kocam hediye aldıgım yüzüğü takmadı

ben yüzük takmakta zorlanıyorum. hata hiç takı takamam eim de yüzük takmaz. mutlu mesut yaşarız. boşwer parmağında yüzük gönlünde başkaları olacağına yüzüksüz olsun.
o yüzüğü de sat bence kendine yüzük al eşin buna hiç bozulmaz.

eski konularınıza bir dönerseniz belkide yüzüğü neden takmadığına kendiniz bir cevap bulursunuz...

eski konularınıza bir dönerseniz belkide yüzüğü neden takmadığına kendiniz bir cevap bulursunuz...

eski konularıma döndüm ama cevap yine bulamadım. siz bulduysanız bana yardımcı olun lütfen..yüzük ilk evlendigimiz zamanlardan beri yok parmagında. yani yasadıgımız bazı seyleri de yasamadan önce yüzüğü birkaç sebep sunarak takmayı bırakmıstı.
evlilikte kavga da sorun da olabilir ama kusura bakmayın biz her kavga,tartısmada yüzüğünü çıkarıp atan tiplerden değiliz. yani sorun yasadık diye takmaması normal o zaman sizin mantıgınıza göre. ayrıca eşimle ilişkimiz uzun zamandır gayet iyi. gecmişte sorun bile olsa zaman herseyi değiştirebilir. sevgiyi,saygıyı arttırabilir ki ikimizin de gayreti o yönde.
ben sadece sandım ki gercekten yüzük parmagına yara yaptıgı için takmıyor. o yüzden parmagına yara yapmayacagını düşündüğüm bir yüzük alıp gittim. ama yanılmısım. birsey takmayı sevmediği için takmıyormus meger, öğrenmiş oldum. emrati kurdum ve onu anladım. sadece ben onun yerinde olsam gercekten en azından onun gönlü olsun diye bir süre takar ya da bazen takabilcegimi söylerdim. sanırım en cok da buna kırıldım, durum bu yani..

iyi, hayırlısı olsun.

Eşinizle ilgili eskiden yazdıgınız birkaç konunuzu okudum. Bunu yüzük olayı ile ilgili söylemiyorum ama eşinizin aşkı ve sevgisi bitmiş bence. Bun çogu ilişkide mevcut olan birşey. Ben evli değilim fakat 5 yıllık ilişkim vardı ondada son 2 yıl aynen sizin bu anlattıgınız gibi bir hal almıştı ve şimdi ayrıldık. Aşk , tabiki bir zaman sonra bitiyor ama arada birlikte zaman geçirmekten hoşlanmak, iyi arkadaşlıkta kalmıyorsa çok yıpratıcı bir hal alıyor. Yüzük konusuna gelince neden takmıyor bilemem ama ben kız oldugum halde, evli değilim alyansım yok fakat diğer normal yüzükleri takamıyorum, elimde fazlalık hissediyorum. Siz bence kendisinze yeni hobiler uğraşlar fln bulun. Siz de arkaaşlarınızla dışarı çıkın gezin, onunla pek ilgilenmeyin, hayatınzın merkezi o ymuş gibi yapmayıon, bir süre sonra değişebilir belki..

Kadın halimle ben bile yüzük takmayı sevmem, kocanı suçlayamam o yüzden. Nice öküzler bilirim yüzük taktiği halde karısını aldatan. Alyans-yüzük takmak her ne kadar öyle dense de evliliğin sembolü değildir. 3,5 senelik evli olduğunuza göre artık nelerden hoşlandığını nelerden hoşlanmadığını bilmeniz lazım. Hoşuna giden bir hediye ile değiştirin.

benim eşimde takmıyor canım yüzüğünü ilk zamanlar ısrar edip taktırıyordum ama o yüzük takınca kolum ağrıyor dedi ne alkaysa:44: artık bıraktım . bende senin gibi kızıp takmamaya başaldım ama oda hiç fark etmedi

benimkide çıkartmayanlardan
o derece kullanıyorki
sürekli alyans eskitiyor
seven erkek var sevmeyen var
takmasa sorun etmezdim heralde

Bence yüzüğe o kadar anlam yüklemeye gerek yok.Takılması gerektiğini düşünüyorum ama olmazsa olmaz değil.Neden takmadığını söylemiş zaten.

