- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi ikincielci
-
onu ben de yapıyorum.Yaptım ah yapmam mı. Tırnaklarını düzgün kesemiyorsun dedi al kes dedim verdim eline adam resmen kesti tırnaklarını biraz zaman geçince de ne güzel kesmişim dedi
Ya elbette iyilik için ama herşeye karışılmaz ben 28 yaşında insanım dişini şöyle fırçala yüzüne birşey sürme tırnağını böyle kes, bu nedir yani.Yani belki iyiliğini düşündüğü için söylüyodur.mesela benim eşimde yüzüme pudra sürmemi istemez cildini bozuyo diye.
Benim eniştem aynı konu sahibinin eşi gibiydi.halam neler çekti.gerçekten zordur öyleside.ama işte taviz verme şimdiden.sonuçta beraber yaşıycaksınız o evde.Ne güzel kendi istediğin gibi yapmissi bnm herseyim nisanlimin istediği gibi oldu
Ve takintilidir da tv yi kendi seçti begenmedi gitti tekrar degistirdi halısı mobilyası millet bi kere çıkar düğün alisverisine biz aylarca alıp alıp iptal ettik küsür buldu diye ve daha aynı eve girmedim bile
Tırnağını mı kestiriyorsunonu ben de yapıyorum.
dişlerini de fırçalamaz herhalde :)
işte bu yanlış.Kısmen benim de öyle oldu. Takıntılı olduğu için fikir bile sunamadım hiç beğenmediğim birşeyse istemiyorum dedim ama beğendiklerimi söyleyemedim pek şimdi kusur bulur ya da alırız senin beğendiğin böyle çıktı işte der diye
yok bazen eşiminkini kesiyordum :)Tırnağını mı kestiriyorsun
Bu kadar eleştirilmek canımı sıkıyorişte bu yanlış.
kötü ya da kusurlu çıkarsa çıksın.
canımdan kıymetli değil ya diyecektin.
sen geri adım attıkça o daha da ileri gider.
maske yaparken niye korkuyorsun.
sen rutinine devam et.
duyma.
Evet seninkide biraz abartmış.diş fırçalamaya karışmak neymişYa elbette iyilik için ama herşeye karışılmaz ben 28 yaşında insanım dişini şöyle fırçala yüzüne birşey sürme tırnağını böyle kes, bu nedir yani.
ya ilk ve son kez çatır çatır tartışıp önünü keseceksin.Bu kadar eleştirilmek canımı sıkıyor
yok bazen eşiminkini kesiyordum :)
ya şöyle bir sıkıntı var. Benim midem rahatsız birşeyler yedikten sonra dişimi de fırçalasam gargara da yapsam yarım saat içinde ağzımda kötü bi tad ve koku oluyor. Ama nedense eşim bir türlü dişimi düzgün fırçaladığıma ikna olmuyor. Bir sürü şey yapıyorum ilaç kullanıyorum ama düzelmiyor. Tamam rahatsız oluyordur ona hak veriyorum yaklaşacağım zaman elimden geleni yapıyorum ama yarım saat geçmesin yine koku oluşuyor. Dişini iyi fırçalamıyorsun demeye başlıyor.Evet seninkide biraz abartmış.diş fırçalamaya karışmak neymiş
Hımm bu biraz farklı bişey belki gerçekten rahatsız oluyordur.yanlış anlama canım bu boşanma sebebi biliyosun.yani eşin bunu dişini iyi fırçalamamana bağlıyordur.yani kötü niyetli değil.ya şöyle bir sıkıntı var. Benim midem rahatsız birşeyler yedikten sonra dişimi de fırçalasam gargara da yapsam yarım saat içinde ağzımda kötü bi tad ve koku oluyor. Ama nedense eşim bir türlü dişimi düzgün fırçaladığıma ikna olmuyor. Bir sürü şey yapıyorum ilaç kullanıyorum ama düzelmiyor. Tamam rahatsız oluyordur ona hak veriyorum yaklaşacağım zaman elimden geleni yapıyorum ama yarım saat geçmesin yine koku oluşuyor. Dişini iyi fırçalamıyorsun demeye başlıyor.
ayrıca iyiliğini düşündüğünden falan değil.Bu kadar eleştirilmek canımı sıkıyor
o zaman hadi işin ehli bir dr bulup çaresine bakalım demeli, seni eleştirmek yerine.ya şöyle bir sıkıntı var. Benim midem rahatsız birşeyler yedikten sonra dişimi de fırçalasam gargara da yapsam yarım saat içinde ağzımda kötü bi tad ve koku oluyor. Ama nedense eşim bir türlü dişimi düzgün fırçaladığıma ikna olmuyor. Bir sürü şey yapıyorum ilaç kullanıyorum ama düzelmiyor. Tamam rahatsız oluyordur ona hak veriyorum yaklaşacağım zaman elimden geleni yapıyorum ama yarım saat geçmesin yine koku oluşuyor. Dişini iyi fırçalamıyorsun demeye başlıyor.
Canım bunu doktor da söyledi ilaçlarım da var defalarca internetten de gösterdim. Geçeceğini bilsem ben yapmaz mıyım zaten düzgünce fırçalıyorum. Bak sana söyleyeyim bir saat önce yemek yedim yatım saat önce ağZımdaki kötü tad oluştu. Gideyim yine fırçalayayım yine olacak midemin düzelmesi lazım bu da bi süreç tabi birden düzelemezHımm bu biraz farklı bişey belki gerçekten rahatsız oluyordur.yanlış anlama canım bu boşanma sebebi biliyosun.yani eşin bunu dişini iyi fırçalamamana bağlıyordur.yani kötü niyetli değil.
Doktora gitmemi söyledi midemden dolayı cips bile yedirmiyor zaten şimdi de miden kötü madem düzgün şeyler yiyeceksin diye karışıyoro zaman hadi işin ehli bir dr bulup çaresine bakalım demeli, seni eleştirmek yerine.
eleştirerek değil güzellikle söylemeli.Doktora gitmemi söyledi midemden dolayı cips bile yedirmiyor zaten şimdi de miden kötü madem düzgün şeyler yiyeceksin diye karışıyor
İşte bende sırf o yüzden ses cikartmiyorum bişey dediginde sen seçtin hayatım çok iyi biliyodun ya dicem günü heyecanla bekliyorumKısmen benim de öyle oldu. Takıntılı olduğu için fikir bile sunamadım hiç beğenmediğim birşeyse istemiyorum dedim ama beğendiklerimi söyleyemedim pek şimdi kusur bulur ya da alırız senin beğendiğin böyle çıktı işte der diye
Bazı huylar degismiyo kullanmasini bikmek lazim beklide kendimize çevirebiliz olayı bi çok işten yirtabilirizBenim eniştem aynı konu sahibinin eşi gibiydi.halam neler çekti.gerçekten zordur öyleside.ama işte taviz verme şimdiden.sonuçta beraber yaşıycaksınız o evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?