Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Alanya gibi bir yerde içki ne mi ararmis. Muhafazakar otellerde bile maalesef var. Para ile gizlice garsona getirtiyorsun. Odana getiriyor. Alanya da otellerde 3 yıl çalıştım biliyorum..
Ve telefonda arama kaydında wattsap gibi yerlerde bir şey bulamama ihtimalin yüksek. Çünkü orda maalesef ki otelin müşterisi bile yetiyor. Birlikte olabilecek çok kadın var. Ha nerden biliyorum güvenlik görevlisi olarak otellerde 5 yıl çalıştım. Kamera kayıtları bazı otellerde oluyor herkes kamera koymuyor. Zaten odayı görüntüleyen kamera olmaz pek. Yine de çalıştığım bir kaç otelde odaların anca 3 te 1 ini görüntüleyen kameralar vardı.
Ordan bir şey çıkmaz. Çıksa da vermezler görüntüleri.
Inşallah aldatmamistir. Çocuğunuz varmış inan kötü oldum. Senin yerine koydum kendimi senin için dua ediyorum. Inşallah inşallah inşallah.
Ama irdele için rahat olsun. Umarım bir şey çıkmaz

sadece içse bu kadar telaşlı olmaz bence.
var bir bit yeniği.

belediyelerde çok dönüyordu bir ara böyle olaylar.

bence cok abartıyorsunuz. madem ama bi kadınla telefonu hiç açmayabilirdi.
sonra da arar uyuyordum telefon sessizde kalmış falan diyebilirdi. yalanın bini bin para.
hem düşünecek zamanı da olurdu.
birşey sakladıgı kesin ama daha masumane sizin duyunca kızabileceğiniz birşeyi saklamış olabilir.

Ben konu sahibine tavsiye veriyorum ama öyle günlerce sakin kalamazdım...

Otelden kamera kayıtlarını isterim herhalde. Odasına giren çıkan olmuş mu ya da benimle konuştuğu saatte kendi odasında mıymış diye?

Bence aynı firmadan bir hanımla uzun süreli bir durum var zira telefon da saklanıyor sürekli olarak.
Tek çözüm online işlemlerden görüşme kaydına bakmak
Umarım aldatmıyordur.

Hareketleri çok şüpheli seminerin tüm gün süreceğini zannetmiyorum kaldı ki illa fırsatı olur sizinle konuşmaya.

Geldiğinde uyuduğu zaman telefonunu alın belli etmeden, mesajlarına ve arama kayıtlarına bakın silinmişse watsapp webden bakın, orda belki kayıtlıdır.
Sessizden takipte kalmanızı tavsiye ederim,uzaktan izleyin hiçbirşey yokmuş gibi kokusu çıkar zaten.

Kardeş yalnız,adam telefonun internetini kapatıp, otelin wifisini kullanıyorsa,hattının online kayıtlarına yansımaz diye düşünüyorum,hani o dakikalardaki internet kullanımına bak demişsin ya.Eğer yanlışım varsa düzelt...

pekala bavul toplarken sizinle telefonda görüşebilir..
Bir sıkıntı olduğu kesin , bende çok uyuz olurdum...

Öyle ama zaten otel interneti genelde yavaş oluyor, bağlantı kopuyor vs. Oradan video izlenmez yani.

Eşinin işyeri kalabalıkmı bu arada ? Yani gidilen gruptan biriyle yakınlaşmış olabilir mi..?
İş yerinde isminden çok bahsettiği birileri varmı mesela..

Oteli arayıp eşinizin odada kiminle kaldığını sorsanız söyleyeceklerini sanmıyorum gizlilik ilkelerini bahane ederek. Ama odada bir şey unutulmuş oda numarasını unuttum şuan kalan kişinin isim X idi derseniz belki bir sonuç çıkabilir. Ama aldatma olayı varsa ayrı oda tutmuşta olabilirler. Whatsappweb yükleyerek tüm konuşma kayıtlarına ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…