabilirsiniz bilmiyorum ama telefonundaki fotoğrafları silin, yedeklediyse i cloud hesabı vs. oralardan silin. bilgisayarda arşivlediği şeyler olabilir. onları da silin.

işte eşiniz de olsa güvenmeyeceksiniz. bugün fantezi uğruna paylaşan adam, yarın ayrılık aşamasında kendince rezil etmek için kullanır.

İnsan çevresinde yok diye genel olarak yok sanıyor ama sapık ruh hastası dolu. İşin kötü kısmı, kadınlar da bunları normalleştirip kabul ediyor.

Adam bildiğiniz "gavat" ve malesef size ne sevgisi ne de saygısı var. Insan eşinin o halini millete sergiler mi yahu?!
Siz sırf "alışkanlık" yüzünden bu adamı affedersiniz yarın bir gün eşinizin grup ilişki veya o tarz iliskiler tekliflerine de hazır olun. Çünkü sizden güç alacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…