Bence bu irkik ya gatin olamaz kesinlikleİşte gatin gibi gatin, helal
Canim acaba bosuna mi evham yaptik bence bi sey soylemek sessizce takip etÇok teşekkür ederim yorumunuza canım.Benim ile ilgili ettiğiniz güzel sözler için de ayrıca teşekkür ediyorum.Bugün eşim wc deyken teli alıp baktım.Whatsap görüşmelerine falan.Whatsaptan annesine , abla ve abisine bir de yakın arkadaşına resim göndermiş.Ayrıca tele giriş şifresini de değiştirmemiş.Kıyafetlerini tek tek kokladım ter kokuyordu.Ruj izi saç vs kalıntıları bulmaya çalıştım ama yoktu.Donuna kadar inceledim.
Şu ana kadar eşimle konuşuyorduk.Hiç birşey sormadım üstelemedim oradaki çalışmalarını tek tek anlattı.Özellikle son gece yani olayın yaşandığı gece hesapta olmayan ekstra bir çalışma çıktığı için gecenin 9 buçuğuna kadar arkadaşlarıyla çıktı alıyorlarmış.Diyor yetiştiremeyeceğiz işimiz bir sonraki güne sarkacak biletimiz yanacak diye de çok strese girdik .Allahtan bitti ben de valizimi o saatten sonra toplamaya başladım diyorKonu sahibi daha önce demişti odayı gördüm banyosu hariç diye ama görüntülü aramada kalite çok düşük Levent kırca replikleri gibiydi falan demişti...
Bu arada siz konu sahibinin, ben de adamın avukatı gibi olduk
Ama adamın tarafını tuttuğum yok tabi ki, kendi içimde de soru cevap yapıyorum adamın bi açığını bulmak için. Ama hal ve hareketlerindeki tuhaflık hariç, diğer açıklamaları tutarlı görünüyor. Yine de konu sahibi sessizce takip etsin. Eğer öyle birşey varsa da konu sahibine kabak gibi göstersin Allah. Adamın da ayağına dolandırsın
Diyor ki bir daha ne olursa olsun farkı ödeyip seni veya oğlumu götüreceğim söz.Bu sabah da erkenden kalkmış hazırlanmış .nereye gidiyorsun dedim o da '' ben kaç gündür güzel şeyler yiyorum otelde açık büfe, gidip size kahvaltılık alacağım içime sinmiyor '' dediAllah yardimciniz olsun bidahada tek gondemeyin bi yere
Ben sormadan söyledi ahahahahah çok şaşırdım oteldeki diyaloğu anlatınca onu da söyledi
Bilemiyorum ki canımAntalya'da yaşayan Alanya'daki otelleri bilen biri olarak diyebilirim ki 5 yıldızlı otellerin (öyle demiştiniz) hiçbirinde internet sorunu olamaz çok dikkat ettikleri bir hizmet konusu genelde her katta 3-4 modem oluyor otelin büyüklüğüne göre değişiyor
Ayrıca bildirimleri silmiş olabilir mi?
Benim de içim rahat etmiyor inanın hala bir yerlerde bir karıncalanma hissediyorumArama kayıdı silinmiş belli ki. Olduğunda da farklı davranıyor. Kesin bilmemeniz gereken bişey var ama aldatma mı başka bişey mi bilemem.
Durumdan da nasıl emin olabilirsiniz bilmiyorum, telefonu ele geçirip ogün ki konuştuğu kişilerin internetten self servis uygulamasına girip dökümünü alabilirsiniz.
WhatsApp web i kurabilirsiniz başka bir pc ye ve takibe alırsınız.
Benim içim asla rahat etmezdi inandırıcı gelmedi, üzgünüm.
Sizin fikirleriniz çok güzel ve pozitif çok teşekkür ediyorum inşallah öyledirEşin ben ne dediyse aynı şeyleri söylemiş. İş için gidilen otelde böyle bir halta yemek yürek ister. Direkt olarak kovulur. 2 çocuk babası adam işsiz kalmayı göze alamaz 5 dakikalık zevk için.. Facetime aramaları bazen ekrana düşmüyor telefon ayarlarından size çalıyor gibi geliyor ama karşı tarafta tek bir bildirim bile olmuyor.
En fazla gece dışarı çıkacaktır o sırada lobide bile yakalamış olabilirsiniz koşarak odaya gidip saçını başını dağıtmış üstüne tişört geçirmiştir. Bence bir aldatma durumu yok. Bundan sonrası için eşin hangi operatörü kullanıyorsa online işlemlerini kendi cebinde aktif et kafan rahat olsun. Ben kocamın tüm hesaplarını kendime bağladım sürekli takipteyim ha iyi bir şey mi tartışılır ama kafam rahat.
Az önce bu konuda ne dedi söyleyeyim size,Dolap ful içki dolu olsa bile eşin içtiğini kendisi ödeyecek artı firmaya fatura gidecek kocan da onu demek istemiştir.