Benim eski eşim de sevmezdi alyans takmayı. Ben de alyans parmağına adım yazılı dövme yaptırtmıştım
Şimdi onla yaşasın dursun

ben zaten sadece fikirlerinizi merak etmiştim yorum yapan herkese cok tesekkürler.. tabiki kendimce üzüldüm ama çok da büyütülmemesi gerektiğine inandım. bu sayede konunun uzamasına ve aramızın soğumasına engel oldu, çok sağolun

Bende saat ve yüzük takmaman aynı eşiniz gibi, o yüzden hiç alyans takmadım.
Takılmayın bence, alışkın olmayan insanlara eziyet gibi geliyor o alyansı takmak, zorla taktırsanız dahi ya kaybeder, yada sürekli unutur.
Yani ben öyleyim

Konunuzu okurken kendimi sizin yerinize koyarak okudum ve ayni sizin gibi hissettim.ben de olsam buna bozulurdum ama ben olsam sizin gibi acabalarla ugrasmazdim takmamasi bu kadar rahatsız ediyorsa ısrarcı olurdum. Benim eşim olsa daha en basindan çikarmasini istemezdim. Ama bu esinizle aranizdaki guvenle de alakali, sevgisinden güveninden eminseniz, alerji yapmsiyla ilgili samimiyetine inaniyorsaniz üzerinde durulmayabilir. ancak dogum gününde alinmis bir hediye bu, çok belli ki siz taksin istiyosunuz bu nedenle sizi mutlu etmek adina buna en azindan bir süre katlanabilirdi ama hemen sabahina cikarmasi hoş olmamis Takmama konusunda bu kadar israrci olunca insan ister istemez altinda bi sey ariyor

Son düzenleyen: Moderatör:
evli olsam eşim yüzük takmasa bozulurdum
evli erkekler yüzük takmalı bence

yüzük hiç birşey halletmiyor bence.ne yani yüzük takınca bir erkek eşini aldatmıyor mu veya başka kadınlara bakmıyor mu?
eşiniz sevmiyorsa onu zorla taktırmayın.böyle insanlar çok fazla.mesela ben yurtdışında yaşıyorum.hemen hemen hiç kimse yüzük takmıyorlar evlendikten sonra.ne kadın ne erkek.çok özel misafirliklere gitmedikleri sürece.

en önemlisi sizi sevsin kalben size bağlı olsun.yüzük hiç kimseyi bir birine bağlamıyor.
demek ki eşinizin karakteri böyle.saat yüzük böyle aksesuarlar kullanmayı sevmiyor.üstüne gitmeyin.

sizi sevdiğini söylemiş başımın tacısın demiş bence bu hepsinden daha önemli,üzülmeyin..hem benim eşim de takmıyor yüzüğünü..bazen ben de takmıyorum unutuyorum:26: önemli olan gönül bağı değil mi zaten..yüzük olmasa da olur..

aman canim dert ettigin seye bak.
Adam yuzuk takmayi zaten sevmiyormus.niye aldiniz ki.
Tanam bir bayan olarak anliyorum seni.belki takar dediniz.ama esin sevmedigini zaten soykemis size.

Bende evli yada nisanli erkegin yuzuk takmasindan yanayim.
Esimin takmasini bende cok istiyorum.
Bizimkininde parmaklari cok kalin
guzel durmuyor parmaginda

onun parmagina gore yuzuk bulamadim henuz9:

Hayir ebat uyuyo,parmaga yakismiyo
yada cok begendigim yuzugun ebati olmuyo.

En sonunda kucuk bilezikler varya onlardan alacamo olacak yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…