- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
-
empati yapmasını sağlayın, yani sizde onun herşeyini ama herşeyini eleştirin. bakalım o ne yapacak bu durumdaHanımlar bu öyle bi karışma değil elbette eşler birbirinin davranışlarına karışır eleştirir ama benimki yüzüme yaptığım bakıma bile karışıyor. Dişimi nasıl fırçaladığıma karışıyor, mutfaktaki çalışma şeklime karışıyor. Daha evleneli bir ay oldu ama sürekli bi eleştiri yağmuru hissediyorum. Belki psikolojik olarak çok etkileniyorum fazla geliyor ama üzülüyorum ve ağlamak istiyorum. Sanki herşeyi yanlış yapıyorum gibi hissettiriyor. Sizce ne yapmalıyım nasıl çözmeliyim bu sorunu?
İşime karışma! diye patlayarak..
Bu konuda en net sonuç bu olur diye düşünüyorum.
Huzursuzluk çıkmasın diye susan, alttan alan, eşini memnun etmek adına onun istediği şekilde davranan kadınlar da var burada. Ama bu şekilde sonuç alamadıkları ortada..
Daha çok yeni evliymişsin önünü şimdi aldın aldın..
Hanımlar bu öyle bi karışma değil elbette eşler birbirinin davranışlarına karışır eleştirir ama benimki yüzüme yaptığım bakıma bile karışıyor. Dişimi nasıl fırçaladığıma karışıyor, mutfaktaki çalışma şeklime karışıyor. Daha evleneli bir ay oldu ama sürekli bi eleştiri yağmuru hissediyorum. Belki psikolojik olarak çok etkileniyorum fazla geliyor ama üzülüyorum ve ağlamak istiyorum. Sanki herşeyi yanlış yapıyorum gibi hissettiriyor. Sizce ne yapmalıyım nasıl çözmeliyim bu sorunu?
Ben hep derim; "ben kayınvalidemle aynı evde yaşıyorum" diye.
Hatta kayınvalideme de bunu söylerim.
Kadıncağız da "hele ben,ben ne edeyim" der babayı göstererek.
Sizi bilmem bizimki genetik.
Ben alıştım,batmıyor bana artık.
Şöyle ki bizde yemekleri kocam yaptığından ben mutfakta az dolansam ya da buzdolabında bir şey arasam hemen benimki başlar "o şöyleydi sen böyle yaptın,bak buzdolabının ikinci rafındaki üçüncü çekmeceye" diyerek.aynen bızde de genetıkmiş, rahmetli babası on bin katıymış eşimin :) kv devamlı anlatır, inanılmaz örnekler var ...
Başak Burcu muHanımlar bu öyle bi karışma değil elbette eşler birbirinin davranışlarına karışır eleştirir ama benimki yüzüme yaptığım bakıma bile karışıyor. Dişimi nasıl fırçaladığıma karışıyor, mutfaktaki çalışma şeklime karışıyor. Daha evleneli bir ay oldu ama sürekli bi eleştiri yağmuru hissediyorum. Belki psikolojik olarak çok etkileniyorum fazla geliyor ama üzülüyorum ve ağlamak istiyorum. Sanki herşeyi yanlış yapıyorum gibi hissettiriyor. Sizce ne yapmalıyım nasıl çözmeliyim bu sorunu?
Başak Burcu mu
Hanımlar bu öyle bi karışma değil elbette eşler birbirinin davranışlarına karışır eleştirir ama benimki yüzüme yaptığım bakıma bile karışıyor. Dişimi nasıl fırçaladığıma karışıyor, mutfaktaki çalışma şeklime karışıyor. Daha evleneli bir ay oldu ama sürekli bi eleştiri yağmuru hissediyorum. Belki psikolojik olarak çok etkileniyorum fazla geliyor ama üzülüyorum ve ağlamak istiyorum. Sanki herşeyi yanlış yapıyorum gibi hissettiriyor. Sizce ne yapmalıyım nasıl çözmeliyim bu sorunu?
Evde istediği herşeyi yapıyor sağolsun bana yardım ediyor ama benim yüzüme sürdüğüm krem, yediğim yiyecek herşeye müdahil oluyor. Kötü niyeti yok biliyorum sağlık açısından kendine mantıklı geleni yapıyor ama 28 yaşıma kadar gelmişim kendi yaşantım vardı bu zamana kadar birileri yönlendirmedi neticede bunu sanki anlamıyorBiz de yeni evleniyoruz, her şeye karışmaya çalışıyor.
Ama ben onun ilgi alanlarını belirledim elektronik eşyalardan o sorumlu, yani evle ilgili oda söz sahibi olmak istiyor, ona kullanım alanı açabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?