kocam hediye aldıgım yüzüğü takmadı

Benim eski eşim de sevmezdi alyans takmayı. Ben de alyans parmağına adım yazılı dövme yaptırtmıştım
Şimdi onla yaşasın dursun

Med cok fenasin haa.
Adam parmagini kesmemiştir umarim.

Son düzenleme:
güveniyorsanız amaaaan hic ugrasmayın, ne diye kafanıza takıp kendinizi uzuyorsunuz. aldatmanın önündeki engel degil ki yüzük.

fakat hediye... once mecburiyetten ilgilenmiş gozukmus ama sonuc olarak yine kendi bildigini okumus.
sen misin bana bunu yapan der gider yuzugu degistirir kendime şıkır şıkır takılar alırdım. hatta ona da söylerdim. ödesin dursun.
hatıraymış... yahu degeri bilinmeyen seyin anısı mı kalırmıs.
ee şatafatlı seyler alacagımdan masrafı artacagı icin çam sakızı çoban armaganı der ona da bir cift çorap alırdım. sen anca bundan anlarsın diye. eger içim el vermiyorsa belki bir kazak alırdım ucuz bir sey bulursam.

yüzük bi alışkanlık bence ve bu alışkanlık için bi süre takması gerek insanın sonra çıkartamıyor zaten.. takamasam ben takamazdım takıymış küpeymiş hiç bişi sevmem normalde hani şu milletin bayılarak aldırttığı tektaşlar varya napcam ben onu diye aldırtmayan insanım ama alyans öyle olmuyor işte bi süre sora yokluğunu hissedince rahatsızlık duyuyor insan.. hatta nişanlımda aynı düşüncede başta istemiyordu takamam ben heralde falan diyordu işini falan bahane ediyordu şimdi evden çıkalım bi yere gidelim parmağında olmadığını farketsin geri döner alır valla hatta aldıda bi keresinde şahitte oldum tam çıktık apartmandan arabaya geçtik aklına geldi aha yüzük yok dedi boşver dedim nolcak ayar olurum ben şimdi dedi döndü eve aldı

eğer eşinizin alerjisi falan yoksa bence bi süre takmasını en azından bi hafta gibi bi süre denemesini isteyebilirsiniz belki onada alışkanlık yapar...

Benim için alyans aldatmayı engelleyen bir kalkan değil.

benim için alyans evliliğimizin simgesi, birbirimize olan bağlılığımızın göstergesi.. Eşimin yüzüğünü taşımayı seviyorum ve onun parmağında gördüğümde de haz alıyorum. Duygusal olarak bana çok iyi geliyor. nerdeyse iki yıllık evliyim hala çalışırken zaman zaman yüzüğüme bakıp gülümsüyor ve eşime sahip olduğum için şükrediyorum.. Alyans benim için önemli. Başka kadınlardan sakınsın diye değil, ikimizin yüzüğü diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…