- 11 Nisan 2023
- 1.255
- 998
- 38
- Konu Sahibi havadansudanbuaralar
-
Eminim söyleseniz bile bahaneleri vardir. Çünkü erkek için her şey mübah kadın tüm yükü omuzlar Evi çekip çevirir çocuğu da tek yapmış gibi tüm sorumluluğu kadına bırakılır sonra kadın delirince deli diyorlar geçimsiz diyorlar.Isten eve geldikten sonra yemek faslı bittikten sonra tek yaptığı koltuğa kurulup ya tv izliyor ya da telefona bakıyor . Kalkayım bir çocuğa da ödevini ben yaptırayım , kızlarımla muhabbet edeyim yok. Onu bile benim söylememi lazım.
Yanlış anlamayın kaç yıllık evlisiniz severek mi evlendiniz hep böyle sorumsuz muydu ? 3 cocuk var ortada en başından böyleyse keşke çocuk konusunda dikkat etseydiniz olan sizle cocuklara oluyor bence. Çocuklar baba ilgisi görmeden büyüyecek ilerde nasıl olacaklar gördüklerini uygulayacaklar..Bakkala giderken bile cocuklar onunla beraber gitmek istiyor. Çocuklara kızıyor götürmüyor. Anca ben zorlarsam ben diretirsem.
Olaylara sadece kendi açısından bakıyor. Cok bencilce davranıyor.
Çocuklar ufaksa 3 çocukla keyif alması zor gibi bakkala bile götürmek istemiyormuş çocukları. Bu kez konu sahibini darlayacak burnundan getirir götürse bile. Çok sıkıntı ya neresinden tutsa elinde kalacak gibi geldi banaHaftanin bir gunu haric sizde cocuklarinizi bahane ederek plan yapin. Eve giderken bugun x parka gitmeyi cok istiyor birlikte gidelim y bugun avm ye gitmek istiyor vs cesitlendirerek plan hazirlayin hergune. Sizinle de keyif almaya baslayinca arkadaslariyla gorusmeyi kendiliginden azaltabilir.
Artık herseye sesimi çıkardığım için sen eskiden böyle değildin. Herseye karşı çıkıyorsun diyor. Gecen hafta bosanma isteğimi dile getirdim. Bir ay istedi .. hersey daha iyi olacak dedi. Aradan 5 gün geçti. 3 kere arkadaşıyla dışarı çıktı. Acaba nasıl iyi olacak.Eminim söyleseniz bile bahaneleri vardir. Çünkü erkek için her şey mübah kadın tüm yükü omuzlar Evi çekip çevirir çocuğu da tek yapmış gibi tüm sorumluluğu kadına bırakılır sonra kadın delirince deli diyorlar geçimsiz diyorlar.
Eskiden neden degilmissiniz ? Demek ki birike birike böyle olmuş insanın bı yerden sonra cenesine vuruyor cidden. Hele ki söyledikleri havada kalınca. Zaman isteyip devam ediyor olması oyalıyor anlamına geliyor. Muhtemelen eve geliyor temizlik yapılmış yemeği önünde kumandası elinde. Ee bide zaten dışarı çıkıp kafa dağıtıyor niye bosansin ki dimi. Bunun nafakası var tazminatı var..Artık herseye sesimi çıkardığım için sen eskiden böyle değildin. Herseye karşı çıkıyorsun diyor. Gecen hafta bosanma isteğimi dile getirdim. Bir ay istedi .. hersey daha iyi olacak dedi. Aradan 5 gün geçti. 3 kere arkadaşıyla dışarı çıktı. Acaba nasıl iyi olacak.
15 yillik evliyim. Evet baştan beri böyleymiş ya da böyleydi. Uzak mesafe ilişkisi. Toplamda 4 kere yan yana gelmemistik evlenmeden önce. Ben kocami hiç arkadaş ortamında da görmedim. Aynı ile aynı eve evlendikten sonra girdim. Uzak mesafe ilişkisi olduğu için istediği gibi zaten arkadaslariyla gorusebiliyordu. Evliliğin başından beri beraber yaptığımız tek şey haftada bir onun ailesini ziyaret etmek. Bir tek onu beraber yapıyoruz. Ölse bensiz anne evine qdim atmaz. Böyle de bir dengesiz.Yanlış anlamayın kaç yıllık evlisiniz severek mi evlendiniz hep böyle sorumsuz muydu ? 3 cocuk var ortada en başından böyleyse keşke çocuk konusunda dikkat etseydiniz olan sizle cocuklara oluyor bence. Çocuklar baba ilgisi görmeden büyüyecek ilerde nasıl olacaklar gördüklerini uygulayacaklar..
