Kocam herşeye karışıyor!

Yaptım ah yapmam mı. Tırnaklarını düzgün kesemiyorsun dedi al kes dedim verdim eline adam resmen kesti tırnaklarını biraz zaman geçince de ne güzel kesmişim dedi
onu ben de yapıyorum.
dişlerini de fırçalamaz herhalde :)

Yani belki iyiliğini düşündüğü için söylüyodur.mesela benim eşimde yüzüme pudra sürmemi istemez cildini bozuyo diye.
Ya elbette iyilik için ama herşeye karışılmaz ben 28 yaşında insanım dişini şöyle fırçala yüzüne birşey sürme tırnağını böyle kes, bu nedir yani.

Benim eniştem aynı konu sahibinin eşi gibiydi.halam neler çekti.gerçekten zordur öyleside.ama işte taviz verme şimdiden.sonuçta beraber yaşıycaksınız o evde.

işte bu yanlış.
kötü ya da kusurlu çıkarsa çıksın.
canımdan kıymetli değil ya diyecektin.
sen geri adım attıkça o daha da ileri gider.
maske yaparken niye korkuyorsun.
sen rutinine devam et.
duyma.

işte bu yanlış.
kötü ya da kusurlu çıkarsa çıksın.
canımdan kıymetli değil ya diyecektin.
sen geri adım attıkça o daha da ileri gider.
maske yaparken niye korkuyorsun.
sen rutinine devam et.
duyma.
Bu kadar eleştirilmek canımı sıkıyor

ya ilk ve son kez çatır çatır tartışıp önünü keseceksin.
ya da susup kendi kendini yiyeceksin.
birgün bir bakmışsın korkağın teki olmuşsun.
eşin olması seni her konuda eleştirebileceği anlamına gelmez.
sen 5 yaşında çocuk değilsin.
seni ezmesine izin verme.

yok bazen eşiminkini kesiyordum :)
Evet seninkide biraz abartmış.diş fırçalamaya karışmak neymiş
ya şöyle bir sıkıntı var. Benim midem rahatsız birşeyler yedikten sonra dişimi de fırçalasam gargara da yapsam yarım saat içinde ağzımda kötü bi tad ve koku oluyor. Ama nedense eşim bir türlü dişimi düzgün fırçaladığıma ikna olmuyor. Bir sürü şey yapıyorum ilaç kullanıyorum ama düzelmiyor. Tamam rahatsız oluyordur ona hak veriyorum yaklaşacağım zaman elimden geleni yapıyorum ama yarım saat geçmesin yine koku oluşuyor. Dişini iyi fırçalamıyorsun demeye başlıyor.

Hımm bu biraz farklı bişey belki gerçekten rahatsız oluyordur.yanlış anlama canım bu boşanma sebebi biliyosun.yani eşin bunu dişini iyi fırçalamamana bağlıyordur.yani kötü niyetli değil.

ayrıca iyiliğini düşündüğünden falan değil.
seni düşünse şimdiden incitmez, kırmaz, üzmezdi.
bu evin reisi benim, ben ne dersem o doğrudur ve olmalıdır mantığında yaşayan dengesiz erkek tavırları.

ya şimdiden önünü kesersin ya da kendine yazık edersin.
sen 28 yaşında zaten yanlışı, doğruyu, iyiyi, kötüyü bilecek akli melekelere sahipsin. ne haddine sana cahil, savunmasız, iş bilmez muamelesi yapıyor?
kocaysa koca, ömrünün sahibi değil ya. herkesin özgürlüğünün sınırı vardır, o sınırı geçmesine izin verme bu evlilikte mutlu ve kişilikli olmak istiyorsan.

o zaman hadi işin ehli bir dr bulup çaresine bakalım demeli, seni eleştirmek yerine.

Hımm bu biraz farklı bişey belki gerçekten rahatsız oluyordur.yanlış anlama canım bu boşanma sebebi biliyosun.yani eşin bunu dişini iyi fırçalamamana bağlıyordur.yani kötü niyetli değil.
Canım bunu doktor da söyledi ilaçlarım da var defalarca internetten de gösterdim. Geçeceğini bilsem ben yapmaz mıyım zaten düzgünce fırçalıyorum. Bak sana söyleyeyim bir saat önce yemek yedim yatım saat önce ağZımdaki kötü tad oluştu. Gideyim yine fırçalayayım yine olacak midemin düzelmesi lazım bu da bi süreç tabi birden düzelemez

o zaman hadi işin ehli bir dr bulup çaresine bakalım demeli, seni eleştirmek yerine.
Doktora gitmemi söyledi midemden dolayı cips bile yedirmiyor zaten şimdi de miden kötü madem düzgün şeyler yiyeceksin diye karışıyor

Doktora gitmemi söyledi midemden dolayı cips bile yedirmiyor zaten şimdi de miden kötü madem düzgün şeyler yiyeceksin diye karışıyor
eleştirerek değil güzellikle söylemeli.
daha cicim aylarındasınız.

Eşin mükemmelliyetçi kişiliğe sahipse bunu ömürboyu yapacaktır , iyi yönünden bak demek ki sorumluluk sahibi çalışkan , dürüst

İşte bende sırf o yüzden ses cikartmiyorum bişey dediginde sen seçtin hayatım çok iyi biliyodun ya dicem günü heyecanla bekliyorum
Benim eniştem aynı konu sahibinin eşi gibiydi.halam neler çekti.gerçekten zordur öyleside.ama işte taviz verme şimdiden.sonuçta beraber yaşıycaksınız o evde.
Bazı huylar degismiyo kullanmasini bikmek lazim beklide kendimize çevirebiliz olayı bi çok işten yirtabiliriz

İlk zamanlar oluyor bu tarz şeyler canım benimki kapıların üstüne parmak gezdirip toz arardı düşün yani konuşarak anlatarak çözdüm ben yaptığının beni nasıl rahatsız ettiğini bana ne hissettirdiğini anlattım bıkmadan yılmadan en sonunda anladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…