Bizlere sadece su ve soda konusunda izin vardı. Sonuçta çalıştığımız ofiste içki içmiyoruz gittiğimiz otelde bulunma sebebimiz belli içirmezler.
Telefonu kızıma verip (oynaması için) kendi odaya gitti ama ben telefonu elime alıp bakmadım belki de sildiği için rahattı bilmiyorum ama bırakıp gitti yaniHiç birşey deme derim artık daha dikkatli bak et telefonunu karıştır arada
Allah korusun..Biz ana babamıza isyan ettik mi ki çocuklarımız bize etsin?Onlar bizim değer yargılarımız ve hayata bakışımız ile şekillendikleri için başka tür şekillenmelere kapalı olacaklar.Yani olumsuz şekillenmelerden bahsediyorum.Savunduğunuz şeyin savunulacak hiçbir yanı yok.Adı üstünde kötü alışkanlık.Beyin hücrelerini sinsi bir böcek gibi yiyen,onlarca kanser türüne davetiye çıkaran , tadı zaten oldukça berbat, içince midenin bile kabul etmeyerek dışarı atmaya çalıştığı bu -bana göre-iğrenç sıvının alınması durumunda çok mu modern çok mu ufku açık insanlar olunuyor?Sizden edindiğim tecrübeyle, olunmuyormuş.HAYIR, anlamiyorum cunku gercek hayatla dunyanin gidisatiyla bu soylediklerinizin hic bir alakasi yok. Dunyanin gidisati diyorum, insanlik diyorum, hayat diyorum ama bazi kesimler bu gibi seylere UZAK lar , niye cunku aslinda acip internetten tum dunya insanlarinin nasil yasadigini, dunyanin nasil isledigini , hayatin aslinda ne kadar guzel olabilecegini, kendi deger yargilarinin ne kadar sacma ve goreceli oldugunu anlayacaklar ... Siz anlamiyorsunuz ama cocuklariniz size isyan edecek ve dunyaya uyum saglayacaklar.
Kelimesi kelimesine katılıyorumAsıl kıymetli olan içip bir süreliğine akli dengeyi kaybetmek mi ? Sarhoş olunca da hiç kimseye zarar vermeyecek öyle mi ?
Konuyu niye böyle saçma sapan bir yere çektiniz ?
Çocuklarımızda bizim gibi içkiden, kumardan kısaca insanlara zarar veren şeylerden hatta daha kısa söyleyecek olursam haramdan! kaçınacaklar inşallah
aynen ya ben de anlayamadım.Bir de konuya şöyle başlamış''Ya bakar mısınız...'' bakmıyorum belediye baksın diyeceksin olmayacak.Ne alaka konuyu saptırmış alenenAlkolün tartismasini yapiyorsunuz yapmayin konu kapanmasin. Hem konu sahibide oyle birseyden bahsetmedi zaten. İcen icer icmeyen icmez kimse icmeyeni veya iceni cahillikle yobazlikla suclamasin lutfen herkesin hayat tarzi farkli kime gore yalnis kime gore dogru bunun tartismanin yeri burasi degil
Kendi gibi olmayanı da entel dantel sözlerle güya ters köşe yapıyorboşver.
ateistim demiyor da marsa yolculuktan içkiden güzelleme yapıyor tepki olmasın diye.
Kurcalıyorum ama birşey elde edemiyorum.Sevinsem mi üzülsemmi vallahi bilemiyorumSinirden yazdım o yorumuda yoksa böylelerine prim vermemek lazım bi şey söyledim sanıyolar sonra.
Konu sahibi gelişmeleri yaz bize merak ediyorum son durum nedir bişeyleri kurcalayabildin mi
Yapmaz diye ümit ediyorum canım ama belli de olmaz işte.Beşer şaşar Allah şaşırtmasın diyorumIlk mesajinizda ben de işkillendim ama sonra size yaptığı açıklama ikna edici sanki. Siz takipte kalın ama kendinize hayatida zehir etmeyin.
Is için gidilen gezilerde biz çok sık gidiyoruz seminer v.s. Valla adamların etrafını kadınlar sarmıyor arkadaşlar. Ayrica saramaz zaten adi uzerinde is icin gidiliyor ve ortamda bayan çalışanlarda var.
Is icin gidilmiş bir ortamda her erkek cesaret edemez böyle birşey yapmaya.
Ha odasina çağırırmi çağırır ama zaten siz eşinizi bilirsiniz. Böyle bir sey yapar mi diye.
Bu ilden sadece o gitti.Diğer gelenleri de tanıyor bakanlık adına gittilerİş çıkmış, Arkadaşlarıyla çıktı almış derken orda mı tanışmışlar anlamadım. İşyerinden sadece o gitti diye hatırlıyorum
Resimlerden ben de öyle gördüm2 hafta önce gittik antalya ya çok sakindi.
En son hangi kitabı okudunuz? Ben sayayım bu ay okuduklarımı:Uf vaska derdi uommu bu gatinların kocaları didiklemekten başka.Niraz rahat olun gezin kitap okuyun bisiler yapın iste üfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?