yapi olarak da çok da gezmeyi seven bir tip değilim. Doğuda küçük bir ilde yaşıyoruz. Bir avm bile yok. Onun aklı başına gelecek diye işten sonra her akşam nerde gezeyim. Herseyin dozunda yapılması gerektiğini düşünüyorum. Aslında eş kisisiyle kafa olarak da uyusmuyoruz. Cevabınız için çok teşekkürler
Baya olmuş sizin. Bide genel olarak hep sustuysaniz konuşmanız işine gelmiyordur. Oysaki daha bı düzene girmiş olması gerekirdi ben üç beş yıllık evlisiniz diye düşünmüştüm. Zaten siz cabalamayi bırakınca bitiyorsa siz ayakta tutmussunuzdur. Ailenize bahsettiniz mi onlar ne düşünüyor size destek olurlar mı ?15 yillik evliyim. Evet baştan beri böyleymiş ya da böyleydi. Uzak mesafe ilişkisi. Toplamda 4 kere yan yana gelmemistik evlenmeden önce. Ben kocami hiç arkadaş ortamında da görmedim. Aynı ile aynı eve evlendikten sonra girdim. Uzak mesafe ilişkisi olduğu için istediği gibi zaten arkadaslariyla gorusebiliyordu. Evliliğin başından beri beraber yaptığımız tek şey haftada bir onun ailesini ziyaret etmek. Bir tek onu beraber yapıyoruz. Ölse bensiz anne evine qdim atmaz. Böyle de bir dengesiz.
Bende birseyler artık tükendi gibi. O yüzden artık her yaptığı şey gözüme batıyor. Her hatasına karşı artık alttan almak istemiyorum. Bu evlilik yurumussse benim sayemde yürümustur diye düşünüyorum. Çünkü çok sessiz kaldım. Tabiki benim de hatalarım olmuştur. Ama bu arkadaş konusunda susmak artık istemiyorum. Çünkü sürekli hakaret ediyor.
Annem babam arkamda. Bir kez onun ailesine anlattım. Büyük bir kavga etmiştik. Geldiler barıştırmak için.Baya olmuş sizin. Bide genel olarak hep sustuysaniz konuşmanız işine gelmiyordur. Oysaki daha bı düzene girmiş olması gerekirdi ben üç beş yıllık evlisiniz diye düşünmüştüm. Zaten siz cabalamayi bırakınca bitiyorsa siz ayakta tutmussunuzdur. Ailenize bahsettiniz mi onlar ne düşünüyor size destek olurlar mı ?
Anladım haklısınız sıkıntı cidden ya zor bı durum aileniz arkanizda duruyorsa katlanmayin derim. Duzelecek insan duzelirdi şimdiye kadar.. her gün dışarı çıkması tuhaf zaten muhtemelen özgüvenli bı tavrı var size karşıAnnem babam arkamda. Bir kez onun ailesine anlattım. Büyük bir kavga etmiştik. Geldiler barıştırmak için.
Artık ailelere de anlatmak işime gelmiyor. Sadece barıştırmak için uğraşıyorlar. Bu da benim işime gelmiyor . 2 gün iyi 3 gün kötüyüz. Sürekli kavga ediyoruz. Böyle olunca da çok kötü oluyor. Hersey düzelecek diye umutlaniyorsunuz ...sonra tekrar başa dönüyoruz. Tekrar bir hayal kırıklığı. Ayrica aramızda güven sorunu da var. Fazla flörtöz davranislari var.
