ben yüzük takmakta zorlanıyorum. hata hiç takı takamam eim de yüzük takmaz. mutlu mesut yaşarız. boşwer parmağında yüzük gönlünde başkaları olacağına yüzüksüz olsun.bu arada kendi alyansı evde duruyor zaten. zaman zaman hep aklıma gelir üzülürdüm sonra kendimi teselli ederdim üzerinde durmamaya çalışırdım. bu yüzük 2. oldu yani. evde boşta duracak 2. yüzük. tabiki eşime güzen problemim yok ya benimki güvenden değil de hoşuma gittği için istemiştim. ben evlendiğimden beri takıyorum yüzüğümü. arada bir ona sinirlenip takmıcam dedim çıkardım farketmedi bile . yani umursamaz öyle seyleri. bende yine takmaya başladım..
eski konularınıza bir dönerseniz belkide yüzüğü neden takmadığına kendiniz bir cevap bulursunuz...
eski konularınıza bir dönerseniz belkide yüzüğü neden takmadığına kendiniz bir cevap bulursunuz...
eski konularıma döndüm ama cevap yine bulamadım. siz bulduysanız bana yardımcı olun lütfen..yüzük ilk evlendigimiz zamanlardan beri yok parmagında. yani yasadıgımız bazı seyleri de yasamadan önce yüzüğü birkaç sebep sunarak takmayı bırakmıstı.
evlilikte kavga da sorun da olabilir ama kusura bakmayın biz her kavga,tartısmada yüzüğünü çıkarıp atan tiplerden değiliz. yani sorun yasadık diye takmaması normal o zaman sizin mantıgınıza göre. ayrıca eşimle ilişkimiz uzun zamandır gayet iyi. gecmişte sorun bile olsa zaman herseyi değiştirebilir. sevgiyi,saygıyı arttırabilir ki ikimizin de gayreti o yönde.
ben sadece sandım ki gercekten yüzük parmagına yara yaptıgı için takmıyor. o yüzden parmagına yara yapmayacagını düşündüğüm bir yüzük alıp gittim. ama yanılmısım. birsey takmayı sevmediği için takmıyormus meger, öğrenmiş oldum. emrati kurdum ve onu anladım. sadece ben onun yerinde olsam gercekten en azından onun gönlü olsun diye bir süre takar ya da bazen takabilcegimi söylerdim. sanırım en cok da buna kırıldım, durum bu yani..
bu arada kendi alyansı evde duruyor zaten. zaman zaman hep aklıma gelir üzülürdüm sonra kendimi teselli ederdim üzerinde durmamaya çalışırdım. bu yüzük 2. oldu yani. evde boşta duracak 2. yüzük. tabiki eşime güzen problemim yok ya benimki güvenden değil de hoşuma gittği için istemiştim. ben evlendiğimden beri takıyorum yüzüğümü. arada bir ona sinirlenip takmıcam dedim çıkardım farketmedi bile . yani umursamaz öyle seyleri. bende yine takmaya başladım..
Hemen konuya girmek istiyorum. ben 3,5 yıllık evliyim. 2 gün önce eşimin doğum günüydü ve onun için evde çok romantik ve hoş bir sürpriz hazırladım. çok özendim gercekten..mumlar, balonlar, pastasını kendim yaptım. sırf herseyde emek olmasını istedim. belki sevgimi daha iyi anlatabilirim diye. herneyse. 3 ayrı da hediye aldım. ilk hediyem yüzüktü. eşim ilk evlendiğimiz zaman ilk aylar yüzüğünü takmıştı daha sonra ya altın oldugundan ya da alyans kalın oldugundan parmagında yara yapmıştı. o zamandır da takmıyorduç ara ara benim zorumla kısa süreli takıyordu. ben de uzun zamaan önce kafaya koymustum ona gümüş ve daha ince bir yüzük alacaktım. beklemediği birşey olur diye düşündüm.
hediyeyi görünce şaşırdı ama çok da sevindiğini söyleyemem. akşam taktı ama . ertesi gün sabah işe giderken bir de baktım yok parmagında. tabi bozuldum ve çok üzüldüm. sonra şakayla sordum. bana yüzük,saat falan takamadıgını söyledi(hakkaten saat de takmıyor evlendiğimizde saat de almıstık onuda bikaç gün taktı o kadar)"sen benim baştacımsın,ben seni başımın üstünde taşıyorum zaten yüzük takmama gerek yokki" dedi belki haklı olabilir, belki inanıyorum ama isterdim ki benim için bir süreliğine de olsa tekrar takmayı denesin en azından denesin yani. yanlış mı düşündüm, çok şey mi istedim sizce?
şimdi tabi kırgınlık var üzerimde biraz da kızgınlık. kafamdan geçen yüzüğü alıp aldıgım yere götürmek ve onun parasıyla kendime bir yüzük veya kolye almak. tepkimi göstermek için bunu yapsam yanlış mı yaparım sizce, ya da beklemeli miyim. bir de tabiki ısrar etmek istemiyorum, zaten yeterince zorla taktıgını bana hissettiriyor.zorla olan şeyler de tabi kıymetli gelmiyor
Benim eski eşim de sevmezdi alyans takmayı. Ben de alyans parmağına adım yazılı dövme yaptırtmıştım
Şimdi onla yaşasın dursun
Çok kötü bir durummuş.Sildirebildi mi haberiniz var mı?
bu arada kendi alyansı evde duruyor zaten. zaman zaman hep aklıma gelir üzülürdüm sonra kendimi teselli ederdim üzerinde durmamaya çalışırdım. bu yüzük 2. oldu yani. evde boşta duracak 2. yüzük. tabiki eşime güzen problemim yok ya benimki güvenden değil de hoşuma gittği için istemiştim. ben evlendiğimden beri takıyorum yüzüğümü. arada bir ona sinirlenip takmıcam dedim çıkardım farketmedi bile . yani umursamaz öyle seyleri. bende yine takmaya başladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?