Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Canim acaba bosuna mi evham yaptik bence bi sey soylemek sessizce takip et

Şu ana kadar eşimle konuşuyorduk.Hiç birşey sormadım üstelemedim oradaki çalışmalarını tek tek anlattı.Özellikle son gece yani olayın yaşandığı gece hesapta olmayan ekstra bir çalışma çıktığı için gecenin 9 buçuğuna kadar arkadaşlarıyla çıktı alıyorlarmış.Diyor yetiştiremeyeceğiz işimiz bir sonraki güne sarkacak biletimiz yanacak diye de çok strese girdik .Allahtan bitti ben de valizimi o saatten sonra toplamaya başladım diyor

Allah yardimciniz olsun bidahada tek gondemeyin bi yere
Diyor ki bir daha ne olursa olsun farkı ödeyip seni veya oğlumu götüreceğim söz.Bu sabah da erkenden kalkmış hazırlanmış .nereye gidiyorsun dedim o da '' ben kaç gündür güzel şeyler yiyorum otelde açık büfe, gidip size kahvaltılık alacağım içime sinmiyor '' dedi

Bilemiyorum ki canım

Benim de içim rahat etmiyor inanın hala bir yerlerde bir karıncalanma hissediyorum

Sizin fikirleriniz çok güzel ve pozitif çok teşekkür ediyorum inşallah öyledir

Az önce bu konuda ne dedi söyleyeyim size,
Orada sebille içki olsa bir damlasını içmem benim bir adım var çok da canım isterse kendimi tutar evime gelip içerim dedi

İş çıkmış, Arkadaşlarıyla çıktı almış derken orda mı tanışmışlar anlamadım. İşyerinden sadece o gitti diye hatırlıyorum

Allah korusun..Biz ana babamıza isyan ettik mi ki çocuklarımız bize etsin?Onlar bizim değer yargılarımız ve hayata bakışımız ile şekillendikleri için başka tür şekillenmelere kapalı olacaklar.Yani olumsuz şekillenmelerden bahsediyorum.Savunduğunuz şeyin savunulacak hiçbir yanı yok.Adı üstünde kötü alışkanlık.Beyin hücrelerini sinsi bir böcek gibi yiyen,onlarca kanser türüne davetiye çıkaran , tadı zaten oldukça berbat, içince midenin bile kabul etmeyerek dışarı atmaya çalıştığı bu -bana göre-iğrenç sıvının alınması durumunda çok mu modern çok mu ufku açık insanlar olunuyor?Sizden edindiğim tecrübeyle, olunmuyormuş.

Kelimesi kelimesine katılıyorum

aynen ya ben de anlayamadım.Bir de konuya şöyle başlamış''Ya bakar mısınız...'' bakmıyorum belediye baksın diyeceksin olmayacak.Ne alaka konuyu saptırmış alenen

Sinirden yazdım o yorumuda yoksa böylelerine prim vermemek lazım bi şey söyledim sanıyolar sonra.

Konu sahibi gelişmeleri yaz bize merak ediyorum son durum nedir bişeyleri kurcalayabildin mi
Kurcalıyorum ama birşey elde edemiyorum.Sevinsem mi üzülsemmi vallahi bilemiyorum

Yapmaz diye ümit ediyorum canım ama belli de olmaz işte.Beşer şaşar Allah şaşırtmasın diyorum

Uf vaska derdi uommu bu gatinların kocaları didiklemekten başka.Niraz rahat olun gezin kitap okuyun bisiler yapın iste üfff
En son hangi kitabı okudunuz? Ben sayayım bu ay okuduklarımı:
Sinan Akyüz-İncir Kuşları
Kemal Tahir- Karılar Koğuşu
Zülfü Livaneli-Mutluluk
Şu an da Ahmet Altan- Sudaki İz
Galiba kocan yok canım senin burdaki kadınlar boş duruyor canları sıkılmış hadi kocamızı didikleyip rahatlayayım demiyor var birşeyler ki paylaşıyoruz.Rahatız geziyor tozuyor okuyoruz bu arada da kocamızı çayıra salmıyoruz anladın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…