Annesinin evine çocuklarıyla tek başına gitmiyor. Çünkü kimse çocuklarla ilgilenmiyor. Çocukları anne babasına bir yük gibi gördüğü için, onlara bakacak bakıcısı yani ben olmadan ölse gitmez . Bu parka bakkala götürme işini illa ben söyleyecem, kavga edecem öyle. Artık bununla da ben uğraşmak istemiyorum. Çünkü 40 li yaşlarda koskoca adam. Sürekli benim zorlamamla oluyor birseyler. Ben istediğim için bizi yemeğe götürüyor, ben istediğim için çocuklarla ilgilenmeye calisiyor. Nereye kadar sürekli ben yönlendirecem. İnsanın içinden gelmez mi? Gelmiyor demek zorlamanın bir manası yok.çocuklarıyla beraber çıksa olmaz mı?
ne biliyim mesela her pazartesi alışveriş listesi yapın verin ellerine markete gitsinler
ayda bir siz sinemaya götürün çocukları o arkadaşlarıyla otursun bir de o götürsün siz arkadaşlarınızla oturun
babaanneye filan da mı gitmez çocuklarıyla?
berbere de mi götürmez?
erkekler zırt pırt araba yıkatmaya gider çocukla gitsin küçükse parka götürsün
yani ona böyle görevler vermeniz gerekiyor sanırım
h.sonu da birlikte gezin.
ha ama belki 30 belki 40 yaşında aklı yok mu bu adamın düşünemiyor mu 3 tane çocuğum var bana ihtiyaçları var, bana denmeden ben ilgileniyim evde etkinlik ödev vs yaptırayım...e erkek modeliniz bu yani buna yapcak bir şey var mı bilemiyorum.
Yapalım kuzum ne yiyecegiz unuttum
Bosanin.15 yillik evliyim. Evet baştan beri böyleymiş ya da böyleydi. Uzak mesafe ilişkisi. Toplamda 4 kere yan yana gelmemistik evlenmeden önce. Ben kocami hiç arkadaş ortamında da görmedim. Aynı ile aynı eve evlendikten sonra girdim. Uzak mesafe ilişkisi olduğu için istediği gibi zaten arkadaslariyla gorusebiliyordu. Evliliğin başından beri beraber yaptığımız tek şey haftada bir onun ailesini ziyaret etmek. Bir tek onu beraber yapıyoruz. Ölse bensiz anne evine qdim atmaz. Böyle de bir dengesiz.
Bende birseyler artık tükendi gibi. O yüzden artık her yaptığı şey gözüme batıyor. Her hatasına karşı artık alttan almak istemiyorum. Bu evlilik yurumussse benim sayemde yürümustur diye düşünüyorum. Çünkü çok sessiz kaldım. Tabiki benim de hatalarım olmuştur. Ama bu arkadaş konusunda susmak artık istemiyorum. Çünkü sürekli hakaret ediyor.
Ayy bu mukemmel beye 3-5 cocuk daha yapin kesin baglanir eve.Bakkala giderken bile cocuklar onunla beraber gitmek istiyor. Çocuklara kızıyor götürmüyor. Anca ben zorlarsam ben diretirsem.
Olaylara sadece kendi açısından bakıyor. Cok bencilce davranıyor.
İlk kez duydum nasıl bişy
Yine iyiymiş, temizlik ,yemek , ütü falan . Siz diyince cikiyorsa da güzel. Burda ne kocalar okuyoruz. Ne iş yapiyorsunuzKocami savunuyor gibi olmasın ama ev işlerine yardımcı. Yemek yapar . Temizlik yapar. Utusunu kendisi yapar. Çocuklarla ya da benimle vakit geçirme isteği illa benden gelmeli. İlla ben söyleyemem, ben yonlendirecem öyle yapacak. Aileyle vakit geçirme isteği kendinde hiç yok
Ee yuhh artk ya bana yapsa kocam yolmuştum heryeriniArkadaşım geçen eşine yazmış arkadaşımla çıkacağım çocuklara sen bak diye.
Adam gelmiş, kız yemeğini hazırlamış koymuş makyaj yapıyormuş hazırlanıyor yani adam görüyor.
Adam "arkadaşım aradı çıkıyorum ben" deyip çıkmış çat diye. Kız kalmış öyle. Dışarı da çıkamamış. Dert yanıyordu kırk yılda bi çıkacaktım onu bile çok gördü diye.
Bazı erkekler niyeyse bekar kafasından çıkamıyorlar. Siz de çıkın diyenlere katılıyorum ama üstteki arkadaşım gibi yapmayın önden hazırlanın çıkın :) 3 çocuğa tek başına baksın biraz da kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?